نظرسنجی: 0 شدن اعتبار ها
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
+
50.00%
11 50.00%
-
50.00%
11 50.00%
در کل 22 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار
(10-02-2012, 11:28 PM)RANDY نوشته است:
(10-02-2012, 11:22 PM)Momielo نوشته است: دقیقا این درد منه.فقط گیمر اعتبار میده بقیه مدبرا فقط میشینن نیگا میکننConfused66:Confused66:Confused66:Confused66:Confused66:

اخه مدیران الاین نیستن و بیشترشون دانشگاه دارن و نمی تونن مثل گیمر استیشن انلاین باشن ولی من دیدم خیلی از مدیرا به تایپیک های خوب اعتبار می دن نگران نباشید

نگران نباشيد منم سال ديگه ميرم دانشگاه و نميتونم اعتبار بدم Confused43:
(10-02-2012, 11:32 PM)Gamerstation نوشته است:
(10-02-2012, 11:28 PM)RANDY نوشته است:
(10-02-2012, 11:22 PM)Momielo نوشته است: دقیقا این درد منه.فقط گیمر اعتبار میده بقیه مدبرا فقط میشینن نیگا میکننConfused66:Confused66:Confused66:Confused66:Confused66:

اخه مدیران الاین نیستن و بیشترشون دانشگاه دارن و نمی تونن مثل گیمر استیشن انلاین باشن ولی من دیدم خیلی از مدیرا به تایپیک های خوب اعتبار می دن نگران نباشید

نگران نباشيد منم سال ديگه ميرم دانشگاه و نميتونم اعتبار بدم Confused43:
Confused43:Confused43:Confused43:Confused43:دیگه چیConfused43:Confused43:Confused43:Confused43:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
به نظر من شیوه ی قبلی اعتبار دادن بهتر بود البته بدون کلک
تا اینکه فقط مدیران بخوان اعتبار بدن
بقیه گیمرها هم حق دارن که تو گیمفا شریک باشنConfused83:
منم با روش قبلی که همه بتونن اعتبار بدن موافقم.
اینطوری نمیشه که مدیرا به هر کی دلشون خواست اعتبار بدن
البته مدیرا بافهم تر از اونن که این کارو بکننConfused05:
ولی اینو بدونیید اگه بقیه گیمرها هم اعتبار بدن خیلی خیلی خوب میشهConfused83:
(10-03-2012, 12:01 AM)dark نوشته است: به نظر من شیوه ی قبلی اعتبار دادن بهتر بود البته بدون کلک

شاید شما به شیوه ی درست اعتبار بدید اما خیلی ها هم نمیدونن اعتبار چه زمانی و کجا باید داده بشه.
از این رو اگر اعتبار دادن فقط دست مدیرا باشه اونوقت ملاک اعتبار دادن فعالیت خوب کاربر هست.
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
(10-03-2012, 12:28 AM)Maximum-Dev نوشته است:
(10-03-2012, 12:01 AM)dark نوشته است: به نظر من شیوه ی قبلی اعتبار دادن بهتر بود البته بدون کلک

شاید شما به شیوه ی درست اعتبار بدید اما خیلی ها هم نمیدونن اعتبار چه زمانی و کجا باید داده بشه.
از این رو اگر اعتبار دادن فقط دست مدیرا باشه اونوقت ملاک اعتبار دادن فعالیت خوب کاربر هست.

خب آخه تنها کسی که فعالیت هارو زیر نظر داره آقای gamerstation هستشConfused66:Confused66:Confused66:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

(10-03-2012, 12:33 AM)Momielo نوشته است:

خب آخه تنها کسی که فعالیت هارو زیر نظر داره آقای gamerstation هستشConfused66:Confused66:Confused66:

شما فعالیت داشته باش (مفید ) ما در خدمتیم انقدر هم اسپم نده لطفا !Confused60:
[تصویر:  QNzWe.jpg]
لازم نیست لینک بدم.شما بهتره بری تو پروفایلم و بری تو تمامی موضوعاتم ببین من میفید دارم یا نهConfused66:Confused66:Confused66:
در ضمن این تاپیک بحث در مورد اعتباره و من دارم تبادل نظر رو در این مورد میدم..این اسپمه؟؟پس مفهوم اسپمو نمیدونی شماConfused43:

(10-03-2012, 12:33 AM)Momielo نوشته است:

یکی این حرفو بزنه که من بهش اعتبار نداده باشم نه شما Confused66:
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتبار جایزه برای کاربرانی که خودشان مطالبشان را مینویسند! Real G 31 9,301 09-21-2012, 04:43 PM
آخرین ارسال: Momielo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان