امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازي = تجربه
اقا تعریف نکنید دلمون اب افتاد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]

وایسید منم بگیرم بعد تعریف کنید. لامصب فقط یه مغازه تو محلمون بازی های xbox رو میاره[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
[تصویر:  ll5f5xbhs6cokgk33zgc.jpg]
دلت برای چی اب افتاد؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

من که فکر کنم توی این جور مراحل بهم گیر بدن ولی توی ساحلو فکر نکنم و کشتن هم 100%گیر میدن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خوشبحاله NS game که خانوادش گیر نمیدن[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
و خوشبحال اونایی که یه تلویزیون تو اتاقشون دارن[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
 من توي اتاقم وصل كردم به مانيتور ( ٢٦ اينج) [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
چه حرفایی میزنیدا!!

خانواده ی من گیر میده دیگه چه سیقه ایه؟؟؟؟

توش چیز های بد داشته باشه باز یه چیزی دیگه به کشتن چی کار دارن؟؟؟؟

بازیه دیگه واقعیت نیست که!!
خانواده من به كشتن گير نميدن و به قسمت هاى بوق گير ميدن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دوستان لطفاً از بحث بازى=تجربه منحرف نشيد چون بيشتر پست ها در رابطه با گير دادنه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نزدیک بود ابروم بره داشتم جی تی ای بازی میکردم یه ماموریت بود باید از یه یارو دزدی فیلم میگرفتیم.ولی یارو داشت با یه خانومی... من خودمو زدم به اون راه و کنسولو خاموش کردم.هر جور هست یه تلویزیون خصوصی بگیرید.
[تصویر:  48325367140012299498.jpg]
بچه ها من به خاطر داشتن صحنه های اخلاقی این بازیو نمیگیرم. ایمانم اجازه نمیده[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
(09-19-2013, 04:11 PM)www. نوشته است: بچه ها من به خاطر داشتن صحنه های اخلاقی این بازیو نمیگیرم. ایمانم اجازه نمیده[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
(09-19-2013, 04:11 PM)www. نوشته است: بچه ها من به خاطر داشتن صحنه های اخلاقی این بازیو نمیگیرم. ایمانم اجازه نمیده[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

دم ایمانت گرم

چـــــــــــی؟؟؟
بیخیال داش همه ایمان دارن تازه این فقط یک بازیـه...
(09-19-2013, 03:34 PM)Solid نوشته است: خانواده من به كشتن گير نميدن و به قسمت هاى بوق گير ميدن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دوستان لطفاً از بحث بازى=تجربه منحرف نشيد چون بيشتر پست ها در رابطه با گير دادنه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

اینجا همه دارن تجربیاتشونو میگن که اونایی که تلویزیون خصوصی ندارن بدونن چی در انتظارشونه...
2تا نصیحت از من:
مرحله 2 خبرنگاره(برای فرانکلین)رو فعلا باید خیلی مواظب باشید...(البته مرحله 3 تراور هم همین طور!!!!)
به Strip Club نرید...

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دمو هاي قابل بازي Xbox 360 GamerStation 21 9,860 05-17-2013, 09:01 PM
آخرین ارسال: SCORPION

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان