07-02-2019, 05:43 AM
پیش از انتشار بازی Spider Man برروی کنسول پلیاستیشن ۴، سطح انتظارها از بازیهای ویدئویی براساس دنیای مارول (Marvel) آنقدر بالا نبود. با این حال، به لطف موفقیت این بازی، سطح انتظارها بسیار بالا رفته است و اولین عنوانی که باید این انتظارها را برآورده کند، بازی Avengers است. شرکت اسکوئر انیکس (Square Enix) بیان کرده است که نسبت به شرایط و سطح انتظار هواداران آگاهی دارد. به نظر میرسد این شرکت و استودیوی کریستال داینامیکس (Crystal Dymnamics) برنامهای برای شکست خوردن از ساختهی استودیوی اینسامنیاک گیمز (Insomniac Games) ندارند.
مدیر ارشد شرکت اسکوئر انیکس، آقای یوسوکه ماتسویا (Yosuke Matsuda)، در جدیدترین مصاحبهی خود با وبسایت GamesIndustry بیان کرده است:
نقلقول:بازی Spider Man یک عنوان بزرگ و یک موفقیت عظیم بود؛ پس ما نیز میخواهیم سخت کار کرده تا به موفقیتی مشابه دست پیدا کنیم. فکر کنم این موضوع سطح انتظارهای من (از بازی Avengers) را بالا برده است. من باور دارم که شما باید اهداف بزرگی داشته باشید. من باور دارم که بازی Spider Man فوقالعاده بود ولی ما قصد نداریم از آنها شکست بخوریم. ما به سختی مشغول کار برروی فرآیند توسعهی بازی هستیم تا بتوانیم یک تجربهی کاملا تازه را ارائه کنیم.
همانطور که به خاطر دارید، هواداران در زمان معرفی بازی Spider Man در کنار هیجانزده شدن، کمی نیز احساس نگرانی میکردند. با این حال، معرفی بازی Avengers شرایط بدتری داشت. میزان اعتراضها و نگرانیهای کاربران در مقایسه با Spider Man بسیار بیشتر بود. بیشتر اعتراضهای هواداران به طراحی شخصیتها و قهرمانهای بازی مربوط میشد ولی تیم سازنده به صراحت اعلام کرده است که قصد تغییر ظاهر شخصیتها را ندارد.
بازی Avengers در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری (۱۵ می سال ۲۰۲۰ میلادی) برای کنسولهای پلیاستیشن ۴، اکسباکس وان، پلتفرمهای رایانههای شخصی و سرویس گوگل استیدیا عرضه خواهد شد. شما میتوانید دیگر اخبار مربوط با این بازی مورد انتظار را از طریق وبسایت خبری گیمفا دنبال کنید.