موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
DisHonored:GOTYاومده؟اگه اره مثل نسخه اصل ارزش داره؟
پلتفرم های شما:
10-14-2013, 11:05 PM
(آخرین ویرایش: 10-14-2013, 11:16 PM، توسط S.T.Reactor.)
یعنی توی انجمنی که بیست هزار نفر جمعیت داره اینقدر جواب دادن سخته؟؟؟؟یه کلمه بگین اومده یانه.
مثل این که خیلی کار سختیه...
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
سلام من بازی re6 رو با لیون تموم کردم به نظرتون با شخصیت های دیگه هم برم؟چون توی قسمت کریس زامبی ها اسلحه داشتن!من از این حالت خوشم نمیاد.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
(10-15-2013, 12:49 AM)'mohammad13' نوشته است: سلام من بازی re6 رو با لیون تموم کردم به نظرتون با شخصیت های دیگه هم برم؟چون توی قسمت کریس زامبی ها اسلحه داشتن!من از این حالت خوشم نمیاد.
اگه واست داستان مهمه حتما بره چون داستان هر کدوم با هم فرق داره[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
اگه تو gta v در آخر فقط تروور و فرانکلین بمونن چی میشه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
چون من مایکل و فرانکلین رو گذاشتم بمونن
این جوری گفتم مثلا اسپویل نشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 7
اقا تو gta v فرانکلین و تراور رو با هم دعوا انداختم!!!! یعنی خودم مایکل شدم و اون 2 تا با اسلحه به هم شلیک میکردن و یکشون باید کشته می شد. خلاصه تراور زد فرانکلین رو کشت[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پلتفرم های شما:
سلام ببخشید من توی یکی از مراحل بازی batman Arkham orgins گیر کردم
بعد ازین که Death stroke رو زدم اومدم تو اداره پلیس به یه در رسیدم که نمیشد رمزشو حک کرد
و جمر(jammer) داشت و یه آبجکت دیگه هم توی همون اداره ولی توی یکی از طبقه های دیگش ضاهر شد
ولی من اون طبقه رو نمیتونم پیدا کنم هر چی میگردم
لطفا راهنمایی کنید حدود 10٪ از بازیو رفتم
نه قرمز نه آبی فقط زرد راکستاری !!!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]