موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
دقیقا همون چیزی بود که حدس میزدم، شاهکار شاهکار شاهکار
امیدوارم حماسه ای که نسخه ی 4 این بازی تکرار کرد، نسخه ی 5 هم تکرار کنه، که فکر کنم بهتر هم بوده....
هر روز بیشتر به قدرت کوجیما پی میبرم، همیشه موفق باشه، نسخه ی کرکی این بازی هم خریدنش واقعا به نظرم زشته......
موضوعها: 281
آپدیت نمرات:
God is a Geek 100
3Djuegos 100
Power Unlimited 97
IGN Italia 97
Hoppy Consolas 97
Everyeye.it 90
Eurogamer Italy 90
Multyplayer.it 88
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
به به فقط بگو اون نامردی که 88 دادی چرا؟دیونه ای؟این بازی باید فقط 100 بهش بدی!چیز دیگه ای بدی نامردیه!
Marshall Bruce Mathers
مهمان
چه عجب ګیم اسپات خوب نمره داد . خدا کنه از این به بعد اینطوری باشه . ګوتی اینه دیګه . متای ۹۶ . ارکهام سیتی هم با همین نمره جایزه هارو درو کرد
موضوعها: 77
08-24-2015, 03:32 PM
(آخرین ویرایش: 08-24-2015, 03:49 PM، توسط Station.)
نمرات بسیار عالیه؛ دقیقاً همون چیزی که پیشبینی میکردم.
یه نکته جالبی که منتقد کوتاکو بهش اشاره کرده، اینه که با وجود وسعت زیاد و گرافیک ریلیستیک و نسل هشتمی بازی حتی یک ثانیه هم فریم زیر 60 نمیاد! همچنین اضافه کرده که این بازی بهینهترین بازیِ منتشر شده تا به این لحظه برای کنسولهای نسل هشتمی هست. این نکته صرفا یه قطره از دریای نکات مثبت بازیه.
تنها نکته منفیای که دیدم بعضی منتقدا بهش اشاره کردن، بیش از حد پیچیده بودن داستانه! این نکته به خودیِ خود نکتهی منفیای نیست ولی برای کسایی که اولین بار میخان سمت این سری برن میتونه مشکل ساز باشه. چون واقعاً داستان گیجکننده میشه براشون...
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
08-24-2015, 04:16 PM
(آخرین ویرایش: 08-24-2015, 04:20 PM، توسط Last of Shadow.)
من در هر صورت این بازی رو تجربه میکردم. چون از تمامی نسخه هاش لذت بردم و نمایش های این نسخه هم واقعاً فوق العاده بود. اما صبح حدود ساعت 5 با دیدن امتیازات بازی بیش از حد خوش حال شدم.
اون چیزی که من می دیدم لیاقت این نمرات رو داشت. در کل خیلی خوش حال شدم که آخرین متال گیر ساخته کوجیما تونست این قدر موفق بشه.
من خودم نقد های بازی رو نمیخونم تا خودم اول بازی رو تجربه کنم اما یه تیکه هایی از خلاصه نقد بازی توسط سایت ها میذارم.
God is Geek:
این نسخه فقط بهترین نسخه در بین سری Metal Gear و یا بهترین بازی مخفی کاری نیست، بلکه یکی از بهترین بازی های ساخته شده تا به امروز میباشد.
3D Juegos:
کوجیما با این بازی دوباره سبک اکشن مخفی کاری را تعریف کرد. Metal Gear Solid V یکی از مهم ترین بخش ها در سری Metal Gear Solid است.
GameSpot:
Metal Gear Solid V ممکن است یکی از بهترین بازی های ساخته شده در سبک مخفی کاری میباشد اما بدون شک این نسخه بهترین نسخه در فرنچایز Metal Gear است.
Power Unlimited:
این بازی بهترین بازی ساخته شده توسط هیدئو کوجیما میباشد. غیر قابل انکار است که این نسخه اوج سری Metal Gear و در مجموع بازی های رایانه ای است.
Hobby Consolas:
The Phantom Pain بهترین بازی مخفی کاری ساخته شده تا کنون میباشد. یک شاهکار از هیدئو کوجیما که GoTY 2015 از دید ما خواهد بود.
و...
توی همه ی نقد ها چنین تعریف های بود اما من چند تا رو انتخاب کردم که در بعضی هاشون میشد دید که منتقد به صراحت گفته این بازی یکی از بهترین بازی های تاریخ است.