موضوعها: 2
واقعا که این بخش انجمن برای خیلی ها غیر مفیده.
و البته بدون تدبیر
اینکه فقط "یک" تاپیک جامع رفع مشکلات بازی گذاشتید ، برای پاسخ به همه ی مشکلات اصلا کافی نیست.
مشکلی که سخت تر حل میشه و نیاز بیشتری به بحث کردن و تامل داره، به راحتی با چندین پیام دیگه ی سایر دوستان که مشکلشونو مطرح میکنن بی جواب میمونه.
من اینو اینجا مینویسم که ببینن همه.
چون وقتی تایپک جدید زدم گفتن بیا اینجا مشکلو بگو. ولی کو جواب. با چندتا پیام دیگه سوال من فراموش میشه . پیگیری نمیشه.
در صورتی که با مطرح کردن مشکل تو یه تاپیک جداگانه،
اولا موضوع مشکل به راحتی نمایش داده میشه و تعداد بیشتری از دوستانی که آگاه هستن ، مشکلو میبینن و میتون جواب بدن.
دوما تو اکثر موتور های جست و جو راحت تر و سریعتر یافت میشه و کاربرایی که به سایت میان میتونن مشکلشونو تو انجمن سرچ کنن
در نتیجه دیگه در یه تاپیک ، (و حتی کل انجمن) چند بار یه مشکل یکسان مطرح نمیشه.
سوما کارایی کل انجمن بهبود پیدا میکنه و مسلما اینطوری نظم بیشتری داره.
چهارما منفعت های دیگه ای هم برای سایت داره که خودتون میدونید.
شما بهترین انجمن های سایت های خود شرکت های سازنده یا حتی انجمن های مردمی یا حتی یاهو انسر!! رو ببینید، متوجه میشید که این نوع "تاپیک جامع مشکلات بازی های ویدوئی!!!!" کار آماتور هاست.
پس بجای پسرفت لطفا پیشرفت کنید.ما که گذر کردیم و رفتیم. خود دانید.
(08-17-2015, 01:31 AM)ALIREZA A.T.A نوشته است: (08-17-2015, 01:25 AM)amiiitis_68 نوشته است: واقعا که این بخش انجمن برای خیلی ها غیر مفیده.
و البته بدون تدبیر
اینکه فقط "یک" تاپیک جامع رفع مشکلات بازی گذاشتید ، برای پاسخ به همه ی مشکلات اصلا کافی نیست.
مشکلی که سخت تر حل میشه و نیاز بیشتری به بحث کردن و تامل داره، به راحتی با چندین پیام دیگه ی سایر دوستان که مشکلشونو مطرح میکنن بی جواب میمونه.
چون وقتی تایپک جدید زدم گفتن بیا اینجا مشکلو بگو. ولی کو جواب. با چندتا پیام دیگه سوال من فراموش میشه . پیگیری نمیشه.
اولا موضوع مشکل به راحتی نمایش داده میشه و تعداد بیشتری از دوستانی که آگاه هستن ، مشکلو میبینن و میتون جواب بدن.
دوما تو اکثر موتور های جست و جو راحت تر و سریعتر یافت میشه و کاربرایی که به سایت میان میتونن مشکلشونو تو انجمن سرچ کنن
شما بهترین انجمن های سایت های خود شرکت های سازنده یا حتی انجمن های مردمی یا حتی یاهو انسر!! رو ببینید، متوجه میشید که این نوع "تاپیک جامع مشکلات بازی های ویدوئی!!!!" کار آماتور هاست.
حالا شما سوالت رو بپرس
صفحه 595 اخرین پست بود.
08-17-2015, 01:43 AM
(آخرین ویرایش: 08-17-2015, 01:45 AM، توسط amiiitis_68.)
(08-17-2015, 01:42 AM)ALIREZA A.T.A نوشته است: (08-17-2015, 01:36 AM)amiiitis_68 نوشته است: (08-17-2015, 01:31 AM)ALIREZA A.T.A نوشته است: (08-17-2015, 01:25 AM)amiiitis_68 نوشته است: واقعا که این بخش انجمن برای خیلی ها غیر مفیده.
و البته بدون تدبیر
حالا شما سوالت رو بپرس
صفحه 595 اخرین پست بود.
برادر من جوابتو که دادن برو بخون نوشتن اگه تو یه درایور ریختی از هم جداا کن
منم جوابشونو دادم که تو یه درایو نیست
کلا پست ها گم و گور میشه اینجا.
من هر وقت این تالار اومدم هیچیش بدردم نخورده بسکه بی نظم و درهمه.
دنبال جوابمم دیگه نیستم ، خودم باز باید از سایتای خارجی پیدا کنم ایران که...
من الله توفیق
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
کاربر عزیز amiiitis_68
بنده هم جواب شما رو دادم و شما هم زیر پست من تشکر زدید.
پس میشه به من توضیح بدید که این چه ماجرایی هست شما الان راه انداختید؟
اگر اون چیزی که من به شما گفتم درست نبود اطلاع می دادید حالا یا اینجا و یا توی پروفایلم که من برای شما ویگیری کنم و ببینم این قضیه چیه نه اینکه شما بیایید هم اینجا و هم یه تاپیک جداگانه بزنید و اعتراض کنید.
(08-17-2015, 01:48 AM)مجید نصر نوشته است: کاربر عزیز amiiitis_68
بنده هم جواب شما رو دادم و شما هم زیر پست من تشکر زدید.
پس میشه به من توضیح بدید که این چه ماجرایی هست شما الان راه انداختید؟
اگر اون چیزی که من به شما گفتم درست نبود اطلاع می دادید حالا یا اینجا و یا توی پروفایلم که من برای شما ویگیری کنم و ببینم این قضیه چیه نه اینکه شما بیایید هم اینجا و هم یه تاپیک جداگانه بزنید و اعتراض کنید.
ماجرایی راه ننداختم
مطالبی رو گفتم که منطقی هستن
من هم جواب دوستانی که جواب منو دادن، دادم . اما مشکل اینجاست که نه فقط برا من ِ نوعی، برای خیلی از کسایی که میان اینجا هم همچین مشکلی پیش میاد که سوالات بقیه دوستان باعث میشه بعضی مشکلات اصطلاحا گم بشه و پیگیری نشه. البته که اینجا وظیفه ی کسی نیست که حتما حتما مشکلات پیگیری بشن! اما معمولا توی اینجور انجمن ها ، افراد آگاه تر بخصوص مدیر های انجمن ها سعی میکنن هیچ مشکلی بدون پیگیری و جواب نمونه.
من هم این کمبود رو اینجا بیان کردم. پس ماجرایی درکار نیست. شما هم میتونین این پستو حذف کنین!! اصلا تا فردا چند تا مطلب دیگه دوستان میذارن اینا هم گم و گور میشه!!
درکل ، چیزایی که گفتم غیر منطقی بودن؟ نبودن دیگه.
تالار های موفق تر دیگه رو هم سرچ کنید انشالله که موفق تر باشین.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
درود میدونم اینجا جاش نیست ولی من تاپیک چی بازی کنیم چی بخریم یا نمیدونم ( :-/ چی بخریم چی بازی کنیم ) میشه اگه کسی لیکنشو داره بده؟!
ممنون