(10-22-2015, 10:22 PM)Blue Sun نوشته است: همه هم که شدن یه پا مدیر بخش امور مالی یا اجرایی یوبیسافت و همین طوری میان یه چیزی رو میگن و همه چی رو همین طوری تحلیل میکنن. نه این که مشکلی باشه ها... میخواین مدیر بخش امور مالی یا اجرایی بشین و مسائل رو تحلیل بکنین، خب بشین و بکنین، اما خب خداییش هر چی رو دیگه این قدر با قاطعیت و بدون هیچ دلیلی نگین.
زیر میزی داده؟ خداییش این حرف خیلی خنده داره. اگه قرار بود زیر میزی بده که میرفت به اونایی که یونیتی رو نقد کردن میداد و اون وضعیت رو از لحاظ متا به وجود نمیورد. بعدش هم مگه بیکاره یا پولش رو همین طوری گیر آورده که بره زیر میزی یا رو میزی به اینا بده؟ اصن فکر نکنم براش خیلی اهمیت داشته باشه که اینا چی مینویسن و راجب بازی چی میگن. اساسینز کرید فرانچایزیه که دیگه خودش رو به عنوان یه فرانچایز جالب و سرگرم کننده ثابت کرده و نمرات این منتقدا هم هر چی بشه تاثیر آن چنانی فکر نکنم توی فروش بزاره. مثل همون یونیتی که گفته شد فروشش حتی از سطح انتظارات یوبیسافت هم فراتر بوده. حالا این نسخه هم با این نمرات و حرفا، اگه فروشش از سطح انتظارات فراتر نره بازم سودآور واقع میشه.
دیگه هر بازی که لیست نمراتش بالا و پایین داره و از 90 تا 40 توش پیدا میشه دلیلی بر این نیست که سازنده به چند تا از اون سایتای مشهور و معروف رشوه داده اما یادش رفته یا نیازی ندیده که به بقیه بده. این منتقدا هم فقط دارن نظر خودشون رو میگن. یکی با بازی بسی حال میکنه و بهش 90 میده، یکی هم به نظرش اصلا جالب و خوب نبوده و میاد بهش 70 یا پایین تر میده.
من که نگفتم یوبیسافت زیر میزی داده.
سایت هایی معروف و مستقل که محتاج پول زیر میزی نیستن نمره بالا دادن اکثرا. اما سایت های کوچیک تر و در حال پیشرفت نمره پایین.
من به شوخی گفتم شاید کسی به این ها پول داده تا متای بازی رو بیارن پایین.
وگرنه یوبیسافت که نیازی به این کار ها نداره.
هر بار عالم و ادم میگن بازی بده ،کلی مشکل و باگ داره و کلی نقد منفی می کنن ولی بازم ملت یورش می برن برای خرید بازی
من به شخصه اصلا نمی فهمم که چرا بعضی از مردم تا نسخه جدید بازی اسیسین میاد ، سریع میرن می خرنش. با این که می دونن کلی باگ داره. بعد هی میان فوهش میدن که بازی باگ داره.
من خودم همیشه تا یک سال و خورده ای صبر می کنم تا هزارتا اپدیت برای بازی بیاد و همه باگ ها رو حل کنه. بعد توی سامر سل استیم. یا کریسمس بازی رو با 85 درصد تخفیف میخرم.
من الان تمام نسخه های بازی رو اورجینال دارم. همشون رو هم 100 درصد کردم.
فعلا هم منتظرم که توی کریسمس امثال (که به احتمال 90درصد بازی توش تخفیف می خوره) بازی unity و roug رو بخرم.
فوقش اگر تخفیف نخورد توی سامر سل یا هالوین 100 تخفیف می خورن
بازی های جدید اسیسین در نگاه اول همیشه چرتا
من خودم وقتی اولین بار ac 3 و ac 4 رو بازی میکردم.
همش به روح سازنده ها فوهش می دادم.
اما بعد از مدتی چم و خم بازی دستم اومد و یاد گرفتم که چطور از بازی لذت ببرم.
حاضرم شرت ببندم که 90 درصد پلیر های ac 3 (بدون احتصاب فن ها) تپانچه دومشون رو انلاک نکردن
یا توی بازی ac : b لباس metal gear رو باز نکردن.(شاید هم ماله یک بازی دیگه بود)
یا توی بازی ac4 ، نتونستن(یا نخواستن) 100 تا چلنج بازی رو رد کنن و حالت اسکلت رو برای خدمه کشتی باز کنن. ( انصافا چند نفرتون از پاداش هایی که چلنج ها بهتون میدن استفاده کردین؟)
بازی های اسیسین اولش چرت هستن. ولی بعد یکم بازی کردن جالب میشن
تنها چیزی که توی بازی من ازش خوشم نمیاد
بخش مولتی پلیر بازیه
که از نظر من نفرت انگیز ترین چیزیه که من توی زندگیم دیدم.