موضوعها: 0
سلام.
کارت گرافیک من از DIRECTX 11.2 پشتیبانی میکنه و الان 11 رو نصب کردم . هرچی دنبال 11.2 گشتم نبود. چجوری میتونم به این نسخه اپدیتش کنم؟ :huh:
ویندوزم هم 7 64 بیت سرویس پک یک هستش که توی سایت مایکروسافت خوندم دیدم 11.1 رو پشتیبانی میکنه و همون 11.1 هم نتونستم پیدا کنم .
لطفا کمکم کنید و بگید چجوری به 11.1 یا 11.2 آپدیتش کنم
موضوعها: 45
پلتفرم های شما:
سلام. دوستان این نسخه های ویندوز 8.1 که مثلا Enterprise ، pro و ... رو داره لطفاً همه توضیحاتش رو بگین. من خودم قبلا خودنم اما یادم رفته. لطفا توضیحات همه نسخه هاشو در پاسخ بفرستید. ممنون.
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
فرقش توی امکانات و نرم افزارای داخلی ویندوزه.مثلا نسخه home امکانات کمتری نسبت به pro داره.و در مقابل قیمت کمتریم داره.البته اگه بخواید ارجینال بخرید.کرکی معمولا همه رو یکجا تو یه پک بهتون میدن.اینترپرایز نسخه تجاریه.اگه کرکی میگیری اینو نصب کن ضرر نمیکنی. :D
موضوعها: 140
آقا چند وقتی هست که ویندوز بنده بعد از یک روز کند میشه.
هفتۀ پیش ویندوز 10 رو نصب کردم ولی ازش خوشم نیومد و آمدم همین ویندوز 7 ولی ویندوز بعد از یک روز کند شد. دوباره عوض کردم بازم کند بود. و دیروز هم بار دیگه هم عوض کردم بازم کند هست.
آنتی ویروس هم روش نصبه.
چیکار کنم حالا؟ راه حلی وجود داره؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
بچه ها من یه مشکلی دارم، من ویندوز 10 رو از سایت دانلود ها دانلود کردم و با فلش نصب کردم، بعدش هم رجیسترش کردم، وقتی که Auto Driver رو باز کردم تمامی درایور ها نصب شد الی کارت گرافیک، مدل کارت گرافیکم اینه AMD Radeon HD 7520G.
AMD Catalyst 15.8 و 15.7.1 که نسخه مخصوص ویندوز 10 و نسخه 64 بیت هم نصب کردم اما بازم نشد.
وقتی که میرم توی بخش Screen Resulotion میبینم که فقط Dedicated Graphic و System Graphic صفره.