موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
چشم دوستان عزيزي كه ميگن GTA V بده از ته ته ته كووووور!
از هزارتا battlefield , call of , watch sag بهتره! اگر حسود تشريف داريد نظر نديد
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
نمیگم بده! خیلی هم حال میده جنبه fun بودنش و واقعا هم بازی جالبیه! اشتیاق زیادی من ندارم به شخصه روش! ولی بدمم نمیاد و اگر بیا حتما می گیرم. من از راک استار بدم میاد نه از GTA V[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] نا گفته نماند که راک استار خیلی کم به حرف طرفداراش میره در صورتی که یوبیسافت خیلی بیشتر توجه میکنه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
حال میده واسه PC بیاد با سه تا مانیتور و یه کارت غول بازیش کنی و بری به اوج فضا[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
چرا اینقدر نفرت از راکستار:|
خوبه خودتون شاهدید همون GTA IV رو هم که پورت کرد چه افتضاحی از آب دراومد،اون موقع خودم پی سی داشتم کلی پچ زدم تا یکم درست شد:|
بیاین واقع بین باشیم:
1 - راکستار با جماعت PC باز خوب نیستش
2 - نمیتونه بخوبی بازیو روی PC پورت بکنــه
دوستان هم اینقد سنگ یوبی رو به سینه نزنن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]یوبی اگه براش درآمد نداشت میگفت ما PC رو پلتفرم گیمینگ اصلا حساب نمیکنیم جای اینکه بگه لید پلتفرممونه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
دیگه بر همگان واضحه که یوبی پول پرسته،خودمم یوبی رو با بازیاش دوست دارم ولی نمونش همین AC :|
موضوعها: 75
12-26-2013, 03:30 PM
(آخرین ویرایش: 12-26-2013, 03:31 PM، توسط Punished Snake.)
راک استار درسته به PC اهمیت زیادی نمیده و پورتاش افتضاحه ولی بازی هاش اکثرا شاهکار بوده و تا به حال بازی نذاشته که از ریشه هاش دورش کنه، نمونش همین GTA IV که میگین سر تا پاگه نسخه ی کنسولیش متاش شده 98! باگ هم توی بازی با توجه به وسعتش خیلی ناچیزه.
GTA V هم که خدایی واقعا عالی بود و متاش شد 97، فکر نمیکنم بازی ــی که متاش شده باشه 97 بازی خوبی نباشه!
GTA V انگار یه بازی نسل هشتمی بود که یادمه IGN دربارش گفت: Never mind November ; I suspect the next generation will start when GTA V says it does
راک استار یه شرکتی بود که سبک Open-World رو متحول کرد! هر 3 تا GTA آخری ــش توی VGA بازی سال شناخته شدن!
دیگه افتخارات زیادی تری هم داره که دیگه اون میشه یه مقاله![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
یوبی سافت هم شرکت عالی ــی هست و همیشه ایده های جالبی برای بازی هاش داره ولی بیشتر بازی هاش شیردوشی شده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ولی واقعاً یوبی سافت تونسته مثل راک استار اینقدر بازی هاش مثل بازی های راک استار امتیاز بگیره ؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]