نظرسنجی: 0 شدن اعتبار ها
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
+
50.00%
11 50.00%
-
50.00%
11 50.00%
در کل 22 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار
در کل اگر رای ها مساوی بشه چیکار می کنین؟
شما بحثتون جداست.شما مدیر کلی با کلی وظیفه و مشغله کاریConfused24:طرف من مدیران اند که وظیفه اصلیشون همینهConfused43:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
چقد حساس شده این اعتبارررررررررConfused83:Confused83:
میخواد چی بشه هیچی!Confused83:
اعتبار منو 0 کنین هیچ اتفاقی نمیفته!
چه حوصله ایی دارید شما Confused96:
من نمیدونم چه حسابی روی اعتبار باز کردیدConfused60:

(10-03-2012, 12:45 AM)Momielo نوشته است: شما بحثتون جداست.شما مدیر کلی با کلی وظیفه و مشغله کاریConfused24:طرف من مدیران اند که وظیفه اصلیشون همینهConfused43:

وظیفه ما اینه که به شما اعتبار بدیم Confused60:
[تصویر:  QNzWe.jpg]
نه بابا شما نگرفتی موضوعوConfused43:شما تشویق میکنی کاربرارو.مگه خودتون نبودین که دیشب به خاطر تشویق......Confused25:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

(10-03-2012, 12:52 AM)Momielo نوشته است: نه بابا شما نگرفتی موضوعوConfused43:شما تشویق میکنی کاربرارو.مگه خودتون نبودین که دیشب به خاطر تشویق......Confused25:

من از فردا هی شما رو تشویق میکنم.Confused45: حله؟Confused60:
تا 1 ماه آینده اعتبارت به Gamer Station میرسه .Confused34:Confused25:
فکر کنم مشکل نیاز مفرط شما به اعتبار حل بشهConfused83:
توکل به خدا Confused93:
[تصویر:  QNzWe.jpg]
دیگه ادامه ندین.داره دعوا میشه.
(10-03-2012, 12:57 AM)Tidus نوشته است:
(10-03-2012, 12:52 AM)Momielo نوشته است: نه بابا شما نگرفتی موضوعوConfused43:شما تشویق میکنی کاربرارو.مگه خودتون نبودین که دیشب به خاطر تشویق......Confused25:

من از فردا هی شما رو تشویق میکنم.Confused45: حله؟Confused60:
تا 1 ماه آینده اعتبارت به Gamer Station میرسه .Confused34:Confused25:
فکر کنم مشکل نیاز مفرط شما به اعتبار حل بشهConfused83:
توکل به خدا Confused93:

بابا اصلا بی خیالConfused43:من دیگه بحثی نمیکنم شما بد برداشت میکنی و فک میکنی من دعوا دارم در حالی کهConfused86:Confused86:
اصلا تو راس میگی منو حرصو طمع گرفته بیخیال فک کن شوخی بوده....به فول معروف غلط کردمConfused25:Confused25:

هر کاری می خواین بکنیننننننننننننننننننننننننننConfused25:
[تصویر:  53021509084032339181.jpg]

در روزگاری که خنده مردم از افتادن توست برخیز تا بگریند...
11-11 نبود ؟
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتبار جایزه برای کاربرانی که خودشان مطالبشان را مینویسند! Real G 31 9,301 09-21-2012, 04:43 PM
آخرین ارسال: Momielo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان