12-29-2015, 02:17 PM
سلام
مثال بارز و کاملا تابلو این جمله هم System Shock 2 از قدیمی ترین بازی های لوین چون قبلا هم گفته بود پروژه جدیدش دارای مضمون علمی تخیلیه و هوش مصنوعی و غیره هست.
-----
سعید هنوز کیفیت اخبارت جای کار داره. فعلا تگ و دسترسی گرفته میشه یه مدت تمرین کن توی انجمن اگر خواستی منم کارهات رو نظارت میکنم. واجد شرایط شدی خودم خبرت میکنم.
نقلقول: بازی جدید او فقط یک عنوان شوتر اول شخص نخواهد بود و ترکیبی از ژانرهای مختلف استنگفته سبک بازی کلن لوین چند ژانره هستش. جمله بندی منبع به صورت ضمیره و منظورش بازی هایی هستش که الهام گرفته، از ژانرهای مختلفی بوده نه خود پروژه لوین.
نقلقول: ساختههای قبلی خود شباهت داردساخته های "ابتدایی" خود شباهت دارد درسته. یعنی اولین بازی های ساخته شدش نه یه چیزی مثل بایوشاک اینفینیت که یک ساخته قبلی محسوب میشه!
مثال بارز و کاملا تابلو این جمله هم System Shock 2 از قدیمی ترین بازی های لوین چون قبلا هم گفته بود پروژه جدیدش دارای مضمون علمی تخیلیه و هوش مصنوعی و غیره هست.
نقلقول: لوین افزود که انتخاب نام برای بازی جدید خود کمی پیچیده است و هنوز نام خاصی را پیدا نکردهاندمنظورش نام بازی نیست. منظورش اسم بردن از بازی هایی هستش که منبع الهامش بودند. میگه نمیتونم دقیقا اسم ببرم بگم کدوم یکی منبعم بوده.
-----
سعید هنوز کیفیت اخبارت جای کار داره. فعلا تگ و دسترسی گرفته میشه یه مدت تمرین کن توی انجمن اگر خواستی منم کارهات رو نظارت میکنم. واجد شرایط شدی خودم خبرت میکنم.