موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
عالی :D من چجوری باید مقالاتم رو به اشتراک بزارم :huh:
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان اشتباه نکنید ! راکستار برای تنظیم رزولوشن با فوتوشاپ کار کرده ! من این نظر رو توی خود سایت راکستار دیدم . :cool:
به هر حال اصلا مشکلی نیس ! چون میدونیم کیفیتش خیلی بالا هست هنگام عرضه نسخه اصلی ! شکی توش نیس ! :heart:
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
دوستان اصلا اگه این قضیه درست باشه که فکر نکنم درست باشه و حتما راک استار دلیلی برای این کارش داره مهم خوده بازی هست نه گرافیک
تا اون جایی که من اطلاع دارم کل این انجمن بازی GTA IV رو که بد ترین پورت رو داشت رو بازی کردید و تمام کردید پس الان دلیلی بر اینکه بخوایند سر گرافیک بازی و یا متنفر بودن از بازی و شرکتش باشه ندارید هر چی نباشه GTA هست و همه بدون اسثنا(البته به غیر از خودم)بازی رو به محض انتشار بازی میکنید.
کل مسئله ی بازی کردن بر پایه ی لذت بردن گیمر هست که نهایت لذت رو از گیم پلی بازی ببره فقط همین
پس با خیال راحت متظر منتشر شدن بازی بمانید.
و من الله توفیق
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
اینم مثل نسخه IV می شه ببینید کی گفتم.حالا فوتوشاپ می کنه بعداً می بینیم کل بازی پر از باگه.من به شرکت و این بازی خیلی اعتماد داشتم ولی این کارشون منو خیلی نگران کرد.می ترسم اینم مثل واچ داگز یوبی بشه.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
شایدبه خاطرحجم رندرکردن مجبورشدن جزییات تصویر مثل نوروسایه وانعکاس وغیره راجداجدارندرکنن وبعد لایه ها را درفتوشاپ روی هم مچ کنن وپوشه ای که ذخیره کردن نامش فتوشاپ بوده...
یاشاید سایز تصویررا تغییر دادن...
وهزاران شاید دیگه...
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
ولی برا من نزده فتوشاپ
اصلا هیچ نوشته ای نیست اون قسمت . . .
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: