موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام من دراگون ایج رو رو ویندوز 8.1 نصب کردم ارور 0x000007b میده
دایرکت ایکس و ویژوال سی و نصب کردم
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- xbox one
آقا من تو یه مرحله ی واچ داگز گیر کردم
اون مرحله هست که باید یه ماشین wkz رو سرنشینش رو take down کنی اقا ما هرکاری میکنم میکشیمش ... خفش میکنیم و .... پلیس باز هم دنبال تعقیب منه و هرچی هم سیگنالاش رو قطع میکنم ول کن نیست و وقتی هم شناسایی میکنه فرار کردن دیگه ممکن نیست
اقاقیون داداشام واچ داگز واس ماس کلش ماس ماس چه باس کرد؟
موضوعها: 140
آقا من بازی assassin creed rogue رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه میشکی میشه ولی صدا میاد دلیلش چیه، چطوری درستش کنم
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- xbox one
آقا ما فرار هم میکنیم بازم میان هلیکوپتر دارن
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
(04-09-2015, 05:21 PM)You Never Win نوشته است: (04-09-2015, 04:52 PM)older gamer نوشته است: سلام
تو بازی far cry 3 یه جا گیر کردم
اون جایی که میری تو کشتی و یه چیزی داونلود میکنی بعد متوجه میشی یه بمب تو کشتیه.
بعد از انفجار بمب باید تو کشتی در حال غرق شدن راه خودت رو پیدا کنی و خلاصه از کشتی بزنی بیرون ولی یه جاش زیر آب با یه بابایی درگیر میشه که نوشته اول اسپیس بار رو بزن و بعد میگه یه دکمه ای رو بزن تا smash کنی . متاسفانه در بازی ای که من گرفتم ، دکمه هایی که تو خود بازی نشون میده که باید بزنی رو سفید نشون میده و نمی فهمم کدوم دکمه رو باید در جنگ تن به تن بزنم . حتی زمانی که با یک جیوان وحشی مثل خرس درگیر میشم نمیدونم با کدوم دکمه میشه باهاش جنگید . لطفا راهنمایی بکنید که چه باید بکنم ممنون
داداش این مشکل از ویندوزته.منم این جوری بود ویندوز زدم درست شد.در ضمن نمی شه که این دکمه رو بهت بگم چون برای هرکسی متفاوته.مثلاً برای من فکر کنم E بود برای دوستم F بود.
خوب عزیز جان ! تو حالت عادی توی مرحله دکمه e برای شما چه کاری انجام میده ؟ ببین اولش میگه space bar رو بزن بعد دیگه میگه smash کن ولی معلوم نیست دیگه چه دکمه ایه . ببین برای من دکمه e برای انجام کارهاست و دکمه f برای چاقو زدن به دشمن استفاده میشه . ولی زیر آب دیگه نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم.
اکثر مردم ، وقتی به یک نصیحت گوش میدهند که دیگر دیر شده است .