امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت یک دزد! |نقد و بررسی بازی Thief
نقل‌قول:
رده بندی سنی : 
این بازی به دلیل داشتن صحنه برای سن پایین 18 سال توصیه نمی شود
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
پاسخ
(07-03-2014, 12:11 AM)'Wayne' نوشته است:
نقل‌قول:
رده بندی سنی : 
این بازی به دلیل داشتن صحنه برای سن پایین 18 سال توصیه نمی شود
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

خواب عزیز مگه اشتباه گفته ام [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

[تصویر:  PUBGLogoHeader.jpg]
پاسخ
نقد خوبی نبود... یعنی اونقدر که هایپ کردید براش خوب نبود! البته مشکلی هم نیست همه میتونن پیشرفت کنن منتهی شما به زمان بیشتری نیاز داری و مسلما این تمرین ها میتونن مفید باشن... البته اگه بخوای همش از خودت نقد بذاری و به کارهای دیگران نگاه نکنی و از راهنمایی های افراد حرفه ای تر استفاده نکنی، نمیتونی به سطح بالایی برسی!
[تصویر:  klksan0o3jtq9cudehtk.jpg]
پاسخ
بخش داستانی رو نقد نکردی
[تصویر:  zk9npfsj2c1sxcmrcx2d.jpg]
پاسخ
(07-03-2014, 12:21 AM)'L I O N E L' نوشته است: نقد خوبی نبود... یعنی اونقدر که هایپ کردید براش خوب نبود! البته مشکلی هم نیست همه میتونن پیشرفت کنن منتهی شما به زمان بیشتری نیاز داری و مسلما این تمرین ها میتونن مفید باشن... البته اگه بخوای همش از خودت نقد بذاری و به کارهای دیگران نگاه نکنی و از راهنمایی های افراد حرفه ای تر استفاده نکنی، نمیتونی به سطح بالایی برسی!

عزیز بابت نظر ممنونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما درباره ی اینکه می گی از خودم نقد می ذارم کاملا در اشتباهی من بیشتر نقد هایی که دیگران می نویسند را می خونم مثلا آخرین نقدی که خوندم مال دوست عزیزم کوشا کارخانه ای (Black Stone) بود که بسیار هم زیبا نوشته بود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

پاسخ
برای هر بخش یه تصویر که بتونه اون بخش رو تعریف کنه کافیه و در کل فکر نمیکنم بیشتر از 4، 5 عکس لازم باشه.
خسته نباشی. نمیدانم چندمین نقدته ولی سعی کن قبل از نوشتن فقط نقدهای خوب رو بخونی و بیشتر، نقدهای سایت رو.
من خودم بعد از شش ماه نقد خوندن و بیشتر توجه کردن به نظرات، اولین بررسیم رو نوشتم که به نظرم بهترینش هست. در ضمن نه تعداد کلمات اهمتی و نه اعلام یا نوشتنش در پایان متن ضرورتی. خودم اصلا از این کار خوشم نمیاد چون ربطی نداره چند کلمه نوشتی. طرف میتونه 1000 کلمه فوق العاده بنویسه یا 10000 کلمه چرت و پرت.
درباره خود نقد هم اگه صادقانه بگم، خوب نبود. شبیه انشا بود.
مقدمه یه خورده ضعیف بود، بخش داستان هم به هرچیزی شبیه بود الا داستان، گرافیک خوب بود، گیم پلی هم ضعیف بود؛ والا من تاحالا جایی ندیدم که درباره دکمه های کاربردی توضیح بدن؛ درضمن اینو خواهرزاده 12 ساله من هم میدونه که WASD مهمترین دکمه ها نه تنها تو این بازی، بلکه تو اکثر بازی ها هستند. شما باید چیزایی که تو بخش داستان نوشته بودی رو تو گیم پلی مینوشتی. صداگذاری هم که کشک. اگه میگن این بخش رو بد مینویسی، بدترین کار رها کردنشه؛ بچه نیستی که، شما باید ببینی چرا بد مینویسی، از طرف بپرس کجاش بده؟ پس اصلا خودت بگو درستش چیه و... راحتترین راه هم خوندن بخش صداگذاری نقدهای دیگه هست.
سخن آخر هم که بیشتر از هر بخشت بود که اینم اشتباهه و باید خیلی از نکاتی که اونجا گفتی رو تو خود نقد میگفتی.
درکل دفعه بعدی خیلی بیشتر روش کار کن.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(07-03-2014, 12:30 AM)'bazi_center' نوشته است:
(07-03-2014, 12:21 AM)'L I O N E L' نوشته است: نقد خوبی نبود... یعنی اونقدر که هایپ کردید براش خوب نبود! البته مشکلی هم نیست همه میتونن پیشرفت کنن منتهی شما به زمان بیشتری نیاز داری و مسلما این تمرین ها میتونن مفید باشن... البته اگه بخوای همش از خودت نقد بذاری و به کارهای دیگران نگاه نکنی و از راهنمایی های افراد حرفه ای تر استفاده نکنی، نمیتونی به سطح بالایی برسی!

عزیز بابت نظر ممنونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما درباره ی اینکه می گی از خودم نقد می ذارم کاملا در اشتباهی من بیشتر نقد هایی که دیگران می نویسند را می خونم مثلا آخرین نقدی که خوندم مال دوست عزیزم کوشا کارخانه ای (Black Stone) بود که بسیار هم زیبا نوشته بود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

من نظر خودم رو دادم شاید یکی خواست بهتر بشه نخواست هم اصلا برام مهم نیست... موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

[تصویر:  klksan0o3jtq9cudehtk.jpg]
پاسخ
دوست عزیز از نظر من باید برای حرفه ای تر شدن نقد های سایت بازی سنتر رو بخونین چون از نظر بنده بزرگترین نویسندگان این حیطه اونجا فعالند.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(07-03-2014, 12:55 AM)'Golden_Eagle' نوشته است: دوست عزیز از نظر من باید برای حرفه ای تر شدن نقد های سایت بازی سنتر رو بخونین چون از نظر بنده بزرگترین نویسندگان این حیطه اونجا فعالند.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

خخخخخخخخخخخ ممنون [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]گفتید بازی سنتر یاد وبلاگ خودم افتادم www.bazi_center.rzb.ir [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]

پاسخ
دوست عزيز
خيلى رك و راست بهت بگم كه در جا مى زنى دائماً. راستش درصد پيشرفتت با توجه به تعداد نقد هايى كه نوشتى خيلى خيلى كم بوده. اولين ركن براى پيشرفت يه نويسنده تازه كار و بى تجربه، خوندن نقد هاى منتقد هاى سايت هست. مى تونى يه سر به صفحه اصلى بزنى و نقد ها رو بخونى. نگاه اجمالى نه. كامل و دقيق بخونى. تو فقط كافيه يه بار اين كار رو كنى و اون نقد ها رو سر مشق خودت قرار بدى. مطمئن باش روند پيشرفتت سريع تر مى شه. در ضمن نقد استاندارد حدوداً 1500 كلمه هست نه 1200. اما تو هر چى مى تونى بنويس. 1000 كلمه خوب از 10000 كلمه بى محتوا ارزشش بيشتره. فعلاً اين نكات رو رعايت كن تا توى نقد هاى بعدى نظرم رو كامل تر كنم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان