12-28-2013, 05:27 PM
(12-28-2013, 05:16 PM)AHZ نوشته است:من خودم جوون که بودم هنوز از پا نیفتاده بودم بسکتبالیست بودم برای همین اصولا خوب ارتباط برقرار می کنم.(12-28-2013, 05:09 PM)'ALAN' نوشته است:با اینکه بازی NBA خیلی خوبه ولی نمیدونم "من" نمیتونم باهاش خوب ارتباط برقرار کنم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img](12-28-2013, 03:23 PM)'a.gamer' نوشته است: کلاً کسی که از Gameinformer این ها رو انتخاب کرده، خیلی بد سلیقه بوده! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]اصلا جدا از بحث باکس آرت Final Fantasy تو خیلی چیزا عالیه مثل باکس آرت که عرض نمودین.
باکس آرت WWE 2K14 زیاد بد نیست، Dark هم شاید بازیش خیلی چرت بود؛ ولی باکس آرتش خوب به نظر میومد. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
جدا از فن بازی، باکس آرت هیچ کدوم از بازی ها به پای باکس آرت سری بازی های Final Fantasy نمی رسه. [img]/images/smi/new/105.gif[/img]
کلاً Gameinformer مثل اینکه با Square Enix پدرکشتگی داره؛ چون همیشه به Final Fantasy ها نمرات کمی میده! [img]/images/smi/new/112.gif[/img]
ممنون بابت خبر. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این سری عناوین کلا متفاوت هستن برای همین اکثرا خوششون نمیاد از سبکش همون RPG رو میگم اصلا لیاقت بازی کردن فاینال فنتزی ندارن
خب حالا نظر شخصی خودم
مگه NBA چش بود؟؟؟؟؟
بعد جدا از این شما فقط جس ایستادن ایشونو نگاه به نظر خودش جذاب کرده باکس آرتو ولی «نظرمن» اصلا این طور نیست[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
نمیدونم والا هر کسی یه نظری داره.
ولی رنگ قرمزش خیلی قشنگه،نه؟