موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
نقد خوبی بود ولی تو بخش داستانی یه ایراد خیلی بدی داشتی
نباید داستان رو اسپویل کنی! به هر نحو ممکن!
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
09-19-2013, 02:59 PM
(آخرین ویرایش: 09-19-2013, 03:17 PM، توسط Mahdi.AC4.)
ممنون!من تازه این بازی رو شروع کردم و نمیدونستم اصلا توش مبارزه قرار نداره پس باید چی کار کنیم تو گیم پلی!الان یه تیتر نقدی که رسول تو سایت گذاشت پی بردم:میخواهم بترسم!
بهتره انتقاد از نقدتو به عهده ی دیگران بذارم اما یه چیزی رو میگم اگه بازی به دلت ننشسته نباید حالت بی خیالی نسبت به نوشتنت بگیری الان من بیشتر اوقات با اون حسی که نوشتی برخورد کردم یه جورایی بیخیالی بود مثل این جمله :Miles Upshur فردی است که حتی نمیتواند یک مشت بزند پس انتظار نداشته باشید، شاتگان پیدا کنید و به دشمنان حمله کنید مخ آنها بپاشانید ، تنها وسیله ی قابل استفاده دوربین فیلم برداری شما است|میتونستی این منظورت رو بهتر و جدی تر بیان کنی!
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
بازی که شخصیت پردازی و داستان نداره هیچوقت خوب از آب درنمیاد...[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
بازیش رو انجام ندادم و انجام نخواهم داد...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقدت خوب بود آفرین...[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
نقدت عالی بود.نمراتتم عادلانه بود.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی یه سوال اون قسمت های خیلی ترسناکش به قسمت های ترسناک بازی silender man میرسه؟
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
ممنون نقد خوبی بود ولی من بازی ترسناک که میکنم یک دفعه یه چی میاد جلوم شوکه میشم از صندلی پرت میشم پایین.... ولی خیلی ممنون طرفدارای این بازی حال کنن.
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
ممنون نقد رو خوندم و فکر نمی کنم این بازی برای من جذاب باشه.
نقد خوبی بود بعضی جاها وقتی می خوندم با تصور حالات یکم ترس احساس میکردم.
پیروز باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]