نظرسنجی: 0 شدن اعتبار ها
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
+
50.00%
11 50.00%
-
50.00%
11 50.00%
در کل 22 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار
باز هم میگم این یک نظرسنجی است و طرف مقابل مجبور به ارائه توضیح در قبال نظر خود نیست.
خوب به نظر خودم بهتره همین جوری بمونه.من فقط با این موافقم=اگه بشه فقط مدیرای سایت و ماکسوم اعتبار بدن.
بچه ها راستی میگم از دیشب فکر کردم چرا_ دادم؟! چون کسایی که اعتبار دارن زحمت کشیدن.و سخت بدستش اوردن.راستی به نظر شما نتیجه چی میشه؟؟؟؟
(09-30-2012, 04:05 PM)amir game نوشته است: بچه ها راستی میگم از دیشب فکر کردم چرا_ دادم؟! چون کسایی که اعتبار دارن زحمت کشیدن.و سخت بدستش اوردن.راستی به نظر شما نتیجه چی میشه؟؟؟؟

اگر یه نگاهی به لیست اعتبارشون بندازید میبینین که همش هم برای زحمت نبوده.
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
به هر حال دیگه بعضیاشون با زحمت بعضی هاشونم زحمت نکشیده بودن.حالا من مبنا رو زحمت گذاشته بودم.
این اعتبار یعنی چه
اومدیم اعتبارم سرسام آور شد
چه فایده ای داره؟/؟/؟/؟Ghelion
من قبلا به مدیران کل هم پیشنهاد داده بودم که به جای اعتبار یه سیستم مدال دهی باشه که فقط مدیر کل و فروم بتونن بدن اینجوری خیلی خوب میشه یعنی به اندازه فعالیت هر کاربر به اون یه مدال داده بشه البته به سختی!
الان هم سیستم اعتبار دهی خیلی خیلی بهتر شده دیگه کسی به خاطر .....! اعتبار نمیگیره!Barare
[تصویر:  QNzWe.jpg]
(10-02-2012, 01:30 AM)Tidus نوشته است: من قبلا به مدیران کل هم پیشنهاد داده بودم که به جای اعتبار یه سیستم مدال دهی باشه که فقط مدیر کل و فروم بتونن بدن اینجوری خیلی خوب میشه یعنی به اندازه فعالیت هر کاربر به اون یه مدال داده بشه البته به سختی!
الان هم سیستم اعتبار دهی خیلی خیلی بهتر شده دیگه کسی به خاطر .....! اعتبار نمیگیره!Barare

آره مخصوصا شما...چون دیدم امروز به یه نفر به خاطر آواترش اعتبار دادی.ماشالا مدیر عزیزConfused43:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
واقعا راست میگه تیدوسWallWall
اعتبارای منو نیگا نکن چون فقط حقه
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتبار جایزه برای کاربرانی که خودشان مطالبشان را مینویسند! Real G 31 9,301 09-21-2012, 04:43 PM
آخرین ارسال: Momielo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان