موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
عالیه به نظر من نه نمیتونند به قدرت pc برسند
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
معلومه که نه.... نمی تونن چون همین الان PC هایی هست که قدرتش از کنسول های نسل بعد هم بیشتره (رم 16 گیگ !!!!) ولی کنسول زود قدیمی نمیشه افت فریم نداره ....بازی های انحصاری فراون داره ....PC مال بازی نیست که برادر من [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
حرف شما درست ولی کی گفته مال بازی نیست اتفاقا
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام بچه ها PC قدرتمند هستش وهیچ شکی درش نیست وهحرف آقای یرلی هم همینه ولی بچه ها بیاید منطقفی نگاه کنیم برای بازی کردن روی PC قوی که آخرین گرافیک رو نشون بده باید چه پول هایی که خرج نکرد یعنی بخوای PC رو از کنسول های نسل بعد قوی تر بدونی باید PC خیلی قوی داشته باشی باید بالای 2 میلیون خرج کنی تا با کیفیت عالی بتونی بازیش کنی وبعد بگیم که PC قوی تر از PS4 و 720 هستش که با این اوضاع ادلار ما با با دو ملیون میتونیم یک سیستم medium ببیندیم خوب پس مطقی نگاه کنم همه که پول دار نیستند بیان یک سیستم بالای 4 میلیونی بخرند تا بتونند آخرین گرافیک بازی کنند.
یه ضرب المثلی هست که میگه همون قدر پول بدی همون قدر اش میخوری برای همین روزاست اما با چه قیمتی که چند سال بعد دوباره پول بیشتری روش بزاری و سیستم رو اپدیت کنیفشاید الان فکر بکنید من یک فن کنسوم ولی ذهی خیال باطل بنده یک PC باز حرفه ای هستم ولی توی نسل بعد دیگه نمیتونم PC بخرم وبازی کنم بنده چند روز دارم فکر میکنم و به این نتیجه رسیدم بهترین انتخاب وبهترین پلتفرم نسل بعدی که بتونم با کیفیت عالی بازیشون کنم واز انحصاری هاش لذت ببرم کنسولی به نام PS4 خواهد بود بله کنسول فراتر از حد تصور[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
هیچ وقت امکان نداره چون PCمحدودیت نداره هر چیشو می خوای عوض کن
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
موضوعها: 77
امکانش وجود نداره چون pc رو میشه ارتقا داد ولی کنسو ل هارو نه