موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
بعضی بازیا تو محل نصبت سیوهاش هست[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 0
سلام
ببخشيد داستان بازي the late night رو ميدونم اما جريان بازي چيه؟ يعني بايد چيكار كنيم؟ كل طول بازي بايد از دست روح فرار كرد؟
موضوعها: 0
08-03-2014, 05:19 PM
(آخرین ویرایش: 08-03-2014, 05:21 PM، توسط postchi.)
سلام
تو بازي one late night چطور از چراغ قوه استفاده كنم باطري ها رو پيدا كردم كليد هم پيدا كردم ولي وقتي رفتم تو خروج اضطراري همه جا تاريك شد و من چراغ قوه رو نتونستم پيدا كنم؟ چطور بايد راش بندازم
(08-03-2014, 05:10 PM)'krazy_kow@' نوشته است: (08-03-2014, 04:44 PM)'postchi' نوشته است: سلام
ببخشيد داستان بازي the late night رو ميدونم اما جريان بازي چيه؟ يعني بايد چيكار كنيم؟ كل طول بازي بايد از دست روح فرار كرد؟
منظورت metro last light ؟
نه نباید از دست روح فرار کنی .
ببخشيد منظورم بازيه one late night بود
موضوعها: 3
سلام من خیلی 14 fifa را خوب بازی میکنم ولی نمیتونم تک به تک ها را گل کنم
هیچ ویدئویی یا فنی هست که یاد بده تک به تک ها را گل کرد
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
بازی resident evil 4 توی ps2.
بعد اون قسمتی که اشلی رو نجات میده ( دوبار نجاتش میده منظورم به بار دومه) وارد یه سالن میشن که تهش یه دره. تو اون دره اشلی نمیتونه بیاد و لیان خودش تنها باید بره. توی اون دره اتشفشان و گدازه و اینا هست. از این جلاد های این کوتوله هه SALAZAR هم توی اژدها نشستن بهش اتیش پرتاب میکنن.
اینا رو که میزنه میرسه به یه اژدها بزرگ که اون تهه پشتشم یه صندوق. چجوری از اون اژدها رد شم؟
لطفا کمک کنید :(
موضوعها: 27
پلتفرم های شما:
من توی بازی uncharted3گیر کردم.
اون جایی که یک زامبی دراز کشیده روی زمینه بعد ما اونجا میر تو زیر زمین موقعی که میریم تو زیر زمین چه طوری باید معما رو حل کنیم؟؟؟
کمکم کنید[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
Im Back Baby
After 3 Years
موضوعها: 10
اقا واچ داگز ما استاپد ورکینگ میده
کرک ها رو همه رو امتحان کردم
اپدیت ها رو همین طور
کارت گرافیکم اپدیته
سیستمم خوبه
ویندوزم 8.1 هستش
[bgcolor=#000000]چـــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــار کـــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــم[/bgcolor]