امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی درایو جامد Plextor M8PeG 256GB NVMe SSD
#1
یکی از مهمترین و نگران کننده ترین موضوعات در بین کابران، بیم از دست رفتن اطلاعات است و این موضوعی بود که سازندگان درایوهای ذخیره سازی همواره با آن روبرو بودند. درایو های رایجی که از گذشته با آنها سروکار داشتیم هارد دیسک های مکانیکی بودند که همین مکانیک محور بودن آنها ریسک از دست رفتن اطلاعات را به شدت افزایش میدهد. با ورود درایو حالت جامد (SSD) این نگرانی به حداقل رسید و میتوان بجای خرید یک هارد دیسک مکانیکی، ذخیره اطلاعات شخص و حائز اهمیت بر روی آن و نگرانی دائم بابت از دست رفتن این اطلاعات، یک درایو جامد یا همان SSD تهیه کرد و با خیال راحتتر اطلاعات مهم و با ارزش را ذخیره نمود. علاوه بر آن سرعت انتقال اطلاعات SSD بین چند تا 10 برابر و حتی بیشتر است. در قبال این مزایا که تنها دو مورد از آن است و نمیتوان به سادگی از آن گذشت، قیمت SSD بسیار بیشتر از هارد دیسک است و اقلیت جامعه به سراغ تهیه آن میروند. بهرحال با پیشرفت تکنولوژی در آینده ای نه چندان دور افراد بیشتری به سمت این درایورهای جامد خواهند رفت.
[تصویر:  plextor-m8peg-256-1.jpg]
  در نمایشگاه CES 2016، کمپانی Plextor نسل هشتم SSD های خود را معرفی کرد که نسبت به نسل های پیشین، از سرعت بسیار بالاتری برخوردار هستند. SSD های نسل هشتم پلکستور از پروتکل NVM Express یا NVMe استفاده می کنند و با نام M8Pe شناخه می شوند. این ذخیره سازها در سه مدل M8PeG ،M8PeGN و M8PeY با ظرفیت های 128، 256، 512 و 1024 گیگابایت تولید و عرضه شدند. مدلی که امروز قصد تست و بررسی آن را داریم، M8PeG با ظرفیت 256 گیگابایت است.





مقدمه
کمپانی Plextor پیشرو در زمینه های تولید انواع حافظه های جامد با کیفیت و پر سرعت و تولید انواع حافظه های دیجیتال برای سیستم های حرفه ای، مصرف کنندگان و سیستم های شرکتی می باشد که در سال 1985 تاسیس شده و مقر آن در کشور ژاپن می باشد. کمپانی Plextor در ابتدا به عنوان یکی از شرکت های فرعی کمپانی Shinano Kenshi Corp شروع به کار کرده و هم اکنون نیز زیر مجموعه این کمپانی می باشد. کمپانی Plextor در سال 1989 اولین درایو نوری CD-ROM خود را تحت برند Texel به بازار عرضه کرد و در ابتدا به این نام شناخته می شد. کمپانی Plextor در سال 1990 به عنوان یکی از معدود کمپانی های تولید کننده با کیفیت ترین درایو های نوری (معمولآ CD-R/RW) موجود در بازار شناخته شده و قیمت بالای محصولات این کمپانی، دوام فوق العاده محصولات و درصد پایین از بین رفتن دیسک های رایت شده توسط درایوهای نوری این کمپانی حاکی از کیفیت فوق العاده محصولات این کمپانی نوپا و تازه نفس بودند. Plextor در سال 2005 با عرضه یکی از درایورهای نوری خود در قالب درایو DVD-R توانست عنوان پرسرعت ترین درایور نوری موجود در بازار را از آن خود کند. کمپانی Plextor در سال 2009 با عرضه محصولات رده M1 خود در ظرفیت های 64 گیگابایت و 128 گیگابایت به صورت رسمی وارد بازار تولید حافظه های جامد و رقابت با کمپانی های دیگر شد. پس از مدت زمان کوتاهی از عرضه محصولات رده M1، کمپانی پلکستور محصولات رده M2 خود در ظرفیت های 128 گیگابایت و 256 گیگابایت را به بازار عرضه کرده و بر این باور است که اولین حافظه های جامد بر پایه رابط Sata III موجود در بازار از آن این کمپانی می باشد (محصولات رده M2 بر پایه رابط حافظه Sata III می باشند).


[تصویر:  plextor-m8peg-256-2.jpg]

Plextor در دسامبر سال 2011 و ژانویه سال 2012 اولین محصولات حافظه های جامد رده M3 خود را بازار عرضه کرد که در بسیاری از ویژگی های مختلف نظیر رابط حافظه Sata III و … با نیاکان خود دارای وجه اشتراک بوده، اما اندازه تراشه های حافظه های به کار رفته در حافظه های جامد این رده از 32 نانومتر در رده M2 به 24 نانومتر در رده M3 کاهش پیدا کرده است. محصولات کمپانی Plextor دارای فناوری های انحصاری نظیر PlexTurbo، PlexCompressor و PlexVault می باشند که از مهمترین فناوری های انحصاری استفاده شده در حافظه های جامد به شمار رفته و از مهمترین وجوه تمایز محصولات این کمپانی نسبت به محصولات کمپانی های رقیب می باشند. پلکستور SSD های جدید سری M6 را در جریان نمایشگاه CES 2014 رونمایی کرد، سال بعد در نمایشگاه CES 2015، پلکستور مدل جدیدی از سری M6e با نام Plextor M6e-Black Edition را به نمایش گذاشت که نسبت به نمونه عادی دارای ویژگی های جالبی است و مدت ها قبل به بررسی آن پرداختیم. این SSD ها در ظرفیت 128، 256 و 512 گیگابایت تولید شدند.


بسته بندی

بیشتر SSD ها دارای بسته بندی بسیار ساده ای هستند که دلیل این موضوع را می توان در ابعاد کوچک خود SSD جست و جو نمود. برای SSD مورد نظر ما با توجه به ابعاد بسیار کوچک آن، بسته بندی کوچکی نیز در نظر گرفته شده است. در این قسمت به برخی از ویژگی های آن مانند PlexTurbo ،True Speed، پروتکل NVMe، گارانتی به مدت 5 سال و غیره اشاره شده است.


[تصویر:  plextor-m8peg-256-3.jpg]

پشت جعبه SSD شرح بسیار کاملی از ویژگی های محصول درج شده است، از جمله این موارد میتوان رابط PCIe Gen2.0 x2 ، مقدار حافظه کش و سرعت خواندن/نوشتن ظرفیت های گوناگون، موارد نرم افزای و غیره را نامبرد.


[تصویر:  plextor-m8peg-256-4.jpg]



این محصول لوازم جانبی خاصی به همراه ندارد و تنها یک پیچ برای نگه داشتن SSD پس از نصب در سوکت M.2 تعبیه شده است.




[تصویر:  plextor-m8peg-256-5.jpg]

[تصویر:  plextor-m8peg-256-6.jpg]
نگاه نزدیک

Plextor M8PeG 256GB NVMe SSD یک درایو حالت جامد با رابط M.2 می باشد که از پروتکل ارتباطی پیشرفته NVMe استفاده می کند. برای آشنایی با پروتکل ارتباطی پیشرفته NVMe این مقاله را مطالعه فرمایید. مدل M8PeG بر خلاف M8PeGN، از یک هیت سینک بسیار نازک و واسط انتقال حرارت برخوردار است تا حرارت تراشه های روی PCB را دفع کند. البته این هیت سینک چندان جالب به نظر نمی رسد اما ظاهرا بی تاثیر هم نیست. این هیت سینک که رنگ های مشکی، قرمز و سفید رنگ بندی آن را تشکیل می دهند و لوگوی سازنده روی آن خودنمایی می کند، توانسته زیبایی خوبی به این محصول ببخشید.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-7.jpg]

طبق اطلاعات سازنده، این محصول نسبت به شوک (1500G/1.0ms) و تکانهای شدید (7 ~ 800Hz, 2.17Grms) مقاوم است و ابزار و قطعات جانبی نویزساز قادر به ایجاد اختلال بر کارکرد آن نخواهند بود. عمر مفید این دستگاه (MTBF) نیز 2,400,000 ساعت ساعت شده و برای فعالیت به جریان مستقیم 5 ولت نیاز دارد و در دمای عملیاتی بین 0 تا 70 درجه سانتی گراد میتواند به کارکرد خود ادامه دهد.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-8.jpg]


این SSD از دستور العمل های ایمنی UL ،TUV ،FCC ،CE ،BSMI ،VCCI ،RCM ،KCC ،EAC ،ROHS و ویژگی های S.M.A.R.T ،NVME Command و  GC TRIM پشتیبانی می کند. TRIM یک دستور العمل و یکی از ویژگی های بسیار حیاتی به کار رفته در حافظه های جامد می باشد. این دستور العمل به سیستم عامل کامپیوتر اجازه می دهد تا به بلاک های حافظه جامد دسترسی پیدا کرده و هنگامی که بلاکی مورد استفاده نمی باشد، اطلاعات موجود در آن پاک شود. تکنولوژی TRIM پس از معرفی حافظ های جامد معرفی شد، زیرا عملکرد حافظه های جامد در عملیاتی نظیر پاک کردن و فرمت اطلاعات با حافظه های مکانیکی زمین تا آسمان فرق دارد.


[تصویر:  plextor-m8peg-256-9.jpg]



مشخصات فنی

اگر دقیق تر بخواهیم Plextor M8PeG 256GB NVMe SSD را توصیف کنیم، در واقع یک SSD آز نوع M.2 2280 (طول 80 میلیمتر) می باشد که برای ایجاد سرعت بالای خود از چهار لن PCI-E نسل 3 استفاده می کند (PCI-E Gen 3.0 x4) و مستقیما به پورت M.2 Socket 3 مادربورد متصل می شود. طبق ادعای سازنده، این SSD می تواند به سرعت 2000MB/s برای خواندن و 900MB/s برای نوشتن در حالت متوالی یا Sequential دست یابد.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-10.jpg]
این محصول دارای ترمال پد یا پد حرارتی چسبی و نازکی است که با درایو  کاملا تماس دارد و عملیات خنک سازی سایر المان های الکترونیکی را تسریع می بخشد.



[تصویر:  plextor-m8peg-256-11.jpg]
مدل 256 گیگابایتی ما مجهز به 2 چیپ با کیفیت و با ارزش حافظه فلش NAND از نوع MLC با ظرفیت 128 گیگابایت و ساخت کمپانی توشیبا با فرایند ساخت 15 نانومتری، به شماره TH58TFT0JFLBAEF است. حافظه های فلش non-violate هستند و با قطع یا وصل شدن برق اطلاعات آنها از بین نمی رود.




[تصویر:  plextor-m8peg-256-12.jpg]
حافظه های فلش NAND چندین مدل دارند، MLC و SLC بیشترین استفاده را در بین سازندگان دارند. SLC مخفف Single Level Cell و MLC مخفف Multi Level Cell به معنای سلول یک سطحی و سلول چند سطحی است. هر کدام از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. تعداد بیت هایی که سلول های حافظه SLC در اختیار دارند، تنها یک بیت است. اما حافظه های MLC دو بیت در اختیار هر سلول حافظ قرار میدهد. در نتیجه درصد خطا در حافظه های SLC پایینتر است و سرعت انتقال داده نیز بیشتر و البته قیمت نیز بالاتر. اما در عوض حافظه های MLC توانایی ذخیره سازی دو برابر داده را در فضای یکسان نسبت به حافظه SLC دارند. مثلا می توان بجای ساخت یک حافظه 32 گیگابایتی با طراحی SLC، همان حافظه را با طراحی MLC ساخت که در این صورت بجای 32 گیگابایت، 64 گیگابایت فضا فراهم خواهد شد. البته دوام و پایداری آنها نسبت به حافظه های SLC کمتر است. حافظه های TLC یا Tripple Level Cell، نسبت به حافظه های MLC و SLC از قیمت ارزان تری برخوردار هستند و 2 برابر فضای بیشتر نسبت به حافظه های MLC در اختیار می گذارند. در هر سلول یک حافظه TLC امکان ذخیره سازی 3 بیت داده وجود دارد. پس بجای ساخت یک SSD با حافظه MLC و ظرفیت 64 گیگابایت، می توان همان SSD را با حافظه های TLC و ظرفیت 128 گیگابایت طراحی نمود. البته دوام و پایداری این SSD ها نسبت به نوع MLC پایینتر بوده، اما در عوض قیمتی به مراتب پایینتر دارند.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-slc-mlc-tlc.png]
[تصویر:  plextor-m8peg-256-13.jpg]


Plextor M8PeG 256GB NVMe SSD از یک چیپ حافظه LPDDR3 ساخت خود کمپانی NANYA به شماره NT6CL128M32BM-H2 با ظرفیت 512 مگابایت، به عنوان حافظه کش میان کنترلر و حافظه ها برخوردار است. فرکانس این حافظه 1600 مگاهرتز و تایمینگ آن به احتمال زیاد CL11.0-11-11 با ولتاژ کاری 1.2 ولت تنظیم شده است.


[تصویر:  plextor-m8peg-256-14.jpg]



کمپانی پلکستور، تا به امروز برای مدیریت دستگاه خود و چیپ های حافظه، IC کنترلر شرکت Marvell را به خدمت گرفته است. M8Pe نیز از جدیدترین کنترلر مارول به شماره 88SS1093 برخوردار است این IC یک PCIe کنترلر، دارای پردازنده 3 هسته ای ARM Cortex A5 با حداکثر سرعت 500 مگاهرتز است و با بالاترین انعطاف پذیری، گنجایش، و مصرف کم انرژی نسبت به مدل های قبلی توسط شرکت Marvell تولید و عرضه شده و با در اختیار داشتن موتور ECC پیشرفته با کارایی بالا جهت تطابق اصلاح خطاهای ناشی از خواندن و نوشتن، یکی از بهترین گزینه های برای سازندگان درایوهای جامد محسوب می شود. این کنترلر می تواند حداکثر سرعت 3000MB/s را فراهم سازند که سریعتر مدل SSD مورد بررسی، مدل 1 ترابایت، دارای سرعت 2500MB/s است. برای دانلود دیتا شیت این کنترلر کلیک کنید.



[تصویر:  plextor-m8peg-256-15.jpg]

سیستم تست و بنچمارک
سيستم تست ما بر مبناي پلتفرم Z270 از سوکت LGA 1151 مي باشد. مادربورد GIGABYTE AORUS Z270X-GAMING 7 نیز میزبانی قطعات ما را بر عهده دارد.
* کارت گرافيک GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING مثل همیشه وظیفه ی پردازش تصویر را بر عهده دارد.
* همچنين، پردازنده سيستم ما را Core i7 7700K با فرکانس پايه 4.2 گيگاهرتز و 4.5 گيگاهرتز در حالت Turbo تشکيل مي دهد.
* حافظه اصلي (رم) سيستم تست ما از چهار ماژول 4 گيگابايتي Avexir Blitz DDR4 3200 MHz تشکيل شده است. بر اساس پروفايل XMP، فرکانس 3200 مگاهرتز با ولتاژ 1.35 ولت و زمان تاخير CL16 قابل دسترس است. در طول تمام تست‌ها پروفايل XMP فعال است.
* خمیر حرارتی که از ابتدا تا کنون استفاده کردیم، Thermalright Chill Factor III نام دارد. بدون اغراق این خمیر حرارتی یکی از بهترین خمیرهای حرارتی موجود در دنیا است که در کنار کارایی بسیار خوبی که دارد، از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است و یکی از محبوب ترین ها در بازارهای کشور ما محسوب می شود.
* پاور CoolerMaster V850 وظيفه تامين برق مورد نياز سيستم و خنک کننده آبي پرقدرت DeepCool GamerStorm Captain 240EX وظيفه خنک کنندگي پردازنده را بر عهده دارد.
* مانيتور ASUS PB287Q 4K UHD يکي از قطعات بسيار مهم ما محسوب مي شود. اين مانيتور، خستگي چشم و آسيب هاي جانبي را تقريبا به صفر مي رساند!

[تصویر:  plextor-m8peg-256-16.jpg]


ساير مشخصات سيستم تست به شرح زير است:


[تصویر:  plextor-m8peg-256-system-test.png]
بنچمارک ها نیز به شرح زیر است:
1) AS SSD Benhcmark 2.0.6485
2) CrystalDiskMark 3.0.4 x64
3) ATTO Benchmark 3.05

ابتدا نگاهی می کنیم به مشخصات SSD کمپانی کینگستون، با استفاده از نرم افزار 7.5 Crystal Disk Info:



[تصویر:  plextor-m8peg-256-crystal-disk-info.jpg]

ظاهرا نرم افزار فوق SSD ما را به درستی نشناخته و برخی از ویژگی های آن را اعلام نمی کند.

