امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تابستون کوتاهه!(10 بازی برتر پاییز 1392)

(09-27-2013, 07:13 PM)'javad' نوشته است: متن رو کامل خوندم به نظرات دیگران هم کاری ندارم .
جایگاه پلتفرم ها هم خوب بود به خاطر اینکه شرکت های بزرگ سونی تازه بازی هاشون را دادن بیرون و خواهند داد و نباید از شون بابت لانچ کنسول جدید سونی و دادن بازی های خاص گله کرد .
اون شرکت ها تیپ خاصی دارن و باید صبر کرد تا اخرین ما و ماورایی دیگه دید .
e3 2014  باید دیوانه بشیم . [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

دقیقا.
من الان 10 ساعته دارم همینو میگم.من خودم طرفدار ps4 ام و مطمئنا سونی بعدا میترکونه ولی x1 پاییز بهتری رو پیش رو داره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون که مقاله رو خوندی.ممنون بابت هدر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  breaking-bad-animated-series-640x503.jpeg]

پاسخ
(09-27-2013, 06:52 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است:
(09-27-2013, 06:41 PM)'a.gamer' نوشته است: مقاله خوبی بود؛ ولی بازی های مورد انتظار و کنسول ها اصلاً جالب نبود!
1. Witcher 3 : Wild Hunt، رو ننوشتی! خیلی ناراحت شدم!
2. Metal Gear Solid : The Phantom Pain رو ننوشتی، داشتم رگم رو میزدم! مگه تریلر گیم پلی رو ندیدی؟!
3. اگه اندکی به مقایسه های منتقدین بزرگ جهان نگاه کنی، آخر مقاله به هر دو سوژه، نمره مساوی میدن؛ اما شما این کار رو نکردی و میشه گفت عددالت رو رعایت نکردی و با کمال فن بازی، مقالت رو نوشتی!
4. Infamous : Second Son، رو هم از قلم انداختی! الآن زنگ میزنم به Delsin تا بیاد!!
5. Tearaway، ساخته جدید مولوکل مدیا، یک شاهکاره! استودیویی که یکی از بهترین بازی های جهان یعنی "بزرگ سیاره کوچک" رو ساخته!
6. کجای کار XBOX ONE، موفق تر بوده!! این دیگه خیلی ناراحتم کرد! کنفرانس مطبوعاتی ماکروسافت، یک جوک به تمام معنا بود! بحث درباره XBOX 360 و دست گذاشتن توی جیب و حرف های دان متریک و ....
دیگه کلاً یک ذره فن بازی کردی![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

خیلی جالبه بعضی ها مقالرو نمیخونن که هیچ اسم مقالرم نمیخونن!!!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
10 بازی برتر پاییز 1392
فکر نکنم ازاین واضح تر بشه گفت.
درزمینه ی پلتفرم هاهم منظورم عملکردشون تو پاییز 1392 هست نه چیز دیگه وگرنه من خودم طرفدار ps4 هستم.
بازم فکر نکنم ازاین بشه واضح تر گفت.
دیگه ازشما که نویسنده ی مبتدی هستی بعیده!
خیلی واضح گفتم!

درضمن خیلی ممنون که حتی اسم مقاله من هم نخوندی
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]

(09-27-2013, 06:47 PM)'arian esmaili' نوشته است:
(09-27-2013, 06:41 PM)'a.gamer' نوشته است: مقاله خوبی بود؛ ولی بازی های مورد انتظار و کنسول ها اصلاً جالب نبود!
2. Metal Gear Solid : The Phantom Pain رو ننوشتی، داشتم رگم رو میزدم! مگه تریلر گیم پلی رو ندیدی؟!
3. اگه اندکی به مقایسه های منتقدین بزرگ جهان نگاه کنی، آخر مقاله به هر دو سوژه، نمره مساوی میدن؛ اما شما این کار رو نکردی و میشه گفت عددالت رو رعایت نکردی و با کمال فن بازی، مقالت رو نوشتی!
4. Infamous : Second Son، رو هم از قلم انداختی! الآن زنگ میزنم به Delsin تا بیاد!!
5. Tearaway، ساخته جدید مولوکل مدیا، یک شاهکاره! استودیویی که یکی از بهترین بازی های جهان یعنی "بزرگ سیاره کوچک" رو ساخته!
6. کجای کار XBOX ONE، موفق تر بوده!! این دیگه خیلی ناراحتم کرد! کنفرانس مطبوعاتی ماکروسافت، یک جوک به تمام معنا بود! بحث درباره XBOX 360 و دست گذاشتن توی جیب و حرف های دان متریک و ....
دیگه کلاً یک ذره فن بازی کردی![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

دقیقا اومدم دوباره تو این تاپیک تا اینو بگم the witcher رو از قلم انداختی اضافه می کنی یا اخطار می گیری (شوخی کردم)

مگه ویچر پاییز 92 منتشر میشه؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بابا توروخدا حداقل اسم مقالرو بخونید.
10 بازی برتر پاییز 1392

پس کی میاد

پاسخ

(09-27-2013, 07:25 PM)'arian esmaili' نوشته است:
(09-27-2013, 06:52 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است:

خیلی جالبه بعضی ها مقالرو نمیخونن که هیچ اسم مقالرم نمیخونن!!!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
10 بازی برتر پاییز 1392
فکر نکنم ازاین واضح تر بشه گفت.
درزمینه ی پلتفرم هاهم منظورم عملکردشون تو پاییز 1392 هست نه چیز دیگه وگرنه من خودم طرفدار ps4 هستم.
بازم فکر نکنم ازاین بشه واضح تر گفت.
دیگه ازشما که نویسنده ی مبتدی هستی بعیده!
خیلی واضح گفتم!

درضمن خیلی ممنون که حتی اسم مقاله من هم نخوندی
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]

(09-27-2013, 06:47 PM)'arian esmaili' نوشته است:

دقیقا اومدم دوباره تو این تاپیک تا اینو بگم the witcher رو از قلم انداختی اضافه می کنی یا اخطار می گیری (شوخی کردم)

مگه ویچر پاییز 92 منتشر میشه؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بابا توروخدا حداقل اسم مقالرو بخونید.
10 بازی برتر پاییز 1392

پس کی میاد

2014[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ویکیپدیا

پاسخ
بابا جون فن بازی چرا در میاری اونی که هر سال فروشش 30 میلیون نسخه به بالاست تا حالا بازی از این سری بیش تر فروش نکرده حتی gta کالاف هست پس اولی کالاف[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]یه سوال nfs که هر سال فروشش از همه ریسینگ ها بیش تره و هر سال یکی از رتبه های 3 تا 7 پر فروشد ترین سال رو میاره نباید تو این لیست می بود
راجع به کنسولا اولا هیچی pc نمی شه ولی بیطرف می گم وقتی نوشتی x1 اوله خندم گرفت دیگه بهتر از ps4 که نیست
در کل اگه خواستی با تعصب بنویسی بهتره که ننویسی افتاد
[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

اون از اول که کالافه دیگه هر بوق نوبی می فهمه بتل از کالاف بهتر نیست جای واچ داگز دومه سوم آخه رایز آشغال چی داره الان بهت می گم گیم پلی تکراری که چون مردم با دیدن تریلرهاش اینو فهمیدن پیش فروشش انقدر کمه اول باید به پیش فروش بازی ها نگاه می کردی بعد ... می نوشتی .دد رایزینگ که بوق نوشتی از ac iv بهتره ما رو باش گفتیم بعد درس خوندن بیایم تو سایت مطلب جدید بخونیم اعصابمون خورد شد اه اه اه اه اه اه اه
بازی یعنی call of duty , splinter cell , assassins creed , gta
fps : call of duty
action stealth : splinter cell
action adventure : assassins creed
open world : gta
عشق من درس خوندن و بازی کردن است .[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
درس خوندن را فراموش نکنید .
پاسخ
(09-27-2013, 07:39 PM)'sam fisher 78' نوشته است: بابا جون فن بازی چرا در میاری اونی که هر سال فروشش 30 میلیون نسخه به بالاست تا حالا بازی از این سری بیش تر فروش نکرده حتی gta کالاف هست پس اولی کالاف[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]یه سوال nfs که هر سال فروشش از همه ریسینگ ها بیش تره و هر سال یکی از رتبه های 3 تا 7 پر فروشد ترین سال رو میاره نباید تو این لیست می بود
راجع به کنسولا اولا هیچی pc نمی شه ولی بیطرف می گم وقتی نوشتی x1 اوله خندم گرفت دیگه بهتر از ps4 که نیست

اون از اول که کالافه دیگه هر بوق نوبی می فهمه بتل از کالاف بهتر نیست جای واچ داگز دومه سوم آخه رایز آشغال چی داره الان بهت می گم گیم پلی تکراری که چون مردم با دیدن تریلرهاش اینو فهمیدن پیش فروشش انقدر کمه اول باید به پیش فروش بازی ها نگاه می کردی بعد ... می نوشتی .دد رایزینگ که بوق نوشتی از ac iv بهتره ما رو باش گفتیم بعد درس خوندن بیایم تو سایت مطلب جدید بخونیم اعصابمون خورد شد اه اه اه اه اه اه اه

شما مثل اینکه کلا تو باغ نیستید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] الان Need For Speed جدید پاییز منتشر میشه؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بابا حداقل تیتر رو یه نگاه بندازین! بعدشم Ryse بَده؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
جواب ....... خاموشیست!
مارو باش واسه کیا مطلب میزاریم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
کسایی که فکر میکنن برتری یه بازی به فروش و پیش فروششه!
کسایی که از ادب هیچ بویی نبردن!!
اونایی که اینجورین برن سرشونو بکنن تو کتاب و همون درسشونو بخونن.تو سایتم واسه مطلب خوندن نیان.
ضمنا اینجا فرومه شما میتونی بری تو سایت گیمفا خبر بخونی.
این حرفایی هم که زدم واسه شخص خاصی نیست!!!

پاسخ
(09-27-2013, 09:58 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است: جواب ....... خاموشیست!
اونایی که اینجورین برن سرشونو بکنن تو کتاب و همون درسشونو بخونن.تو سایتم واسه مطلب خوندن نیان.
ببین اگه بازی پر فروش باشه یعنی عالیه تو میگی مثلا 30 میلیون نفر گاگولن میرن بازی بد می خرن 
بازی یعنی call of duty , splinter cell , assassins creed , gta
fps : call of duty
action stealth : splinter cell
action adventure : assassins creed
open world : gta
عشق من درس خوندن و بازی کردن است .[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
درس خوندن را فراموش نکنید .
پاسخ
(09-27-2013, 07:39 PM)'sam fisher 78' نوشته است: بابا جون فن بازی چرا در میاری اونی که هر سال فروشش 30 میلیون نسخه به بالاست تا حالا بازی از این سری بیش تر فروش نکرده حتی gta کالاف هست پس اولی کالاف[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]یه سوال nfs که هر سال فروشش از همه ریسینگ ها بیش تره و هر سال یکی از رتبه های 3 تا 7 پر فروشد ترین سال رو میاره نباید تو این لیست می بود

بحث کنید ولی به کسی توهین نکنید. بالاخره هر کسی باید از یه جایی شروع کنه. همینکه بین این 10 نویسنده مبتدی، ایشون جرئت به خرج داد و این مقاله رو نوشت برای من و خیلیای دیگه ارزش داره. این طرز برخورد شما نیست تو عام این شکلی حرف بزنی. میدونی مثل چی رو میمونه؟
مثل اینه که داری رانندگی یاد میگیری، اون وقت یک راننده دیگه بیاد تو خیابون به خاطر یه سری اشتباهاتی هر چی از دهنش در بیاد بهت بگه. شما ناراحت نمیشی؟ نمیگی من دارم یاد میگیرم؟ چرا باید این شکلی برخورد کنی؟ مگه اون تابلوی آموزشی رو نمیبینی؟ دقیقا همین اتفاق برای شما و نویسنده این مقاله افتاده.

یاد بگیریم درست بحث کنیم.
ممنون !
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
(09-27-2013, 09:58 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است: جواب ....... خاموشیست!

به نام خدا
داداش شما خودتون رو ناراحت نکنین. بعضیا زیاد موقع خوندن دقت نمیکنن. امیدوارم مطالب بهتری ازشما ببینم. شما هم به تشکرا نگاه کنی معلومه که چقدر مطلبتو پسندیدن.
راستی غیر از این ده تا بازی جالب دیگه ای نمیاد؟
amnesia هم تا حدودی مورد انتظاره.
خدارو شکر که هرچی از 2013 میخواستیم، به زودی میاد.
بازم ازشما ممنونم.
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
عالی بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
وای چقدر بازی پشت سرهم میاد 
دوست عزیزALAN PAYNE خودتو ناراحت نکن 
از این آدم ها زیاده 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,108 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,597 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,547 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,835 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  ورود آقایان ممنوع! | ۳۰ شخصیت مونث برتر در بازی های رایانه‌ای – بخش دوم saeed aghababaee 9 4,283 09-10-2016, 08:50 PM
آخرین ارسال: Lightninghero

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان