موضوعها: 0
دوستان bloodborne باز دستم به دامنتون
من بازیو یه بار تموم کردم و دوباره بازیو رو ng+ شروع کردم و الان بازی از دفعه ی اول خیلی سخت تر شده ولی باس اول و دوم رو نسبت به دفعه اول راحت تر کشتم ولی سر blood starved beast بدجور گیر کردم از ظهر دارم میرم سراغش ولی این لامصب خیلی قوی شده
مشکل اصلیم سر یه حرکتش هست که یهو میاد رو سر ادم و جون ادم و تا مرض مرگ میبره و ذهر میزنه بهمون و تا کاراکترم از زمین میخواد بلند بشه ذهر کار خودشو میکنه و میکشمون
میخواستم بدونم ترفندی ایتمی چیزی وجود نداره که بشه جلو این حرکتشو گرفت ؟ اینو خودم میدونم که هر موقع رو دو پا بلند شد اگه با تفنگ بزنمش میتونم دمیج غولی بهش بدم بجز این چیزی نمیدونید ؟
سلام میخواستم بدونم نسخه ی کرکی بازی kust cuse3
اومده بعد میسه این داستان اکانت اشتراکی رو توضیح بدین
چندبار هم این سوال رو پرسیدم اما جواب درستی ندادن
بعدشم این اشتراکی مال اورژین یا استیم بعد دقیقا کار کردن باش چجوری ممنون میشم جواب بدین
01-25-2016, 04:03 PM
(آخرین ویرایش: 01-25-2016, 04:10 PM، توسط alireza1223445.)
اقا دمت گرم فهمیدم حالا ی چیز دیگه این داستان منطقه ازاد و اینا چیه
و جاست کاز 3 هم بنظرتون انلاینش خیلی لازمه بازیش کرد
یا زیاد جالب نیست
(11-27-2015, 11:19 AM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد بازی assassins creed syndicate وقتی که داری بازی میکنی در قسمت گوشه سمت چپ بازی نوشته ( ۹:۲۴:۳۰ XP) و یه تایمر داره که زمانش داره تموم میشه اون چیه؟
(01-25-2016, 04:03 PM)alireza1223445 نوشته است: اقا دمت گرم فهمیدم حالا ی چیز دیگه این داستان منطقه ازاد و اینا چیه
و جاست کاز 3 هم بنظرتون انلاینش خیلی لازمه بازیش کرد
یا زیاد جالب نیست
ی چیز دیگه باید بازی رو دانلود کنیم
خب بازم دمتون گرم حالا چطوری میشه اشتراکی گیر بیاریم وخواهشا جایی رو بگید ک اعتماد کامل رو دارید یا خودتو از اونجا خریداری کردید(اینم میشه بگید ک بازی رو باید دانلود کرد یا از جایی میشه گرفتش)(بعد حجمش هم چند گیگه;مثلا من بازی فری پلی war farm رو دانلود کردم زده 15 گیگ ک یهو 15 گیگ اومد تو درایوم بعد تقریبا 8 یا 9 گیگ دانلود کردممیخواستم ببیم اینم اینطوره)