AS SSD


AS SSD Benchmark ابزاری سبک، در عین حال مفید است که با استفاده از تست های Copy و فشرده سازی، به شما کمک می کند تا کارایی هارد های جامد خود را به دست بیاورید. این ابزار دارای ظاهری ساده است و از رابط کاربری تمیزی نیز برخوردار است، علاوه بر آن این ابزار نیاز به نصب ندارد که همین امر باعث می شود رجیستری سیستم عامل شما نیز تحت تاثیر این ابزار قرار نگیرد. تمام SSD هایی که به کامپیوتر شما متصل شده اند به صورت خودکار توسط برنامه شناخته می شوند و برنامه به شما این امکان را می دهد که از میان SSD ها، موردی را که قصد دارید مورد ارزیابی قرار دهید انتخاب کنید.
این برنامه با استفاده از سه مورد تست سیستم شما را مورد ارزیابی قرار می دهد:
-مورد اول که SEQ نام دارد مدت زمانی که طول می کشد تا یک گیگابایت فایل خوانده و نوشته شود را محاسبه می کند.
-دومین تست که 4K Test نام دارد به شما کمک می کند که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات را در بلوک های تصادفی 4K مشخص کنید.
-تست سوم که 4K-64Thrd نام دارد، عملکرد SSD را در حالت 64 threads مورد ارزیابی قرار می دهد. نتایج تست ها به صورت MB بر ثانیه یا iops (Input/Output Operations per Second) نشان داده می شود.
سرانجام access time یا زمان دستیابی به SSD نیز توسط این ابزار محاسبه می شود. بسته به نتایج تست، دستگاه شما برای سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات امتیاز دریافت می کند، امتیاز بیشتر به معنای قدرت و کارایی بیشتر دستگاه است.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-as-ssd.jpg]

[تصویر:  AS-SSD-960.png]
[تصویر:  AS-SSD-M6e.png]
طبق اطلاعات سازنده سرعت خواندن و نوشتن در حالت Sequential یا پی در پی SSD مورد تست بررسی، برابر با 2000 و 900 مگابایت بر ثانیه است که این اعداد در تست های ما به 2100 و 840 مگابایت بر ثانیه می رسد! سرعت نوشتن تقریبا کاملا با اطلاعات سازنده همخوانی دارد، اما سرعت خواندن به طرز قابل توجهی بالاتر می باشد.

[تصویر:  plextor-m8peg-256-as-ssd-copy.jpg]
[تصویر:  AS-SSD-z-copy.png]
در تست کپی نیز اعداد و ارقام نماینده جدید پلکستور به طرز قابل توجهی از سایرین بالاتر می باشد. تست آخر مربوط به فشرده سازی است که M8Pe با سرعت قابل توجهی به انجام آن می پردازد!



[تصویر:  plextor-m8peg-256-as-ssd-compress.jpg]
Crystal Disk Mark

Crystal Disk Mark بدون شک یکی از محبوب ترین نرم افزارهای تست هارد دیسک می باشد. این نرم افزار بواسطه رابط کاربری بسیار ساده، رایگان بودن و کم حجم بودن، توانست محبوبیت بالایی بین کاربران بدست آورد. این نرم افزار تست های خواندن و نوشتن را در چهار حالت Sequential، 512K، 4K و 4K QD32 بترتیب بر روی سیستم انجام داده و نتایج را با ظاهری ساده و زیبا در پنجره اصلی خود نمایش می دهد. چنانچه قصد مقایسه نتایج درایو ما با سیستم خود را دارید کافیست تنها دقایقی وقت خود را به این نرم افزار اختصاص دهید.


[تصویر:  plextor-m8peg-256-crystal-disk-mark.jpg]

[تصویر:  CrystalDiskMark-kingston.jpg]
[تصویر:  CrystalDiskMark-960.png]
[تصویر:  CrystalDiskMark-m6e.jpg]
[تصویر:  CrystalDiskMark-m6e.jpg]
در این تست نیز نیز خواندن و نوشتن به ترتیب 1749 و 916 مگابایت بر ثانیه به دست آمده است. این بار سرعت نوشتن کاملا منطبق بر اطلاعات سازنده است اما سرعت خواندن به طور قابل توجهی کاهش یافت. بهرحال اعداد و ارقام بدست آمده با اطلاعات سازنده همخوانی دارد.

ATTO Bechmark

“نرم افزار ATTO Benchmark یکی دیگر از برنامه های بررسی و اندازه گیری سرعت حافظه های مکانیکی و جامد می باشد که توسط کمپانی AttoTech طراحی و ساخته شده است. این برنامه به منظور اندازه گیری حداکثر سرعت انتقال اطلاعات به دیسک و همچنین خروج آنها مورد استفاده قرار می گیرد. نتایج بررسی سرعت یک دیسک بوسیله خواندن و نوشتن بلوک های حافظه در یک درایو و ثبت مدت زمان هر عملیات محاسبه و انجام می پذیرند. پس از انجام عملیات، نتایج به حالت نمودارهایی به کاربر نمایش داده می شوند. برخی از ویژگی ها و امکانات این برنامه عبارتند از:
ورودی/خروجی مستقیم: این گزینه به منظور اجرای فایل های ورودی/خروجی در درایور مورد نظر بدون استفاده از سیستم بافر یا کش مورد استفاده قرار می گیرد.
مقایسه ورود/خروجی: این گزینه به منظور مقایسه اطلاعات خوانده شده از فایل بررسی با اطلاعات خوانده شده در هر بلاک حافظه مورد استفاده قرار می گیرد. امکان انتخاب الگوی اطلاعات به منظور مقایسه نیز وجود دارد.
اجرای برنامه به طور مداوم: این گزینه به منظور اجرا مداوم برنامه در یک بازه ی زمانی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. اگر در هنگام بررسی اروری یافت شود تست متوقف می شود.
و …”
[تصویر:  plextor-m8peg-256-atto.jpg]
[تصویر:  ATTO-Disk-Benchmark-Kingston.png]
[تصویر:  ATTO-Disk-Benchmark-960.png]



[تصویر:  ATTO-Disk-Benchmark-m6e.jpg]

نتیجه ی این تست بسیار جالب است! بیشینه ی سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب 2380 و 905 مگابایت بر ثانیه به دست آمده است که سرعت خواندن بسیار قابل توجه است! به عنوان سخن نهایی در قسمت تست و کارایی، می توانیم به دمای کاری آن اشاره کنیم که در حالت بیکاری برابر با 49 و در حین انجام تست ها برابر با 61 درجه ی سانتی گراد بود.

نتیجه گیری

Plextor M8PeG 256GB NVMe SSD محصولی با کیفیت بالا و طراحی مناسب است. البته بیشتر منظور ما از مقوله کیفیت، حافظه های MLC کمپانی توشیبا است. بسته بندی این محصول را نمی توان چندان به آن خرده گرفت زیرا، تمام SSD های نوع M.2 نیاز به بسته بندی خاصی ندارند.  در خلال کارکرد حرارت کمی از آن مشاهده شد، آن هم زمانی که طی یکی دو ساعت حسابی به تست آن پرداخته بودیم. در بخش کارایی نماینده پلکستور بسیار خوب ظاهر شد و توانست عبارت “True Speed” را بار دیگر به ما ثابت کند. همانطور که گفتیم بهترین سرعت در تست ATTO بدست آمد و باید اذعان داشت، معیار های نرم افزارها با یکدیگر متفاوت است. در خصوص قیمت باید ابتدا اولویت خود را مشخص کنید. در حال حاضر، SSD های SATA با سرعت خواندن و نوشتن 550 مگابایت بر ثانیه و ظرفیت 512 گیگابایت، قیمتی در حدود 700 هزار تومان دارند. SSD مورد بحث نیز با برچسب قیمت حدود 650 هزارتومان در دسترس است؛ قیمت مشابه، نیمی از ظرفیت اما با سرعت بسیار بسیار بالاتر. در صورتیکه ظرفیت 256 گیگابایت برای شما کافی است و در عوض خواهان سرعت بسیار بالا و بکارگیری تکنولوژی NVMe هستید، در خرید این SSD شک نکنید!

نقاط قوت:
+ کیفیت ساخت بالا
+ سرعت خواندن و نوشتن بسیار بالا
+ حافظه های Toshiba 15nm MLC NAND Flash
+ طول عمر 2,400,000 ساعت
+ پروتکل ارتباطی پیشرفته NVMe
 
نقاط ضعف:
– نداشتن برنامه مکمل مدیریتی/نظارتی



[تصویر:  plextor-m8peg-256-17.jpg]




نویسنده : سید مهدی یحیایی

منبع: sakhtafzar.com | وب‌سایت سخت افزار
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی اجمالی درایو جامد Plextor M9PeY 512GB NVMe Plextor 0 1,349 07-24-2018, 11:42 PM
آخرین ارسال: Plextor

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان