موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
با تشکر از نظرات همه ی شما
راستش این اولین نقدم بود و من بلافاصله بعد از اتمام بازی این نقد نوشتم. یکم هول هولکی شد انشالله در آینده نقد های بهتری بنویسم
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
بازی قشنگی هست انصافا من هنوز تجربش نکردم ولی بنظرم خوب میاد و حیفه که بخاطر یونیتی این بازی را نادیده بگیریم و یا تخریبش کنیم
ممنون بابت نقد و بررسی
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
باید حتماً بخرم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- PSP
11-21-2014, 10:27 AM
(آخرین ویرایش: 11-21-2014, 10:29 AM، توسط sadragamer.)
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]این طور که گفتی بعد از اتمام امتحان ها می خرمش.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
یه عـده مـشـتـاقـن کـلـمـه هـامـو بـشـنـون یه عده هم که میخوان فقط قلم پامو بشکنن
ولـی مـن حـرفامـو تا نفـس آخـرم بـازم میگم چاه نکن واسـم جیگر شـاهرگم واست میدم
موضوعها: 209
پلتفرم های شما:
با این که اساسینز از داستان اصلیش بیرون اومد ولی واقعا تجربه ی منحصر به فردیه این بازی، مخصوصا مپ های جدیدی که توش اومده بازی رو خارق العاده کرده، بنده بازی رو تجربه کردم، یک سری تغییرات نسبت به BF داشت و واقعا خوب بود...
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
در یکی از مرحله ها که تووی یکی از کاخ های تو پاریس هست، در طی مرحله یک پسر بچه و یک دختربچه ر و می بینید که دارن باهم صحبت می کنن. به دیالوگ هاشون توجه کنید. خیلی خیلی جالبه.
شاهد شاهکاری دیگر خواهیم بود