موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آقا انیمیشن the nut job (عملیات فندوقی ) رو ببینید.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 79
lego movie که فکر کنم همه دیدید متاش اگه اشتباه نکنم 86 شده ی سری از منتقدا هم گفتند بهترین انیمیشن ساخته شده در چند سال اخیر هست
موضوعها: 209
پلتفرم های شما:
سایت های زیادی بر پایه ی دانلود انیمه به وجود آمده اند.
اگر از طرفداران انیمه هستید از نظر من انیمه های سینمایی را دنبال کنید تا سریالی.
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
باید بگم از نظر انیمیشن ژاپنی فعلا بهترین گزینه wind rises هست. اثر جدید میازاکی
در زمینه هالیوود هم اگه علاقه مند هستید انیمیشن از ، ریو 2 ، لگو ، عملیات آجیلی و کلی انیمیشن دیگه هست برای دیدن
اما بازم میگم به هیچ وجهی wind rises رو از دست نده و همچنین spirted away
موضوعها: 77
آپ[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من بدبخت تازه اومدم تو این بخش. [img]images/smi/s0 (67).gif[/img] یعن تازه اومدم دارم انیمیشن هارو دنبال میکنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
فروزن را دیدیم بسی عالی بود و به هر بنی بشری پیشنهاد میشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Wall-E خیلی خلاقانه بود بسی حال نمودیم و...(نگم بهتره خودتون ببیند[img]images/smi/s0 (24).gif[/img])
Up هم خیلی باحال بود ولی گستردگی شخصیت پردازیِ خوبی نداشت و همیشه فکر میکنید یه چیزی تو این میلنگه ولی در موضوع اصلی و بخش ماجراجویی چیزی کم نداره [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
Brave رو هم دیدیم. موضوع داستانیش خیلی باحال بود ولی پایانش قابل پیش بینی. با این که مانور دادن روش خیلی عالی کار شده بود و اصلاً خطی نبود ولی میتونستین بفهمین تهش چه اتفاقی میفته.
Ice Age 3: به لطف صداگذاران فوقالعاده، شاهکار بود... نمیدونم چی شد همین یکی رو دوبله دانلود کردم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
با دیدن همهی این ها هنوز ایمان دارم Toy Story 3 بهترین انیمیشن تاریخِ [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
اگه امشب بشه "چگون دراکولایِ خود را آموزش دهیم 2" رو دانلود میکنم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] یکش فوقالعادس اگه ندیدین از دست ندین [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 77
(08-31-2014, 03:19 PM)'Zack' نوشته است: (08-31-2014, 02:35 PM)'The Last Resort' نوشته است: آپ[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من بدبخت تازه اومدم تو این بخش. [img]images/smi/s0 (67).gif[/img] یعن تازه اومدم دارم انیمیشن هارو دنبال میکنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
فروزن را دیدیم بسی عالی بود و به هر بنی بشری پیشنهاد میشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Wall-E خیلی خلاقانه بود بسی حال نمودیم و...(نگم بهتره خودتون ببیند[img]images/smi/s0 (24).gif[/img])
Up هم خیلی باحال بود ولی گستردگی شخصیت پردازیِ خوبی نداشت و همیشه فکر میکنید یه چیزی تو این میلنگه ولی در موضوع اصلی و بخش ماجراجویی چیزی کم نداره [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
Brave رو هم دیدیم. موضوع داستانیش خیلی باحال بود ولی پایانش قابل پیش بینی. با این که مانور دادن روش خیلی عالی کار شده بود و اصلاً خطی نبود ولی میتونستین بفهمین تهش چه اتفاقی میفته.
Ice Age 3: به لطف صداگذاران فوقالعاده، شاهکار بود... نمیدونم چی شد همین یکی رو دوبله دانلود کردم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
با دیدن همهی این ها هنوز ایمان دارم Toy Story 3 بهترین انیمیشن تاریخِ [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
اگه امشب بشه "چگون دراکولایِ خود را آموزش دهیم 2" رو دانلود میکنم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] یکش فوقالعادس اگه ندیدین از دست ندین [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
انیمیشن هایی که گفتی، به جز Frozen، همگی قدیمی اند. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه از طرفدارهای انیمیشن انیمه ای هستید، پیشنهاد می کنم Final Fantasy VII: Advent Children رو ببینید. یکی از انیمیشن های برتر سالی هست که توش منتشر شده، البته قدیمیه، چون خیلی وقته انیمیشن انیمه ای منتشر نمی شه و همشون استایل مانگا مانندی دارند.
خوب شد گفتی وگرنه نمی فهمیدم قدیمیان.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بدجور مدیونتم، تو خیلی کمکم کردی نمیدونستم اینا قدیمیان. خدا خیرت بده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و همانگونه که از بازیهای این کشور بدمان میآید، برایِ رسانهاش به غیر از برند سونی نیز هیچ ارزشی قائل نیستیم. [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
شوما خوش سلیقه... [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
هتل ترانسیلوانیا هم نگاه کنید خیلی قشنگه
همچنین دانشگاه هیولاها - من نفرت انگیز - خانواده کرودز