موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
L.A Noire بازی معمایی که باید زبان انگلیسی خیلی قوی داشته باشی!!کلا بازی است که نوآوری خوبی در صنعت بازی ها داشت!!!
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
بازی graid2 به عنوان یک بازی خوب در حد nfs hot p (از نظر جذاب بودن) هست؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
تا فردا انشالاه دانلود saints row iv تموم میشه اونوقت میرم رمز میزنم حال کیکنم.اگه خدا بخواد بعدش میرم سره splinter cell:bl اگه خدا خیلی بخواد gtav برای pc بیادم دانلود میکنم حال میکنم.[img]/images/smilies/smilies1/s (4).gif[/img]
Nothing is true every thing is permitted
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
بازیه rayman:legends یکی از بهترین هاست .صداگذاری عالیه .موسیقی های بازی شاهکاره.گیمپلی اعتیاد اوره.
ینی هرچی از این بازی بگم کم گفتم.به علاوه بازیه جدید, تمام مراحل بازی قبلی ینی (origins)در بازی هست که با ادامه دادن بازی مراحلش باز میشه .بازی که نیست تابلوی نقاشیه.چزییات در پس زمینه ها عالیه و بازی هیچوقت تکراری نمیشه.شخصیت های بازیه قبل در این بازی وجور دارن و چند شخصیت جدید هم هست
به همه پیشنهاد میکنم این بازی رو تجربه کنن.چون اگه نکنن یکی از بهترین بازیهای امسال رو از دست دادن
LIFE IS SHORT,PLAY MORE
gamertag in live : saboor007
پلتفرم های شما:
کاملا درست گفتی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
مخصوصا مراحل اخرش که ریتم موزیک داره فوق العاده است[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
only assassin,s creed