موضوعها: 1
10-21-2017, 01:28 PM
(آخرین ویرایش: 10-22-2017, 12:55 PM، توسط M.Data.)
سلام
من نسخه 100 گیگی بازی Middle Earth: Shadow of War رو دانلود کردم
تو تنظیمات گرافیکی مشکل دارم
اول از همه نمیتونم رزولوشن رو تنظیم کنم قفله
نوشته no date
بعد اولا تنظیم که میکردم یه درصدی میومد پر میشد و اوکی میشد
ولی الان که تنظیماتو عوض میکنم هنگ میکنه stop working میده و مجبورم از اول بازیو باز کمم
Ram 8g
2gb amd radeon 8750 m
Core i7 1.8gb up to 3gb
موضوعها: 4
(10-20-2017, 08:12 PM)Reza2015 نوشته است: سلام بچه ها
میگما یه سوال برای حل مشکل افت فریم بازی GTA V 1.41 نسخه Fitgirl چه کاری باید انجام داد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید...
کسی نبود ؟
موضوعها: 145
پلتفرم های شما:
دوستان سلام خسته نباشید
تو مافیا 3 یه مشکل عجیب بهش برخوردم
مرحله free stunt girls( اگر درست نوشته باشم)رو که کردم بعد 2-3 ساعت بازی کردم بدون اینکه بمیرم بعد تو یکی از مرحله ها از بین رفتم (: |) بعد برداشت منو برد دوباره تو همون مرحله free stunt girls :| دو بار دیگه هم امتحان کردم همین شد حتی نمیرم هم با خاموش کردن کنسول سیو نمیشه میره همونجا مرحله بیخود و چرتی هم هست صد بار رفتم تا حالا بازم برمیگرده اونجا مشکل کجاست به نظرتون؟
موضوعها: 5
01-17-2018, 12:10 AM
(آخرین ویرایش: 01-17-2018, 12:14 AM، توسط Arash356.)
سلام
خیلی از این فیت گرل استفاده میکنم و این پیغاما بام آشنایه درک میکنم خودمم امشب کالاف ww2 رو اینجوجری نصب کردم همراه یه ارور
ببین این دراصل میتونه مربوط به فایل هایی باشه که داره ستاپ میخونه که باید نصب کنه روی سیستمت احتمالا ناقص اکسترکت کردی یا مشکلی تو اکسترکت وجود داشته ... من تاحالا این مشکلو داشتم مشکل از اکسترکت ناقصه فایل ها باید کامل باشن تا اینستالر درست کار کنه و تا آخر بدون مشکل بره
سلام و درود
دوستان یه بحثی داشتم میخاستم این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کنم ... اول اینکه میشه مولتی پلیرشو کرکی بازی کنم؟؟؟ میتونم با همین ورژن ریلودد که هست آنلاینشم بازی کنم برا مولتیش بیشتر میخام چون باز حجمم برای دانلود شحروم نشه اگه کرکی آنلاینش کار نمیکنه...
سلام و درود
دوستان یه بحثی داشتم میخاستم این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کنم ... اول اینکه میشه مولتی پلیرشو کرکی بازی کنم؟؟؟ میتونم با همین ورژن ریلودد که هست آنلاینشم بازی کنم برا مولتیش بیشتر میخام چون باز حجمم برای دانلود شحروم نشه اگه کرکی آنلاینش کار نمیکنه...
ممنون میشم پاسخ بدید.. منتظرم
موضوعها: 0
سلام دوستان من یه مشکل با بازی Middle-earth Shadow of War دارم در مرحله the etten
موقعی که می خوام این مرحله برم توی صفحه Loading می ماند
مشکل چیه
بتل بازا کسی نیست راهنمایی کنه؟
موضوعها: 1
سلام
ببخشید
شخصیت Enchantress در بازی Injustice 2 الان در دسترسه ؟ من اخرین نسخه یعنی آلتیمیت ادیشن رو دارم تو ماکروسافت استور
ولی تو بازی تنها شخصیتی ک نیس همینه مگه ۱۵ ژانویه ازاد نمیشد ؟
باید کار خاصی بکنم تو بازی بیاد ؟
ممنون میشم جواب بدید