امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انقلاب/ پیش نمایش بازی the witcher 3:wild Hunt
[تصویر:  22889339713122041639.jpg]

نام بازی:The witcher 3 : wild Hunt
                                               ناشر: CD Projek Red
                                               سازنده: CD Projek Red
                                              سبک: نقش آفرین
                                              پلتفرم: ps4.pc.xboxone

آخرین قسمت از مجموعه ی ویچر با عنوان the witcher 3:wild Hunt توسط CD Projek Red در مصاحبه با مجله ی Game Informer معرفی شد.
شخصیت اصلی بازی هم گرالت است که سازنده ها گفته اند 5 قابلیت سحر و جادو, 96 انیمیشن برای مبارزه دارد بهتره بدونید این رقم در قسمت دوم فقط 20 تا بود.
طراح گیم پلی بازی مصاحبه ای با سایت softpedia داشته وایشون گفته اند که:
داستان بازی خارج از داستان نسخه دوم بازی میباشد ولی همان دوستان قدیمی در بازی نیز وجود دارند افرادی که برای اولین بار این بازی را تجربه میکنند متوجه هیچ چیز نمیشوند ولی افرادی که با این بازی قبلا آشنا بوده اند میتوانند تغییرات ایجاد شده در بازی را احساس کنند.وایشون اعلام کردند بازی 3 پایان متفاوت داره.
سوالاتی هم پرسیده شده مثلا برای عرضه شدن نسخه ی بتا یا دمو که گفته شده:
تا جایی که من میدانم نه,اما ما برنامه open beta برای RedKits داریم,ابزاری برای ماد سازی در ویچر 2 و این برنامه ما در مورد بتا هست.در مورد ویچر 3 ما تسترهای مخصوص خودمان را داریم پس احتمالا نسخه ای بتا را عرضه نخواهیم کرد,هرچند دقیق نمیتوانم بگویم بله یا نه اما حدس میزنم این اتفاق نخواهد افتاد.متاسفم که شما و تمام کسانی که مشتاق تجربه هرچه زودتر این عنوان هستند را نا امید می کنم.
در بازی لحظات مشخصی وجود دارد که خشونت تا حد زیادی بالا می رود اما در حال حاضر امکان قطع کردن اعضا بدن هماننده نسخه ی قبلی وجود ندارد شاید در آینده این امکان نیز اضافه شد.

در این بازی دیگه خبری از دکمه زنی(QTE) نیست و در باره ی همین Tomaszkiewicz گفتند:
این بخش را برای چنین تجربه ای از بازی نمی توان توصیه کرد و معمولا متناسب بازیکنان نیز نیست. تعداد کمی از بازی ها در بخش دکمه زنی سرگرم کننده هستند . به عنوان مثال در سری بازی های Uncharted دکمه زنی بازی به قدری خوب است که شما حتی متوجه نمی شوید که با زدن مرتب دکمه زنی یا همان QTE ها بخش های بازی را به اتمام رسانده اید و من فکر می کنم که تنها راه استفاده از QTE ها بستگی به نوع آینده ای که در بازی ها است می باشد.

طبق آخرین تریلر شخصیت بازی با 3 مرد که در حال دار زدن یه زن هستند روبه رو میشه حس عاطفی ای گرالت این جا معلوم میشه و با دست خالی تمام آن ها را به صورت خیلی سریع میکشه پس میشه نتیجه گرفت که انیمیشن بازی سریع تر شده.در تریلر دیگر که مربوط به E3 میشه بخشی از محیط بازی ,مبارزه با غول های آخر, حیوانات وحشی مثل گرگ و سگ که ممکنه مشکل ساز باشند نشان داده شده.
سبک بازی محیط باز است(open word) و شخصیت اصلی بازی میتواند به هر کجا دوست دارد برود و سیستم سفر سریع fast raver)) به مکان های شناخته شده است هم در بازی وجود دارد.
محیط بازی ویچر3 بیست درصد بزرگ تر از اسکایریم و چهل برابر بزگ تر از قسمت دوم است و طبق گزارش های نشریه ها  کل محیط یک تیکه است و دیگر بارگزاری بین نقاط بازی وجود ندارد.وطبق گفته ی همون نشریه ها برای رفتن از یک طرف نقشه به طرف دیگر بدونه هیچ وسیله ای نیم روز طول میکشه و با اسب یا قایق نزدیک به چهل و پنج قیقه وقت صرف میکنه.

[تصویر:  The-Witcher-3-Wild-Hunt-01-Horse.png]

گرالت میتواند در باره ی غول ها یا موجودات دیگری که می خواهد بکشد تحقیق کند برای مثال میتواند جاهایی که بیشتر به یک موجود صدمه وارد میشود را تحقیق کند و ضربات بیشتری به آن جا وارد کند و سازنده ها می گویند در بازی 80 نوع موجود مختلف وجود دارد که البته در کنار آن حیوانات عادی طبیعت مانند خرگوش,خرس یا گوزن نیز دیده می شود. بیش از 50 ساعت دیالوگ برای مردم دنیای ویچر 3 در نظر گرفته شده است.در بیشتر بازی ها طراحی فقط در شخصیت اصلی و چند تن از مردم عادی (NPC) است اما در این بازی برای تمامی مردم این امر در نظر گرفته شده است و هر کس کار و زندگی و داستان خودش را دارد.موجودات هم ماننده مردم از هر استایل مخصوصی برخوردار هستند و این امر گاهی کار بازی کننده را سخت میکنه ولی لذت بخشاست.در این بازی میشه بعد از شکار حیوانات پوست و گوشتشان را کند و فروخت یا برای ارتقا از آن ها استفا کرد. در این بازی شما میتوانید ماننده نقش آفرین های دیگر وسایل خود را ارتقا بدین یا ازنوع یک وسیله ی جدید بسازید.به احتمال زیاد نبرد های دریایی و شکار با موجودات دریا هم داشته باشیم.
[تصویر:  25650709289511279366.jpg]

[تصویر:  The-Witcher-3-Wild-Hunt-06-Whale.png]

آسمان و تغیرات اکوسیستم هوا از دیگر تغیرات بود که در قسمت سوم کار شده و در بازی گاهی برف و بارونی و گاهی آفتابی است وسیستم چر خه ی روز و شب هم داراست. وسازنده راجب این که بهترین محیط در بازی کجاست هم پاسخ داده و گفتند:
من روی خرابه ها خیلی کار کردم و خیلی برای من خوب بود. چون کوه ها و دره پشت آن است. البته من وارد جزئیات نمی شوم جون ممکن است برای شما اسپویل شود. ولی یک دره در آنجاست که یک رود ار آن خارج می شود و یک منظره بسیار زیبا می سازد.خرابه ها بالا هستند و شما دره ها را می توانید ببینید. حتی وقتی که شما در حال مبارزه هستید باز هم بر می گردید و آن را نگاه می کنید.برای من تمام کوهها و... که آنجا هستند خیلی منطقه را جذاب می کند.  وجالب است بدونید طبق نوشته ی نشریات و گفته ی سازنده ها حیوان در جنگل که برای خودشان زندگی می کنند"تولید مثل می کنند"و زیاد میشوند.  
[تصویر:  The-Witcher-3-Wild-Hunt-03-Open-World.png]

[تصویر:  The-Witcher-3-Wild-Hunt-08-Sheep.png]

گرالت در بازی هماننده اسکایریم استراحت گاه هم دارد که میتواند پول ها و وسایلش را در آن جا بگذارد.

وهمچنین شما میتوانید آخرین اطلاعات منتشر شده از این بازی را بخوانید:

[تصویر:  the-witcher-3-wild-hunt-edge-magazine-cover.jpg]

هیچ گونه آموزشی برای مکانیزمهای بازی وجود نخواهد داشت و خود بازی تدریجا توانایی های گرالت را بهتان می آموزد.
. گرالت میتوانید در مقابل راهزنا ، آنها را بکشد یا ببخشد ، یا میتواند دارایی هایشان را ازشان بگیرد.
.گرالت نسبت به ماموریتهای که در آن قرار میگیرد ، موضع خود را عوض میکند. برای مثال اگر توسط چندین هیولا محصره شود ، خیلی محتاطانه عمل میکند.
.داستان اصلی ۴۰۵۰ ساعت است و ۴۰۵۰ ساعت دیگر در جهانِ باز بازی است . Main storyline is 4050hrs, and another 4050) in the open world)
.انتخاب ها و نتیجه شان در سرتاسر جهان بازی تاثیرگذارند.
.هنوز هم روایت داستان هدف اصلی است و قرار نیست یک تجربه ی سندباکس بوجود بیاید.
.در سیستم مبارزات این نسخه شاهد جاخالی دادن هم خواهیم بود.
.شما می توانید در بازی برای خودتان اسب بخرید و یا اگر به پول خرج کردن علاقه ندارید می توانید با استفاده از Axii اسب های وحشی را رام کنید.
.انواع متعددی از هیولاها در بازی وجود دارند ، اما یک نوعی که شما بیشتر در بازی با آن مواجه خواهید بود غول های یخی می باشند.
.تفاوت اقتصاد در بازی بستگی به مناطق دارد. مثلا در بعضی مکان ها شما می توانید چیز ها را با قیمت کم تری بخرید و یا با قیمت بیشتری بفروشد.
.نسخه ی pc  و کنسول های بازی کاملا متفاوت با یک دیگر هستند.
.امتیاز های تجربه نیز تنها با اتمام کامل ماموریت ها به شما داده خواهد شد و با شکار کردن نیز می توانید پول تهیه کنید.
۳۶ استان در جهان بازی وجود دارد.
موتور گرافیکی پایه ای بازی کاملا جدید است Red Engin 3 نام دارد که فقط برای کنسول های نسل بعد طراحی شده است و از همین الآن بازی بر روی ps4.xboxone.pc در نظر گرفته شده است و بهتر است بدونید بازی دیگری به اسم"cyberpunk 2077"هم قرار است در سال 2015 عرضه شود هم با همین موتور ساخته میشود.
[تصویر:  44621345669766364348.jpg]

ویچر 3 در تاریخ 2014  توسط استدیوی لهستانی CD Projekt RED برای ps4.xboxone.pc  عرضه میشود.واز همین الآن هم میشه فهمید انقلاب دیگر در راه است.

امید وارم خوشتون امده باشه و اگرم کم و کاسی داره ببخشید من بیشتر نیتم این بود که اطلاعات بدست آمده از این بازی رو در یک صفحه جمع کنم و  خدمت شما بدم .
[تصویر:  90062409511201326600.jpg]

پاسخ
پیش نمایش خوبی بود ولی چندتا مشکل داشت توی پیشنمایشت عکس زیاد قرار دادی که این کار از جذابیت پیش نمایشت کم می کنه 
عکس ها هم متناسب با متن هات بزار 
با توجه به اطلاعات زیادی که از بازی منتشر شده کم نوشته بودی ولی در کل خوب بود
پاسخ
ممنون، بازیش عالیه!![img]images/smi/s0 (29).gif[/img] پیش نمایشتون خوب بود؛ ولی خیلی مختصر توضیح دادید؛ درست مثل دفعه قبل![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فکر کنم شما هم مثل بعضی از کاربرای دیگه، این مشکل رو دارین؛ ولی باید بدونید : کیفیت، مهمتر از کمیت است![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
(09-27-2013, 06:48 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، بازیش عالیه!![img]images/smi/s0 (29).gif[/img] پیش نمایشتون خوب بود؛ ولی خیلی مختصر توضیح دادید؛ درست مثل دفعه قبل![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فکر کنم شما هم مثل بعضی از کاربرای دیگه، این مشکل رو دارین؛ ولی باید بدونید : کیفیت، مهمتر از کمیت است![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ممنون از شما که وقت گذاشتین[img]images/smi/s0 (29).gif[/img] چشم تو بعدی جبران میشه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
نقل‌قول:
آخرین قسمت از مجموعه ی ویچر با عنوان the witcher 3:wild Hunt توسط CD Projek Red در مصاحبه با مجله ی Game Informerمعرفی شد.
البته اینجا یه اشتباه کردی خود سازنده ها هم گفتن اخرین قسمت از سه گانه گرالت تموم میشه نه بازی ویچر، ویچر هنوز ادامه داره.
[تصویر:  7n1ft9nre9w5m9wf9ys1.jpg][تصویر:  heic1502a.tif]
پاسخ
(09-27-2013, 06:45 PM)'arian esmaili' نوشته است: پیش نمایش خوبی بود ولی چندتا مشکل داشت توی پیشنمایشت عکس زیاد قرار دادی که این کار از جذابیت پیش نمایشت کم می کنه 
عکس ها هم متناسب با متن هات بزار 
با توجه به اطلاعات زیادی که از بازی منتشر شده کم نوشته بودی ولی در کل خوب بود

درود...
                     من سعی کردم متناسب با گفته ها مطلب بذارم برای مثال از غول های آخر و نبرد دریایی حرف زدم و عکس مربوط گذاشتم
                       ولی ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] .به قول معروف تا سه نشه بازی نشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

پاسخ
آفرین،واقعا عالی بود.من اطلاعات دقیقی تا قبل از مطالعه این مقاله نداشتم ولی الان از جزییات این بازی به نحو خوبی آگاه شدم.واقعا تبریک می گم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
بابا کم ایراد بگیرید [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]

پیشنمایشش خیلی هم خوب بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
[تصویر:  vdy6nrznnj8ruqar5rh7.jpg]
پاسخ
(09-27-2013, 09:44 PM)'پرایس' نوشته است: بابا کم ایراد بگیرید [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]

پیشنمایشش خیلی هم خوب بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

مخلصم خوبی از خودتونه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
بازی فوق العاده هست. متن هم به نظرم کمی کوتاه بود.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,108 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,635 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,547 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  بررسی تمام زره‌های Grandmaster در بازی The Witcher 3: Blood And Wine Devil Prince 17 11,727 02-15-2019, 08:41 PM
آخرین ارسال: s.i.n.a
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,835 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان