امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخچه "HALO" (قسمت دوم)
با درود فراوان بر کاربران گیمفا........

من به دلایلی از تیم تحریریه خارج شدم به همین علت از این به بعد مقالات مورد نظر خودمو اینجا یعنی در فروم منتشر میکنم
با تشکر......

:........................................ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ......................................:
[تصویر:  www.Pichak.net37.gif]تاریخچه HALO قسمت دوم[تصویر:  www.Pichak.net37.gif]

(کتاب ها و سری های کمیک)

آثار متعددی از روی Haloبه چاپ رسیدند. Larry Niven(نویسنده ی Ringworld)در ابتدا نزدیک بود که اولین رمان از Haloرا بنویسد اما سپس منصرف شد اولین رمان Haloبه نام  Halo: The Fall of Reachبود که توسط Eric Nylundدر طی 7 هفته نوشته شده بود و در اکتبر 2001منتشر شده بود. William C. Dietzیک رمان اقتباسی از Halo: Combat Evolvedبه نام Halo: The Floodنوشت که در سال 2003منتشر شد. Eric Nylundبرای نوشتن سومین رمان یعنی Halo: First Strikeبازگشت.وقایع داستان بین Halo: Combat EvolvedوHalo 2بود که رمان در دسامبر 2003منتشر شد. Nylundهمچنین چهارمین رمان را نیز به نام Halo: Ghosts of Onyxنوشت که در 31اکتبر 2006منتشر شد.یکی از کارکنان Bungieبه نام Joseph Statenنوشته بود که پنجمین کتاب، Halo: Contact Harvest،در 30اکتبر 2007 منتشر  می شود که توسط  Tobias S. Buckellتهیه شده است.ششمی،Halo: The Cole Protocolاست که در نوامبر 2008منتشر شد.

[تصویر:  22013903230.jpeg](انیمیشن های ساخته شده)ماکروسافت در Comic Con2009اعلام کرده بود که آن ها در حال نظارت بر روی تولید هفت انیمیشن کوتاه به نام Halo Legendsهستند.انیمه توسط 343 Industriesساخته می شد ،انیمیشن ساخته شده با پنج تولید کننده ی ژاپنی بود: Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio 4°C, و Toei Animation . Shinji Aramakخالق و کارگردان Appleseed و Appleseed Ex Machinaکارگردان ساخت پروژه شد."برادران وارنر"Legendsرا بر روی DVDو Blu-rayدر فوریه سال 2010توزیع کردند.شش تا از داستان ها به طور رسمی قسمتی از  Halo canonهستند.هفتمین توسط Toeiساخته شده که دنیای Haloرا با مسخرگی و طنز نشان می دهد. البته سریالی دیگر از مجموعه HALO به نام HALO :Infinite و هم چنین یک انیمیشن با همین نام ساخته شد که توانست موفقیت های زیادی را به دست آورد
[تصویر:  halolegends_soundtrack_cover.jpg]

(فروش HALO)

بازی Haloچه از نظر انتقادی و چه از نظر تجاری در هردو به شدت موفق بوده است.در طول 2ماه از انتشار  Halo: Combat Evolvedبیش از 50درصد کنسول Xboxبه فروش رسید و در آپریل 2002 بازی به فروش 1 میلیون نسخه ای دست پیدا کرد. Halo 2در روز اول 125میلیون دلار فروخت و به سریع ترین فروش یک محصول رسانه ای در تاریخ در زمان خودش دست پیدا کرد.فروش هردو Haloباهم به 14.8میلیون نسخه قبل از انتشار Halo 3رسید. HALO یکی از موفقیت های بسیار بزرگ برای ماکروسافت بود که هیچوقت از یاد ها نمیرود
کتاب های Halo نیز به فروش 1.7میلیارد دلاری رسید.کل درآمد Bungie از بازی هایش نیز 1.5میلیارد دلاردر فروش گزارش شده است.موسیقی های Halo 2,Halo 3,ODSTوReachبرای 1 هفته روی جدول فروش های 200تایی ظاهر شدند.در ماه می 2011،تمام فروش خالص از کالاهای Haloو2میلیارد دلار با 40 میلیون نسخه های کپی بازی گزارش شد.
(نتیجه کلی)
سری بازی HALO یکی از موفق ترین سری بازی ها در طول تاریخ بازی های رایانه ای است بازی که رکورد بیش ترین فروش را دارد!! اما دلیل این موفقیت فقط یک چیز بود و آن خلاقیت و داستان بسیار درگیر کننده بازی و همچنین گرافیک وصف نشدنی آن در زمان خودش بود در واقع میتوان گفت که HALO از همه نظر در بالاترین سطح خود قرار داشت به طوریکه هر کسی را به خود علاقه مند کرد! این بازی باعث به وجود آمدن شبکه های Live مثل xbox live و یا حتی steam شد اگر شما هنوز به سراغ این بازی نرفته اید و یا تمایل به بازی کردن آن ندارید پیشنهاد میکنم که حتما به سراغ این بازی بسیار پر عمق بروید حتما پشیمان نمیشوید!

میخواهید مقاله ی من دفعه ی بعدی در رابطه با چه موضوعی باشد؟
حتما نظر بدید
مرسی

لینک قسمت قبل:
gamefa.com/50995/تاریخچه-کامل-بازی-halo-قسمت-اول/

پاسخ
خیلی کم نوشتی . ولی بازم ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
آخه دیگه چیز زیادی به عقلم نرسید انشاالله دفعه بعد جبران میکنم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدیوی بررسی تاریخچه و داستان بازی هیتمن به زبان فارسی mrdot2010 0 1,910 11-05-2020, 01:54 AM
آخرین ارسال: mrdot2010
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,542 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,318 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  سه گانه S.T.A.L.K.E.R(قسمت اول) Clonel Kovolsky 8 3,711 08-03-2019, 01:23 PM
آخرین ارسال: maxpaingame
  بازی های که خفه شدند قسمت 2 Hitler.16 0 2,075 04-24-2017, 03:11 PM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان