05-21-2019, 05:04 PM
بازی مستقل The Inaka Project شما را به یک سفر دلنشین میبرد
در اکثر عناوینی که این روزها عرضه میشوند، بازیبازان باید برای شکست دشمنان و هیولاهای مختلف و رسیدن به پیروزی، به شدت تلاش کنند. به همین دلیل، روبهرو شدن با عنوانی که به شما اجازه میدهد طبق سلیقهی خود به گشت و گذار در مناطق آرامشبخش دنیای اطراف بپردازید، بسیار متفاوت و در عین حال لذت بخش است. بازی The Inaka Project قصد دارد چنین تجربهای را به شما ارائه کند.
یک توسعه دهندهی مستقل با نام ایناسا فوجیو (Inasa Fujio)، عنوانی اولشخص و داستانمحور را طراحی کرده است که به شما اجازه میدهد به سفر در مناطق روستایی و طبیعت بکر کشور ژاپن بپردازید. در بازی The Inaka Project، شما نقش یک نامهرسان را ایفا میکنید و میتوانید در کنار رساندن بستهها و نامههای مردم، از سفر با قطار و چیدن گلهای تابستانی و زیبا لذت ببرید. اگرچه اطلاعات زیادی از این بازی منتشر نشده ولی به گفتهی سازندهی این عنوان، ایدهی بازی براساس تجربهی شخصی آقای فوجیو در زمان اقامت در یکی از روستاهای ژاپن در طول تابستان الهام گرفته شده است.
نقلقول:رفتن به مناطق معروف توریستی بسیار هیجانانگیز است. این مکانها جاذبههای خاص خود را دارند ولی من عاشق قدم زدن در مناطق مسکونی و مزارع بودم. پس از آن، من تصمیم گرفتن یک بازی بسازم تا آن تجربه را شبیهسازی کنم.
همانطور که گفته شد، اطلاعات زیادی از این بازی منتشر نشده است. تنها میدانیم که بازیبازان در کنار چیدن گلها و تقابل با آیتمها و یا استفاده از وسایل نقلیهی مختلف مانند قطار، موتور و دوچرخه، میتوانند آغازگر رویدادهای مختلفی نیز باشند. علاوه بر این، شما با صحبت با شخصیتهای درون بازی میتوانید اطلاعات بیشتری دربارهی داستان، شخصیت اصلی و مناطق موجود در محیط کسب کنید. سازندهی این بازی از انتشار اطلاعات مربوط به محتوای داستانی این عنوان خودداری کرده است. با این حال، تصویر منتشر شده از بازی The Inaka Project زیبا و دلنشین به نظر میرسد.
بازی The Inaka Project در حال حاضر در مراحل ابتدایی توسعهی خود قرار دارد. از این رو، زمان انتشار و یا پلتفرمهای مقصد آن هنوز مشخص نیستند.