امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازي = تجربه
الان میشه بتلفیلد۴ رو روی فلاش نصب کرد؟لطفا جواب بدید
                    بدترین روز های زندگی من وتو آرزوی یکی دیگست

[تصویر:  294dxew37ccjntoem8fj.gif]
(11-01-2013, 07:12 PM)'Silent' نوشته است: الان میشه بتلفیلد۴ رو روی فلاش نصب کرد؟لطفا جواب بدید

نه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
دوستان شما مطمئن هستید که نمیشه تو فلش نصب کرد؟؟

یه نفر میگه نمیشه دلیل بر این نیست که نمیشه ها!!

فلش هم حکم هارد رو داره پس کی گفته نمیشه؟؟
[تصویر:  ll5f5xbhs6cokgk33zgc.jpg]
(11-02-2013, 12:48 AM)'www.' نوشته است: دوستان شما مطمئن هستید که نمیشه تو فلش نصب کرد؟؟

راس میگی ولی آخه دیگران مشکل ندارن من که 250 دارم راحتم ولی هنوز نگرفتمش

رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
(11-02-2013, 12:48 AM)www. نوشته است: دوستان شما مطمئن هستید که نمیشه تو فلش نصب کرد؟؟

دوست خوب من نمیشه من خودم امتحان کردم . فقط باید هارد داخلیه ایکس باکس باشه اونایی که هارد ایکس باکسشون 4 gig نمیتتونن بازی کنن خود شرکت EA گفته ولی امید وارم راه حلی واسه این مشکل پیدا کنن [تصویر:  s0%20(83).gif]
دوستان بازی sleeping dogs چطوره من از بازی ها ژاپنی و چینی خوشم نمیاد
به نظر شما دانش کنم

(11-27-2013, 09:56 PM)'arian esmaili' نوشته است: دوستان بازی sleeping dogs چطوره من از بازی ها ژاپنی و چینی خوشم نمیاد
به نظر شما دانش کنم

[تصویر:  13939600899284675628.jpg]
(11-27-2013, 09:56 PM)arian esmaili نوشته است: دوستان بازی sleeping dogs چطوره من از بازی ها ژاپنی و چینی خوشم نمیاد
به نظر شما دانش کنم

منم زیاد از اینجور بازی ها خوشم نمی اومد ، فکر می کردم از این چینی اصیل ها باشه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]! ولی گرفتمش خیلی قشنگ بود ، حرکات پارکورش خیلی خوفه ، انیمشین و حرکات نرم و روونه ، مراحل بازی هم تنوع خوبی دارن ، طوری هست که تا آخر بازی میخ کوب کنه

بازی بیشتر شبیه همون Saints Row 2 هست با این تفاوت که مراحلش بیشتر بر پایه ی حرکات رزمی هست .
(11-27-2013, 10:16 PM)'Dani-27' نوشته است:
(11-27-2013, 09:56 PM)'arian esmaili' نوشته است: دوستان بازی sleeping dogs چطوره من از بازی ها ژاپنی و چینی خوشم نمیاد
به نظر شما دانش کنم

منم زیاد از اینجور بازی ها خوشم نمی اومد ، فکر می کردم از این چینی اصیل ها باشه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]! ولی گرفتمش خیلی قشنگ بود ، حرکات پارکورش خیلی خوفه ، انیمشین و حرکات نرم و روونه ، مراحل بازی هم تنوع خوبی دارن ، طوری هست که تا آخر بازی میخ کوب کنه

بازی بیشتر شبیه همون Saints Row 2 هست با این تفاوت که مراحلش بیشتر بر پایه ی حرکات رزمی هست .

پس این یعنی بگیرمش 
چون من از saint row هم متاسفانه خوشم نمیاد چون هر کار مسخره ای توش میشه کرد

لولللل!!!!!
من کامنت دادم پاک شد.
این اسپم نیست!~ این بازی فوق العاده استو من عاشق این بازی شده ام[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[تصویر:  13939600899284675628.jpg]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دمو هاي قابل بازي Xbox 360 GamerStation 21 9,910 05-17-2013, 09:01 PM
آخرین ارسال: SCORPION

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان