08-13-2014, 11:00 PM
(آخرین ویرایش: 08-13-2014, 11:01 PM، توسط Punished Snake.)
Comic-Book Walking Dead؛ اثری از آقای Robert Kirkman که در دهه 90 میلادی خلق شد توانسته تا به الان میلیون ها طرفدار در سرتاسر دنیا برای خود دست و پا کند. از این رو، موفقیت این کامیک بوک سبب شده تا صنعت سینما به ساخت سریال این عنوان روی آورد و برخی سازندگان به سراغِ ساخت بازی این کامیک بوک معروف روند. تاکنون، دو بازی از این اثر که به ترتیب ساخه Teltale و Activison است منتشر شده است اما انگار سازندگان بیشتری خواستار ساخت یک بازی از این کامیک بوک هستند !
به تازگی آقای Kirkman در پستی از Steam رسماً تایید کردند سازندگان PayDay 2 یعنی Overkill Software در حال ساخت یک TWD جدید هستند. در همین راستا، آقای Kirkman اذعان دارد :
نقلقول:من فن - طرفدار - بزرگ Overkill Software و Starbreeze هستم؛ سازندگانی که Payday 2 را خلق کردند. TWD جدید یک عنوان Co-Op خواهد بود که مطمئناً طرفداران زیادی خواستار این موضوع بودند. من از ساخت یک TWD Co-Operative خشنود هستم.
در ادامه، آقای Anderson Klint؛ معاون شرکت Starbreeze افزود :
نقلقول:با Robert Kirkman در تیم، ما عنوان The Walking Dead را وارد عرصه ی بازی های First Person Shooter Co-Op / Survival Horror خواهیم کرد.
این عنوان در حال ساخت برای سالِ 2016 برنامه ریزی شده است اما هنوز خبر و جزئیات بیشتری مانند پلتفرم های بازی منتشر نشده است. شما می توانید اولین تیزر این عنوان را از منبع مشاهده کنید :
Source
Source