نظرسنجی: 0 شدن اعتبار ها
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
+
50.00%
11 50.00%
-
50.00%
11 50.00%
در کل 22 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار
هنوز 6 روز برای نظر سنجی مونده.
جناب Momielo همونطور که حواسم به تاپیک های مفیدتون تاحالا بوده از این به بعد هم خواهد بود نگرانی نیست.
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
(09-28-2012, 07:38 PM)Maximum-Dev نوشته است: هنوز 6 روز برای نظر سنجی مونده.
جناب Momielo همونطور که حواسم به تاپیک های مفیدتون تاحالا بوده از این به بعد هم خواهد بود نگرانی نیست.

ولی آخه 6روز زیاد نیست؟من الان 5مطلب آماده کردم.گذاشتم برای سیستم جدید که به اعتبارام لطمه ای وارد نشه و این کارم الکی نباشه.منظورمو که میفهمی؟؟Confused24:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
به نظر من یه سیستم امتیاز دهی مثل فروم سخت افزار ایجاد کنید بهتره
چون اینطوری حق کسی ضایع نمیشه و کسی که فعالیتش بیشتر باشه دیتابیس خودش به اون کاربر امتیاز(اعتبار) می ده
[تصویر:  gh1jbajq2h0j3g2rx4s2.jpg]

اینطوری معلوم میشه که کی فعالیتش بیشتره مثل این :
[تصویر:  gldzuz6wsbmx1ift75a9.jpg]

(09-28-2012, 07:52 PM)joker نوشته است: به نظر من یه سیستم امتیاز دهی مثل فروم سخت افزار ایجاد کنید بهتره
چون اینطوری حق کسی ضایع نمیشه و کسی که فعالیتش بیشتر باشه دیتابیس خودش به اون کاربر امتیاز(اعتبار) می ده

آره منم تو سایت سخت افزار عضوم فرومش عالی هست.
(09-28-2012, 07:56 PM)FATAL1TY نوشته است:
(09-28-2012, 07:52 PM)joker نوشته است: به نظر من یه سیستم امتیاز دهی مثل فروم سخت افزار ایجاد کنید بهتره

آره منم تو سایت سخت افزار عضوم فرومش عالی هست.
داش من خودم فروم دارم امکاناتش در حد المپیک هست !!! تا حالا فرومی ندیدم که این همه امکانات داشته باشه !! اگه ادرس فروممو می خوای پ . خ بده !!!رتبه فرومم در ایران 1123 هست !!!

منم دقیقا با تو موافق هستم.با این کار کابران بیشتر در فروم فعالیت می کنند.
                                                                                                                    [تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTER3H7B0x_eW6tYETXl6t...ze8WpqS1bP]
پیاده کردن اینطور سیستمی نیازمند وقت و هزینه ی زیادی هست.
هزینه برا چی؟
(09-28-2012, 08:27 PM)Hunter01 نوشته است: هزینه برا چی؟

اینطور کار ها باید توسط متخصص انجام بشه.
احتمالش هست در آینده کارایی بکنیم اگر دستمون باز بشه.

به نظر من کلا سیستم اعتبار باید برداشته بشه و یه چیز دیگه برای امتیاز دهی خودکار جایگزین بشه یه چیزی توی همین مایه هایی که بالا میگن.
(09-28-2012, 08:36 PM)Maximum-Dev نوشته است:
(09-28-2012, 08:27 PM)Hunter01 نوشته است: هزینه برا چی؟

اینطور کار ها باید توسط متخصص انجام بشه.
احتمالش هست در آینده کارایی بکنیم اگر دستمون باز بشه.

به نظر من کلا سیستم اعتبار باید برداشته بشه و یه چیز دیگه برای امتیاز دهی خودکار جایگزین بشه یه چیزی توی همین مایه هایی که بالا میگن.

ینی شما متخصص نیستی ؟

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتبار جایزه برای کاربرانی که خودشان مطالبشان را مینویسند! Real G 31 9,301 09-21-2012, 04:43 PM
آخرین ارسال: Momielo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان