02-19-2016, 08:07 PM
(02-19-2016, 05:22 PM)مجیدنصر نوشته است:(02-18-2016, 09:01 AM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است:منظورتون از Dark Souls 1 همون Dark Souls Prepare To Die Edition هست؟(02-17-2016, 05:39 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: 1-توی صفحه قبلی یه مشکلی رو گفتم، که کسی جوابگو نبود.میبینم که مدیران اصلا توجهی نمیکنن، حداقل توی پروفایل آدم بگید که نفمیفهمید که دلمون خنک شه.
2-توی بازی دارکسولز 1 هرکاری میکنم بازی Pause نمیشه، با دسته Xbox360 بیسیم بازی میکنم، و وقتی که میخوام توی منو بازی ببینم که کدوم دکمه چه کاربردی داره، همه شون در مورد موس و کیبورد هست.![]()
![]()
![]()
اگه آره که یک بار وارد بازی بشید بدون اینکه دسته رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد برید توی تنظیمات بازی و ببینید که کدوم دکمه های بازی رو ببینید. تا جایی که من یادمه و بازی کردم بازی رو بدون دسته که می خواستم بازی کنم همه دکمه ها رو بهم به صورت دکمه های دسته Xbox نشون میداد.
راهنمایی های که توی بازی میگه آیکان دسته هاست، ولی وقتی که میخوام تنظیمات دکمه ها رو ببینم مال کیبود هست.
راستی بازی CoD:BO1 از آپدیت 1تا5یا6 نصب کردم و کرک اسکیدرو رو هم ریختم ولی بازم مشکل سیو بازی حل نشده و همچنان مشکل لگ بازی هم رفع نشده.