موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
واقعا مقاله ی خوبی،خیلی ممنون[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
من که روز به رو داره از Xbox one بیشتر بدم میاد ولی به قول آقا یاشر باز هم باید تا زمان انتشار هر دو کنسول صبر کرد[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 0
عاشق کنترلر داول شاک 4 هستم، سونی معلومه حسابی برای راحتیش خرج کرده اما مایکروسافت هیچ کاری نکرده جز چندتا تغییر ساده
هر طور شده PS4 میخرم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مرسی
ps4 برا ایرانیاا مناسب تره {هر چند خودم طرفه ماکرووووووسا.....تم }
ایران اصلا نت میرونه چییییه؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
پلتفرم های شما:
کدگذاری شده هستن بازی ها !
اما این بازی ها کپی کد ندارن ! و کنسول میفهمه که بازی کپی هستش !
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
06-15-2013, 02:48 PM
(آخرین ویرایش: 06-15-2013, 02:55 PM، توسط Avenged Devil.)
من که از اول با مایکروسافت بودم . هستم و خواهم بود . [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
هیچوقت نمیرم به خاطر یه چند تا دلیل نا معلوم که تا موقع عرضه معلوم میشه مایکرو سافت رو به سونی بفروشم . (( مثل بعضی ها !!!!![img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (53).gif[/img] )) [img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]/images/smi/new/112.gif[/img][img]/images/smi/new/112.gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
پلتفرم های شما:
سلام
به نظر من ps4 این نسل رو مال خودش می کنه چون ماکروسافت از E3 خودشو خراب کرد و دیگه خیلی سخته که بخواد با سونی رقابت کنه (مگر اینکه معجزه بشه [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] )
My LovE SoNy [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
06-29-2013, 04:35 PM
(آخرین ویرایش: 06-29-2013, 04:38 PM، توسط bia2fsc69.)
دوستان به این خبری که امروز منتشر شد توجه کنید:
قابل توجه دوستان طرفداران PS4 که هی پز 8 گیگابایت رم GDDR5 با کلاک 5500 مگاهرتز و پهنای باند 170 گیگابایت بر ثانیه رو میدادند.
گزارشهای منتشر شده درباره کنسولهای پلیاستیشن 4 و ایکسباکس وان قبلاً هم نشان دادهاند که اگر آمار و ارقام را بررسی کنیم، میبینیم که پلیاستیشن 4 ظاهراً از لحاظ سختافزاری از ایکسباکس وان قویتر است. یکی از این موارد مقایسه حافظه رم دو کنسول است. پلیاستیشن 4 دارای 8 گیگابایت رم GDDR5 با کلاک 5500 مگاهرتز و پهنای باند 170 گیگابایت بر ثانیه است. این در حالی است که ایکسباکس وان یک رم قدیمیتر DDR3 با کلاک 2133 و پهنای باند صرفاً 68.3 گیگابایت بر ثانیه دارد.
با این حال، ایکسباکس وان سختافزار دیگری نیز در بخش حافظه رم دارد: 32 مگابایت eSRAM که قرار است 102 گیگابایت بر ثانیه پهنای باند داخلی را در اختیار این کنسول قرار دهد که به کنسول در بافر کردن فریمهای تصویری در بازیها به کمک ایکسباکس وان میآید. اکنون نیز گزارش جدیدی در وبسایت «یورو گیمر» به نقل از منابع بینام ادعا کرده مایکروسافت به برنامهنویسان گفته است که در کنسول نهایی این کمپانی، پهنای باند حافظه داخلی تا 192 گیگابایت بر ثانیه، یعنی 88 درصد، افزایش خواهد یافت.
در مقاله «یورو گیمر» آمده که مایکروسافت ابتدا ارقام پهنای باند برای حافظه eSRAM را از روی عملیاتهای جداگانه خواندن/نوشتن تعیین کرده است؛ اما اکنون متوجه شده که محصول نهایی این کمپانی میتواند عملیات خواندن/نوشتن را در آن واحد نیز انجام دهد که پهنای باند بیشتری را در اختیار برنامهنویسان قرار خواهد داد.
گزارش منتشر شده همچنین میگوید که بازیهای ایکسباکس وان با درایورهای جدیدتر و بهتر که از اکنون تا عرضه کنسول در ماه نوامبر توسط مایکروسافت منتشر میشوند، سازگار خواهند بود. اضافه کردن پهنای باند حافظه مسلماً به این حوزه نیز کمک مهمی خواهد کرد.
منبع : سافت گذز