موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
من تنها ایرادی که میتونم بگیرم اون تیتر هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به سیاهی پارکور اصلا جور در نمیاد مفهومش. مگه پارکور رنگ داره؟
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
درود بابت این نقد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
برم نسخه اندرویدشو دانلود کنم ببینم چجوریاس! :دی
موضوعها: 77
(07-07-2014, 01:13 AM)'Admin' نوشته است: من تنها ایرادی که میتونم بگیرم اون تیتر هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به سیاهی پارکور اصلا جور در نمیاد مفهومش. مگه پارکور رنگ داره؟
تیترم به خاطر این گذشتم به سیاهی پارکور چون که کلا تم و رنگ بازی سیاهه.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
درود بر شما.نقدخوبی بود. ولی با چند نا از دوستان دیگه موافقم که گفته بودن این عنوان رو خیلی در سطح بالا نقد کردی. هر بازیی باید با عناوین هم سبکش مقایسه بشه.
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
خب بالاخره نقدت رو خوندم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
كلمه ى مزاق يه معنى ميده و مذاق يه معنى ديگه. اونجا هم بايد مذاق مى نوشتى[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
در ضمن Vector يه بازى AAA نيست كه بخواد داستان عالى داشته باشه. يه بازيه واسه سرگرمى در حدى كه يه جا نشستى موبايلت رو در بيارى و بازى كنى براى اينكه حصلت سر نره. ( سر كلاس خيلى حال مى دهد [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img] )
به جز اين مشكلات ديگه چيز خاصى نبود. خسته نباشى.
اعتبار هم فعلاً تو دست و بالم نيست. چند ساعت ديگه مى دم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 27
پلتفرم های شما:
07-07-2014, 11:05 AM
(آخرین ویرایش: 07-07-2014, 11:05 AM، توسط snake.)
این بازی رو من به شدت باحاش حال میکنم. اصلا پیشنهاد خودم به حمزه بود که نقدش کنه. تو کلاسمون من تنها فردی بودم که تونستم تمومش کنم بعد بچه ها هر روز گوش میارن من واسشون برم مراحلو [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img] یکم نمره به این بازی کم دادی. همون طور که دوستان گفتن بازی رو زیاد دست بالا گرفتی در حالی که این بازی یک عنوان موبایلی هست که حالا برای pc هم عرضه شده. دقیقا مثل angry birds باید باهاش رفتار کنی
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
یه نقد بسیار خوب از یک بازی موبایل خوب
واقعا خوب بود.. فقط موسیقی رو زیادی سخت گرفتی. به داستان بازی هم زیادی گیر دادی
ولی کلا نقد خیلی خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
نقد خوبی بود . در کمترین حجم بهترین نقد رو ارائه دادید. فقط بازی های بزرگ را نباید با بازی های موبایل ها از یک دید
موضوعها: 77
(07-07-2014, 02:37 PM)'ANONYMOUS' نوشته است: عالی بود مرسی
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
نظر شما که جای خود دارد ممنون ولی میتونستید از دکمه ی تشکر پایین مطلب استفاده کنید و اسپم ندید عزیز من[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]