امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
باید یک اکانت آفلاین گیم فور ویندوز لایو بسازید !
[تصویر:  rcqcmxsqjmvdyyqa7zbm.jpg]
پاسخ
بازی گرید2 قابلیت مولتی پلیر آفلاین داه یا نه؟
پاسخ
من بازی اساسین کرید 3 جایی  که باید جوری که گفته یه زن رو توی برفا پیدا کنی موندم ؟!
یعنی جای توی برف که سگ ها وجود دارند و حیوانات دیگه !
اگه میشه کمک کنید !

ما که هر تاپیکی ایجاد می کنیم یه تاپیکو معرفی می کنن که اصلا این جا کسی پاسخگو نیست !
پاسخ
(06-03-2013, 08:49 PM)'KING.GAME' نوشته است: من بازی اساسین کرید 3 جایی  که باید جوری که گفته یه زن رو توی برفا پیدا کنی موندم ؟!
یعنی جای توی برف که سگ ها وجود دارند و حیوانات دیگه !
اگه میشه کمک کنید !

ما که هر تاپیکی ایجاد می کنیم یه تاپیکو معرفی می کنن که اصلا این جا کسی پاسخگو نیست !

دقیقا کجای بازی به کانر رسیدی ؟
پاسخ
نمی دونم !
همون شخصیت و آدم اولم .
وقتی از بوستن خارج می شی وارد برف می شی .
اونجا چند تا سگ وجود دارند و آهو و خرگوش و ... که بهت حمله می کنن
و بالای صفحه هم نوشته باید یه زنو پیدا کنی .
دقیقا بعد از مرحله ای که باید لباس دشمنارو بپوشی و اسیرارو نجات بدی !
ممنون از توجه شما
پاسخ
(06-03-2013, 09:13 PM)'KING.GAME' نوشته است: نمی دونم !
همون شخصیت و آدم اولم .
ممنون از توجه شما

اون پدر کانر . دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید با اون چشم عقابی نگاه کنید . بالای یکی از درخت ها قایم شده . بعد فرار می کنه باید برید دنبالش
پاسخ
سلام و دروووووووووووود به تمامی دوستان

ببخشید من بازی sniper ghot warrior 2 رو گرفتم اما وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه بعد هیچی نمیشه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

میشه کمک کنید[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
پاسخ
(06-03-2013, 09:13 PM)'KING.GAME' نوشته است: نمی دونم !
همون شخصیت و آدم اولم .
ممنون از توجه شما

داش اینجا باید ردپاهارو روی برف دنبال کنی تا برسی به زنه بعد زنه فرار میکنه تو باید دنبالش بری و گیرش بندازی بعد باهم صحبت میکنند و بقیه راهتو ادامه میدی همین بازم مشکل داشتی بگو داش

(06-06-2013, 12:27 PM)'mammad78' نوشته است: سلام و دروووووووووووود به تمامی دوستان

ببخشید من بازی sniper ghot warrior 2 رو گرفتم اما وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه بعد هیچی نمیشه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

میشه کمک کنید[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

این کرک رو بریز درست میشه
[font]دانلود کرک این بازی [/font]
[تصویر:  50433933756944799486.jpg]
پاسخ
دوستان من یه جایی از بازی TOMB RAIDER گیر کردم!در قسمتی از بازی که باد شدیدا در حال وزش هست ما در نقش لارا باید روی چوب های باریکی مسیر رو ادامه بدیم احتمال افتادن هم (مثلا) هست.
وقتی یه ذره میریم جلوتر یه جایی از چوب ها قطع شده نوشته اسپیس رو بزنید تا بپریم روی اون چوبه اما من میزنم فقط تصویر میره روی چوبه و خود لارا گم میشه.
باگه یا باید آپدیت یا کرک جدید دانلود کنم؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
پاسخ
(06-06-2013, 05:28 PM)'mohammadjavad' نوشته است: دوستان من یه جایی از بازی TOMB RAIDER گیر کردم!در قسمتی از بازی که باد شدیدا در حال وزش هست ما در نقش لارا باید روی چوب های باریکی مسیر رو ادامه بدیم احتمال افتادن هم (مثلا) هست.
وقتی یه ذره میریم جلوتر یه جایی از چوب ها قطع شده نوشته اسپیس رو بزنید تا بپریم روی اون چوبه اما من میزنم فقط تصویر میره روی چوبه و خود لارا گم میشه.
باگه یا باید آپدیت یا کرک جدید دانلود کنم؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

داش این یه باگه چند بار همین مرحله رو برو درست میشه اگر هم نشد کرک بازی رو بریز مشکلت حل میشه
[تصویر:  50433933756944799486.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,635 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,446 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,297 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,169 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,079 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان