12-15-2015, 09:38 PM
(آخرین ویرایش: 12-15-2015, 09:41 PM، توسط Amirhosein92.)
امروزه آپدیت ها و بسته های الحاقی یکی از جذّابیتهای بازیها به شمار میآیند؛ البته اگر اینطور نبود بازی بسیار کسل کننده میشد و دیگر از یاد ها میرفت..
راکستار هفته پیش خبری مبنا بر اینکه قرار است آپدیت جدیدی برای Gta Online منتشر شود خبر داد؛ هم اکنون این آپدیت برای تمام کنسول ها منتشر شده و در دسترس همه است.
طبق خبر جدیدی که راکستار در سایتش منتشر کرده است؛ آیتمهای جدید و هیجانانگیزی به بازی افزوده شده است. حجم این آپدیت 1گیگابایت است و نسبت به آپدیتهای اخیر حجم نسبتاً کمی دارد. به گفته ی راکستار این آپدیت راهی جدید را برای Gta Online به ارمغان میآورد.
یکی از جالبترین آیتمهایی که به بازی اضافه شده است؛کشتی بزرگ تفریحی است که امکانات زیادی درون آن قرار دارد.
در ادامه عکس این کشتی بزرگ را میبینیم:
مشکلاتم رو بگید تا برطرف کنم..
ترجمه شده توسط خودم از سایت RockstarGames SocialClub
با تشکر از همراهی شما در این مطلب
دوستان نمیدونم سیستم چرا هر عکسو چند بار توی مطلب قرار داده
راکستار هفته پیش خبری مبنا بر اینکه قرار است آپدیت جدیدی برای Gta Online منتشر شود خبر داد؛ هم اکنون این آپدیت برای تمام کنسول ها منتشر شده و در دسترس همه است.
طبق خبر جدیدی که راکستار در سایتش منتشر کرده است؛ آیتمهای جدید و هیجانانگیزی به بازی افزوده شده است. حجم این آپدیت 1گیگابایت است و نسبت به آپدیتهای اخیر حجم نسبتاً کمی دارد. به گفته ی راکستار این آپدیت راهی جدید را برای Gta Online به ارمغان میآورد.
یکی از جالبترین آیتمهایی که به بازی اضافه شده است؛کشتی بزرگ تفریحی است که امکانات زیادی درون آن قرار دارد.
در ادامه عکس این کشتی بزرگ را میبینیم:
قیمت این کشتی در جی تی ای آنلاین، 500 هزار دلار است در حالی که قیمت هلیکوپتر هایی که شما میتوانید برای این کشتی بخرید، از خود کشتی بیشتر است..
ماشین های بسیار جالبی اضافه شده است که شما میتوانید این ماشین ها را خریداری و با آن ها دور تا دور شهر لوس سانتوس را بگردید..
در ادامه عکس دو نوع ماشین از این ماشین ها را میبینیم:
اسلحه های بسیار جالبی به بازی افزوده شده است که ممکن است خیلی از گیمر ها این اسلحه ها را دوست داشته باشند...
همچنین خانه های بسیار زیبایی در منطقه Vinewood Hills بوجود آمده است که آرزوی هر انسانی است که صاحب یکی از آن خانه ها باشد..
در کل این آپدیت میتواند ساعت ها از وقت شما را صرف خودش کند و شما میتوانید لحظات لذّت بخشی را در بازی تجربه کنید.
مشکلاتم رو بگید تا برطرف کنم..
ترجمه شده توسط خودم از سایت RockstarGames SocialClub
با تشکر از همراهی شما در این مطلب
دوستان نمیدونم سیستم چرا هر عکسو چند بار توی مطلب قرار داده