موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
با سلام
Forza horizon 2 xbox one
گرافیک : واقعا عالی ، کوه ها درخت ها و دریا و جاده کاملا طبیعی و زیبا در محیطی از فرانسه و ایتالیا 10
گیمپلی : از لحاظ گیمپلی یه ارکید فوقالعاده جذاب ، مخصوصا دریفت ماشین تو پیچ ها هیجان انگیر بود ، تیونینگ دقیق که حتی رینگ هم تو ماشین تاثیر داشت و پینت شاپ عالی
داستان : کلا گیم های ریسینگ داستان های جالبی ندارن و داستان برای گیم ریسینگ چیز مهمی نیست که بخواد از نمره اش بکاهه ، 9
صدا گذاری : واقعا عالی ، موزیک های زیاد که با اپدیت بیشترم میشد و همگی جذاب و فوقالعاده 10
در کل فک کنم 9.80 مناسبه
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
Witcher 2:assassin of
گرافیک: گرافیک واقعا چیزی کم داشت حتی از برخی از بازی های الانم گرافیک بالاتری داره ولی ده لایقش نیس9/5
گیم پلی:گیم پلی در مبارزات با ترکیب مجیک های لایت اتک و هوی اتک واقعا جذاب میشه ولی از بیشترین مشکلی که دیده میشه هماهنگ بودن climb وloot بازی با لایت اتک یکی بود هر از چند گاهی به مشکل بر میخوردید9
شخصیت پردازی:در مورد این حرفی نمیزنم چون به تریس مربوط میشه پس نمیشه کم تر از دوازده بهش داد :D ولی چون دوازده نداریم 10
صدا گزاری: نه خیلی عالی بود و نه خیلی افتضاح نمره 9 مناسبه
داستان:داستان واقعا عالی بود خیلییی قوی بود و مخصوصا کات سین ها 10
در کل فک میکنم نمره 9/10 براس کافی باشه
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
بلاخره پس از فراز و نشیب های زیادی که داشتیم تمومش کردم.
بعله دارم درباره شاهکار قرن 21 یعنی GTA V حرف میزنم
حیف که نشد نقدشو بنویسم ولی عیب نداره همینجا نمرات منصفانه شو بهش میدم
گرافیک : 10 از 10 (کسی حرفی نداره که بتونه باهام مخالفت کنه ؟)
گیم پلی : 10 از 10 (هنوز حرفی نیست ؟)
داستان : 9 از 10 (قطعا اگه یه داستان قوی تر و با جزعیات بهتر میچسبوندن بهش الان یه شاهکاری با متای 100 داشتیم،نمونش GTA IV که متاش 98 شد)
موسیقی : 9.5 از 10 (بهترین ساند ترک ها برای رادیو و موسیقی متن با کمی کمکاری بهش اینو میدم)
نمره کلی : 9.5 از 10 (بهترین تجربه OPEN WORLD زندگیم بعد از سن آندرس،دوباره تا اخر تابستون یه دور دیگه میرمش)
موضوعها: 140
خوب ماهم یه بار دیگه gta sa رو رساندیم آخر و نمرات رو طبق سال انتشار بازی میگم.
گیم پلی: 8/10( باتوجه به وسعت بازی و سیستم تیراندازی)
گرافیک: 8.7/10 ( در آن زمان این عنوان گرافیک خوبی داشته است نسبت به بقیۀ بازی ها)
صداگزاری: 9/10 ( صداگزاری بازی بسیار خوب بوده است. صدای تیر های شلیک شده نیز بسیار طبیعی بوده است)
داستان: 10/10 ( در یک کلام: عالی)
نمرۀ کلی: 8.9/10
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
با سلام آخرین بازی که در حال انجامش بودم the witcher 3 بود که یکی از پر سر و صدا ترین بازی های امساله .
گرافیک : بافت ها و مخصوصا نماها در سطح خوبی بودن و باگها هم زیاد نبودن ولی انگار گرافیکش یه چیزی کم داره (نظر شخصی) 9/10
گیم پلی : خودتون میدونید دیگه کاملا عالی 10/10
داستان : دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه 10/10
موسیقی : به جز زیبایی دیگر هیچ هر موسیقی متناسب با محیط است 10/10
توجه : اگه شما زبانتون خوب نباشه مثل من از بازی لذت کافی رو نمیبرید .
امتیاز کلی : 9.75/10