امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام،تنها راه است/نقد و برسی Dishonored
یکی از بهترین بازی هایی بود که تا حالا بازی کردم. از گیمپلی فوق العادش و گرافیک بسیار زیباش خیلی خوشم اومد. داستانش به نظرم میتونست بهتر باشه و میشه گفت که تاحدودی کلیشه ای بود.
نقل‌قول:  اگر هم از طرفداران سبک RPG هستید،سرافکنده شما را ناامید نخواهد کرد
راستش این جمله به نظرم درست نیست. Dishonored اصن RPG نیست، اما خب چند تا از المان های اون رو داشت اما خب به شکلی نبود که اصن بگیم طرفداران این سبک رو ناامید میکنه یا نه چون اصن نقش چندانی نداشت.
سیستم آپگرید موجود در بازی به نظر من ناکارآمد بود. بازی طوری طراحی شده بود که بازیکن بدون آپگرید کردن شخصیت و یا اسلحه هاش میتونست خیلی راحت با استفاده از مخفی کاری بازی رو به پایان برسونه.
من فقط خودم از دو قدرت استفاده میکردم که یکیش Blink بود و اون یکی هم دقیق یادم نیست چی بود، اما خب چیزی که میخوام بگم اینه که توی بازی این همه قدرت وجود داشت، اما بازیکن اصلا احتیاجی نداشت که از اونا استفاده کنه و به راحتی میتونست بازی رو بدون استفاده از اونا به پایان برسونه.
سیستم آپگرید اسلحه ها هم همین طور بود و بازیکن اصلا نیازی به آپگرید کردن اونا نداشت. من خودم که بازی رو با مخفی کاری پیش میبردم هیچ نیازی به آپگرید کردن سلاح ها ندیدم. فقط برای مرحله آخر آپگریدشون میکردم تا با استایل خاص و جالبی که داشتن (خیلی براق و شیک شده بودن با آپگرید) بازی رو به پایان برسونم. D:
البته نمیگم که کاملا بدرد نخور بودن، اما خب تاثیر خاصی هم توی بازی نداشتن.
پیچیدگی طراحی محیط و این که بهت اجازه میداد که با روش های مختلفی مراحل رو به پایان برسونی واقعا خیلی عالی بود. بازی واقعا سخت بود و اکشن پیش رفتن رو خیلی سخت میکرد و مجبورت میکرد که از مخفی کاری استفاده کنی، چیزی که به نظرم واقعا خوبه و به نظرم باید توی Dishonored 2 تو هم همین طور پیش برن و سیستم مبارزات رو سخت تر هم کنن تا بازیکن رو مجبور به استفاده بیش تر از مخفی کاری کنن. البته خیلی بعید به نظر میرسه چون با توجه به تریلر معرفی و اخبار منتشر شده به نظر میاد که میخوان Dishonored 2 رو طوری بسازن که بازیکنن دستشون توی مبارزات باز تر باشه و راحت تر باشن.
موسیقی بازی هم خیلی خوب بود و همیشه با تمامی کار هات هماهنگ بودش و حس رو به خوبی بهت منتقل میکرد. مثلا وقتی که یه قایم شده بودی و یه نگهبان داشت همین طوری رد میشد موسیقی هم یهو تند میشد و استرس تو رو بیش تر میکرد.
بهترین بخش بازی همون طور هم که خودت گفتی گیمپلیش بود. فوق العاده بودش. بازیکن رو مجبور به استفاده از مخفی کاری میکرد و برای پیش برد مراحل هم همون طور که بالا تر اشاره کردم گزینه های مختلف بسیار زیادی پیش روت میزاشت.
متاسفانه تصمیماتی که در طول بازی میگرفتین (راستش دقیق یادم نیست شاید اصن تصمیم خاصی نمیگرفتین) در پایان بازی تاثیر نداشتن و تمام پایان های بازی با توجه به کار هایی که شما در همون مرحله آخر انجام میدادین شکل میگرفتن.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام،تنها راه است/نقد و برسی Dishonored - توسط Blue Sun - 07-07-2015, 10:22 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عشق فداکاری تغییر ، نقد و برسی بازی Brothers A Tale Of Two Sons kaladin 3 2,451 10-04-2019, 03:53 PM
آخرین ارسال: kaladin
  نقد و بررسی Dishonored 2 amirthesaint 0 1,263 02-04-2018, 04:44 PM
آخرین ارسال: amirthesaint
  نقد و برسی بازی NFS:Payback (آقایِ کُدی گونه) mr_code 9 2,883 12-29-2017, 12:41 PM
آخرین ارسال: mr_code
Smile استخدام نویسنده نقد و برسی بازی Claydon 2 2,022 08-25-2017, 05:57 PM
آخرین ارسال: mohireza
  قدرت شگفت‌ انگیز انتقام | نقد و بررسی Attack on Titan: Wings of Freedom B.A.T 0 1,752 09-24-2016, 05:52 AM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان