امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افتضاح بر روی پرده ی سبز | 8 فیلم افتضاح که از روی بازی ها ساخته شدند
افتضاح بر روی پرده ی سبز | 8 فیلم مزخرف که از روی بازی ها ساخته شدند

نویسنده : کسری کاظمی ملقب به

[تصویر:  Untitled.jpg]
..................................................................................................................................................................

با خبر ساخت فیلم the last of us خواستم به گذشته برگردم و نگاهی به فیلم هایی بیاندازم که از روی بازی های ویدیویی ساخته شدنند.
همه ی مردم به این نتیجه رسیدنند که اقتباس سینما از بازی های ویدیویی کار خیلی جالبی نیست و معمولا موفقیتی برای سازنده کسب نمیکند.
البته عناوینی هم بودنند (معدود) که توانستند تا حدودی رسالت بازی رو حفظ کنند
در این قسمت شما رو با فیلم هایی آشنا میکنیم که ضعیف ترین اقتباس از روی بازی های ویدیویی بودنند...

شماره ی 8 : (doom (2005

[تصویر:  doom_movie_dvd1.jpg]

یکی از ضایع ترین و آبکی ترین اقتباس ها که از روی بازی فوق العاده معروف doom ساخته شد این فیلم بود که حتی با وجود بازی گران معروفی چون دواین جانسون
(همون the rock کشتی کج کار معروف) و Rosamund Pike بازی گر فیلم های johnny English Reborn و Pride & Prejudice نیز نتوانست رسالت بازی بیچاره رو رعایت کنه
حتا صحنه هایی هم که اسلحه ی بازیگر به حالت first person shooter میرفت تا بیننده را یاد بازی بیاندازد نیز کمک چندانی به موفقیت فیلم نکرد
فیلم در زمان اکران به شدت توسط منتقدان کوبیده شد و در انتها نیز با امتیاز 5.2/10 از سایت imdb به کار خود پایان داد.

شماره ی 7 : (1994) street fighter

[تصویر:  Street_Fighter_La_ultima_batalla.jpg]

واقعا خیلی بد است که محبوب ترین بازی های زمان کودکی انسان با این فیلم های رده پایین خراب بشه تازه اونم با بازی معروف ترین ستاره های آن زمان هالیوود
این فیلم که اولین اقتباس ناقص از بازی معروف مبارزه ای street fighter است یکی از بدترین تجربه های بیننده چه بیننده گیمر و چه بیننده معمولی را رقم میزند
من نمیفهمم ژان کلود ون دام چه چیزی در فیلم نامه دید که قبول کرد در آن بازی کند چون فیلم نامه به شدت کودکانه و مضحک است
این فیلم یکی از کمترین امتیازات را از سایت imdb دریافت کرد است : 3.7/10

شماره ی 6 : (Resident Evil: Apocalypse (2004

[تصویر:  Resident_Evil_Apocalypse_Poster.jpg]

کسی با قسمت اولش مشکلی نداشت چون رگه هایی از ترس که تو بازی بود رو میشد تو فیلم هم دید ولی از قسمت دو به بعد ورق برگشت دیگه اون ترس کم هم مشاهده نمیشد
کل جماعت زامبی ها تبدیل به سیاهی لشکر شدنند که با تکنیک های اسلوموشن از بین میرفتند حتی وجود غول معروف نمیسیس هم کمکی به ایجاد ترس نکرد و مانند عروسکی غولاسا به نظر میرسید که کاملا برخلاف بازی (ترسناک ترین شخصیت تو بازی ها همین نمیسیس بود) حتی کمی خنده دار هم بود.
همه ی این ها دست در دست هم داد تا سری فیلم های رزیدنت اویل که امید بسیاری به موفقیتش بود تبدیل به یکی از آثار بنجل هالیوود شود.

امتیاز از 6.2/10 imdb

شماره ی 5 : (max pyne (2008

[تصویر:  big_max_payne_poster.jpg]

تنها فیلمی که بعد از دیدنش گریه کردم... نه واسه اینکه خیلی قشنگ بودا چون به یکی از بهترین بازی های عمرم گند زدن رفت
باز هم اشتباهات غلط هالیوود از ساخت فیلمی از یک بازی معروف خودشو تو این فیلم نشون داد
البته میشه از لحظات اکشن و جلوه های ویژه ی فیلم کمی تعریف کرد تازه اونم برای مخاطبانی که با بازی آشنایی ندارند دیگه گیمرها رو که نگو...
شاید بتوان با وجود ستاره هایی چون مارک والبرگ و میلا کانیس کمی فیلم را تحمل کرد
امتیاز imdb : 5.4/10

