موضوعها: 11
سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
موضوعها: 5
(07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن
موضوعها: 11
(07-08-2015, 07:07 PM)Son of Siavash نوشته است: (07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن
داداش دیگه اینقدر هم اسکل نیستم مشکلم حل شد سرور های down شده بودن درست شد
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
دوستان یه سوال من بازی Mirror Edge رو دارم بازی میکنم ولی تمام راهنمایی هاش مال دسته xbox است شما راهی ندارید راهنمایهاش رو به دکمه های کیبورد تبدیل کنم؟(مثلا تو مرحله آموزش میگه بپر با دکمه A دسته)