موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
یک جمله دارم و همه جا هم میگم :
"مگه تو تابستون چند تا بازی داریم که بخوایم گلچینی ازشون انتخاب کنیم ؟ اقا هر چی اومد برو بگیر دیگه !"
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
09-12-2013, 10:41 PM
(آخرین ویرایش: 09-12-2013, 10:44 PM، توسط HADES.)
آیا
Air Conflicts: Vietnamقشنگه؟
کیفیت داره؟
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
باو یعنی الان این بازی تو سی دی فروشی ها هست ؟![img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
دارم واسه اون داستاناش می گم :|
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
سلام من دنبال بازی ترسناک برای xbox هستم silent hill:downpour رو بازی کردم خیلی سخت بود خوشم نیومد saw هم حال بهم زن هست بجای ترسناک یعنی یه خورده هم ترسناک هم هستا ولی دنبال بازی واقعا ترسناک هستم لطفا راهنماییم کنید؟
موضوعها: 0
دوستان من هر چی از این جی تی ای وی بگم کم گفتم من فقط سه ساعت داشتم با ماشین میچرخیدم. رانندگیش که واقعی واقعی خوردم به یه ماشین سمت چپ ماشین رفت فقط لاستیک موند.من هیچ باگی هم ندیدم.دیگه از چی بگم؟!تیر اندازیش که عالیه نبرد تن به تنشم قوی لامصب فقط اگه رمزاش نیاد بد میشه!به همه دوستان پیشنهاد میکنم بخرنش و همچنین دوستان پی سی باز نگران نباشن چون اگه این بازی نیاد راکستار ضرری میکنه که خودش بمونه!از کجا معلوم شاید قصد داره توی یه بسته جی تی ای:وی و رد دد رو بده خدا رو چه دیدی...
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
GTA V یعنی من پیدا کنم اونی که گفت باگ داره خودم خفش میکنم !!! اصلا چمنی که توی عکس بود با چمنی که توی بازی هست 100000000000000000 برابر فرق داره [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
چرخ و فلک سوار شدم کله لوس سانتوس رو دیدم !! همه جاش دیده میشه ناکِس !
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...