شماره ی 4 : (1993) super mario bros

[تصویر:  dvd_smbmovie_uk.jpg]

هنوز هم که هنوزه سوال های زیادی درباره ی این فیلم وجود داره این که اصلا چرا ساخته شد؟ هدف سازندگان دقیقا چی بود؟
چرا باید محبوب ترین بازی دنیا با چنین اقتباس ضعیفی زیر سوال بره؟ فیلم نامه مضحک جلوه های ویژه بد و... کمی از ویژگیهای این فیلم غیر قابل قبولند.
امتیاز imdb : 4/10

شماره ی 3 : (house of the dead (2003

[تصویر:  House_Of_The_Dead_2003.jpg]

بسیاری از مردم این فیلم را که از یکی از بازی های قدیمی سگا ساخته شده جزو ضعیف ترین اقتباس ها و ضعیف ترین فیلم های تاریخ میدانند.
جلوه های ویزه ی کارتونی و مضحک را که نگو تا طراحی خنده دار زامبی ها... دوستان کلا بیخیال دیدن این فیلم شوید وگرنه مثل من بالا میاورید.
امتیازش که دیگه خیلی جالبه : imdb : 2/10

شماره ی 2 : (Mortal Kombat: Annihilation (1997

[تصویر:  1420505903491.jpg]

قسمت اولش هم فیلم قابل قبولی نبود ولی باز خیلی بهتر از... این بود... کلمات از گقتن نظرم ناتوانند...
دیالوگ های کودکانه و مسخره شخصیت پردازی داغون طراحی مضخرف لباس ها و ماسک ها
واقعا نمیشه حتا یک بار هم فیلم رو کامل دید... واقعا نمیشه

امتیاز از سایت imdb : 3.6/10

شماره ی 1 : جنجالی

دوستان راستش خیلی با خودم کلنجار رفتم تا چه فیلمی رو در رتبه ی مضخرف ترین اقتباس فیلم از بازی قرار بدم (تعدادشون کم نیست)
این ها بازی های نامزد شده برای رتبه ی اول هستن :

(hitman (2007

(1999) wing commander

(Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003

(far cry (2008

ولی همه ی این فیلم ها در مقابل بدترین،مضخرفترین و چرت ترین فیلم تاریخ سینما هیچند...
دوستان این شما  اینم خجالت آور ترین پدیده ی روی زمین :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

شماره ی 1 : (Alone in the Dark (2005

[تصویر:  51HWw_Euc1L.jpg]

بسیاری از مردم و منتقدان این فیلم رو بدترین فیلم تاریخ سینما میدونند که علاوه بر ضعیف ترین اقتباس از روی بازی ها به بزرگترین شکست در هالیوود انجامیده است.
امتیاز از imdb : 2.3/10

