موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دسته گل ؟ فکر نکنم ماکروسافت براش مهم باشه .. اتفاقا براش خوبم هست چون فروش دستگاه خیلی بالاتر میره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بازی های خود ماکروسافت مثل هیلو و فورزا هم فروش خوبی میکنن همیشه . واس همین فک کنم ماکروسافت بدش نیاد دستگاه هک بشه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پلتفرم :Xbox 360 . و xbox one به زودی اگه جور شد !
گیمرتک ایکس باکس لایو : mamal262 . هر چند , چند وقتیه آنلاین بازی نمیکنم :/
بازی های در حال انجام : به خاطر کنکور فعلا هیچی !
? Cortana : chief , what happens if you miss your shot
. Masterchief : I Won't
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
چه عجب آقا پیمان [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نظر من کلاً مایکروسافت نسبت به این مسائل بی تفاوته. شاید اصن همه چی زیر سر خودش باشه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]باو ولی خیلی ضایع شد دیگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی اخه چه طوری تونستن قبل اینکه کنسوله بیرون بیاد بازی رو حک کنن ؟ [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
اصلاً فکر نکنین که این چیزا واسه مایکروسافت بی اهمیته نسل هشتم دیگه نسل انحصاریا نیست به حمایت ناشرا بستگی داره که در این صورت خیلی کم میشه! این اصلاً چیز خوبی نیست واسه مایکروسافت
به نظر من مایکرو هیچ دخالتی در این قضیه هک نداره ....
باید واسش خیلی مهم باشه چون از اولین بازیش که کالاف حک شه بقیه ی بازی ها رو خدا بخیر کنه!!!
به قول معروف "سالی که نیکوست از بهارش پیداست"
سایت اصلی خود ایکس باکس این قضیه رو تایید کرده یا نه؟؟
موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
تیم C4EVA در حال کار روی Forza 5 !
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
نه ربطی به کنسول ماکروسافت و خود ماکروسافت نداره ویندوز ساپورتی 8 هست و پی سی ها هم ویندوز هشت دارن خوب معلومه شناسایی یا کپی میشه با کلی برنامه ایمج و غیره و بازی به صورت dumb کپی شد اصل اینه محتویات روی کنسول اجرا بشه که این کار هنوز غیر ممکن هست