خب نظر شما چیست چه فیلم هایی باید تو این لیست می بودند و چه فیلم هایی نه؟

نظرات خود را به اطلاع ما برسانید...
تا مقاله ای دیگر خدانگهدار
پاسخ
ممنون بابت مقاله واقعا حقیقت هست و هر موقع یه فیلم از بازی های مغروف ساختند گند زدند بهش البته به غیر از فیلم شاهزاده ی \ارسی در سال 2010 و هیتمن در سال 2007 که واقعا قشنگ بود و جز اولین فیلم هایی بود که از روی بازی ساخته شد و خوب از اب در اومد.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
اره شاهزاده ی پارسی بد نبود ولی هیتمنه رو هم زیاد قبول ندارم چون گند زده بودن به شخصیت مامور 47 عاشق شده بود
فکر کن؟؟؟
پاسخ
(01-30-2015, 02:22 PM)badboyX نوشته است: اره  شاهزاده ی پارسی بد نبود ولی هیتمنه رو هم زیاد قبول ندارم چون گند زده بودن به شخصیت مامور 47 عاشق شده بود
فکر کن؟؟؟
به نظر من هر دوشون خوب بود.ولی از همه بدتر Mortal Kombat: Annihilation بود چون واقعا گند زد به سری.
به نظر من فیلمRESDINT EVILهم خوب بودفقط ترسناکی نسخه ی قبل رو نداشت
پاسخ
خیلی جالب بود
خسته نباشید
مورتال 2 واقعا فیلم آشغالی بود. خیلی چرت بود ولی قسمت قبلی خداییش خیلی عالی بود. واقعا باحال بود. داستانش، مبارزاتش. اون رِیدن که بعضی اوقات مسخره بازی درمیاورد و از همه مهم تر آهنگش. :heart: تیتراژ فیلم رو فکر نمیکنم کسی فراموش کنه! 
فیلم هیتمن هم خیلی قشنگ و باحال و من با عاشق شدن 47 هم مشکلی ندارم. فقط باید یه بازیگر مسنتر انتخاب میکردن! شما اگه دقت کنی تو سری بازیاش کم کم داشت رگه های انسانیت باقی مونده در 47 رو نشون میداد.
تو لیست شما جای فیلم tekken 2009 خالیه! یعنی اینقدر چرت بود که نگو. تازه نمیدونم به چه امیدی ادامه شو ساختن تو 2014.
بهترین اقتباس های سینمایی هم اول از همه street fighter assassin's fist بود. یکی از بهترین فیلم های اقتباسی که داستان بازی دقیقا همون طوری که بود روایت کرد. حتی ریزترین نکات فیلم هم براساس داستان اصلی بازی بود. من فوق العاده حال کردم با این فیلم البته فکر کنم تو سینماها پخش نشد و فقط تو یکی از کانالهای یوتیوب و بعدش به صورت دیسک بلوری پخش شد. یکم جلوه های ویژش ضعیف بود که اونم بخاطر این بود که سینمایی نبود.
بعدش پرنس بود که خیلی فیلم قشنگی بود. بعد از اون (punisher2 (war zone هم خیلی اقتباس خوبی بود ولی شماره یکش به نظرم جالب نبود اصلا.
هیتمن هم خیلی خوب بود.
ممنون از مقاله جالبتون
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
راستش دوست عزیز فیلم پانیشر از روی کمیک بوک اقتباص شده نه از رو بازی
با تکن موافقم خیلی مضخرف بود ولی یادم نبود اونم بیارم
کلا باید بیخیال فیلم های بازی نما شد :@
پاسخ
(01-30-2015, 06:31 PM)badboyX نوشته است: راستش دوست عزیز فیلم پانیشر از روی کمیک بوک اقتباص شده نه از رو بازی
با تکن موافقم خیلی مضخرف بود ولی یادم نبود اونم بیارم
کلا باید بیخیال فیلم های بازی نما شد  :@

warzone از رو بازیش اقتباس شده بود یه جورایی.
با این حال کسانیکه SF assassin's fist رو دیده باشن، میدونن چی میگم!
فوق العاده بود و پرچم street fighter رو برد بالا!
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
مطالب خوبی بود
به نظر من فیلم و گیم در بعضی بخش ها شاید از دید ظاهری شبیه به هم بنظر بیان مثل داستان و داستان پردازی یا بعضی از تکنیک ها و بخش های فنی ، ولی درواقع دو دنیای متفاوت هستند.
مثلن شخصیت پردازی یک کاراکتر داخل بازی به همان شکل و شمایل داخل یک فیلم امکان داره که نتیجه خوبی در بر نداشته باشه .
همون طور که در یک بازی مجموعه عواملی مانند گیم پلی ، داستان و ...بازی رو ماندگار میکنه ، در فیلم هم باید  فیلمنامه ، کارگردانی ، بازیگری و ... همه در سطحی باشند تا فیلم فیلم به اثری قابل قبول تبدیل بشه .
اما نمرات سایت  Imdb به نظر من در بعضی موارد قابل استناد نیست و فیلم هایی وجود دارند که نمرات بالایی  از این سایت گرفتند ولی در واقع چیز زیادی برای ارائه ندارن و فیلم هایی با امتیازات  پایین که به نظر در حقشون کم لطفی شده ، البته این نظر به صورت کلی در مورد سایت Imdb هستش نه در مورد فیلم هایی که شما انتخاب کردید .
- اما ازبین فیلم هایی که شما اسم بردید من همه رو ندیدم ، اما Hitman به نظر من خوب بود ، البته نه در مقایسه با همه فیلمها در تمام ژانرها ولی در مقایسه با فیلم های اقتباس شده از بازیها ، یعنی داخل این مدل فیلم ها فیلم بدی نبود .البته عاشق شدن کاراکتر مامور داخل فیلم که شما اشاره کردین در اون حد نبود و نکته بدی هم نبود ، نمیشه که یه شخصیت رو خشک و خالی از داخل بازی برداشت و گذاشت داخل فیلم ، شخصیت شاید مقداری تک بعدی می شد .این طور فیلم ها که شخصیت کم کم و یا یکباره خودش رو پیدا  میکنه زیاده حتی بعضیاش جزو برجسته ترین فیلم ها هستن ، مثل سه گانه بورن  .
- اما  RE هم به نظر من جزو خوب های این مدل فیلم هاست و تا سری چهارمش هم بد نبود و قابل دیدن بود ولی پنجمیش  Resident Evil: Retribution که برای سال 2012 بود واقعن نا امید کننده بود ، ورود شخصیت های محبوب بازی مثل ada wong و leon  اونم نه چندان تاثیر گذار واقعن فیلم رو نه تنها بهتر نکرده بود بلکه بخصوص برای طرفدارای بازی اسفبارتر بود . همون تمرکز بیشتر روی شخصیت آلیس (milla jovovich ) به نظرم بهتر بود .
در کل اولین RE یکی از خوبهای این گونه فیلم هاست .
- silent hill هم هست که باز هم قسمت اولش رو من دیدم زیاد چنگی به دل نمیزد .
در کل بیشتر اقتباس ها از بازیها به نظر ناموفق بودن تا موفق و فیلم واقعن شاخصی نمیشه گفت وجود داره .
داخل سینما باید اون ساختارهای اساسی رعایت بشه وگرنه موفقیت یه بازی ضمانتی برای موفقیت فیلم نخواهد بود
_________
نوشته من فکر کنم از مقاله شما هم بیشتر شد :)
ولی ممنون از مقالتون
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ
داداش نظر تو منو آگاه کرد و مشت محکمی بر دهانم بود
ولی جدا به نظر تو درسته که یه شخصیتی که اصلا توی بازی هم نیست (آلیس تو فیلم اویل) رو بیارن بزارن جزو قهرمانا بعد هم بخوان فیلمشون موفق بشه بهتر بود همون شخصیت های اسلی مثل لیون که گند زدن بهش رو از اول میپختند تا یه فیلم خوب از آب دراد
پاسخ
(01-31-2015, 09:32 PM)badboyX نوشته است: داداش نظر تو منو آگاه کرد و مشت محکمی بر دهانم بود
ولی جدا به نظر تو درسته که یه شخصیتی که اصلا توی بازی هم نیست (آلیس تو فیلم اویل) رو بیارن بزارن جزو قهرمانا بعد هم بخوان فیلمشون موفق بشه بهتر بود همون شخصیت های اسلی مثل لیون که گند زدن بهش رو از اول میپختند تا یه فیلم خوب از آب دراد

من نظر خودم رو گفتم دوست عزیز و قصد آگاه کردن کسی رو نداشتم، اما خوشحالم که مورد استفاده واقع شده .
اما در مورد شخصیت " آلیس " :
اگه تو نوشته من دقت کرده باشی من ورود " لیان " و " ایدا " رو در فیلم و اونم بی تاثیر خوب ندونستم و تمرکز بر روی شخصیت آلیس رو که چندین سری از فیلم حضور داشته و در فیلم جای خودش رو پیدا کرده بود بهتر دونستم . این مطلب با شروع سری فیلم ها با شخصیت های محبوب بازی فرق میکنه که اون طوری معلوم نبود حتی همین موفقیت های نسبی نسخه های اول حاصل بشه .
از سوی دیگر قرار دادن شخصیت آلیس و پرداخت اون به صورت نقش اصلی یه ریسک بود که اتفاقن بنظر من تا حدی موفق بود .
بالعکس استفاده از شخصیت های اصلی بازی در فیلم،  برای استفاده از محبوبیت این شخصیت ها می تونست یه لقمه راحت الحلقوم باشه، که شاید تصویر و تصور  اون ها رو هم تو ذهن طرفداران بازی خراب میکرد که کرد.( تو همون فیلمی که نظر بالایی گفتم)
ولی اگر از اول و با پرداخت درست و سینمایی شخصیت های بازی در فیلم حضور داشتند ، امکان موفقیت اون فیلم هم وجود داشت ولی این "اگر" تنها در استفاده از خود شخصیت ها خلاصه نمیشه ! و چه با استفاده از شخصیت های بازی و یا بدون اونها، یک فیلم باید شاخصه هایی داشته باشه تا موفق بشه و صرف حضور شخصیت ها ی محبوب دلیلی بر موفقیت نیست. برای همین من خودم از حضور معمولی لیان و ایدا در فیلمی که اشاره کردم ناراحت شدم ، چون خودم از طرفدارای بازیم .
امیدوارم منظور من رو متوجه شده باشید .
در ضمن جای مشت یخ بزار بهتر میشه  S0 (24)
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,097 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,509 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,512 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,825 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  بازی های که خفه شدند قسمت 2 Hitler.16 0 2,077 04-24-2017, 03:11 PM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان