امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام دوستان من بازی castlevania lord of shadow 2 رو دانود کردم بعد این بصورت زیپ بود بعد extract کردم ولی فایل بصورت ISO هست این رو چطوری باید از ایزو در بیارم؟  ممنون
پاسخ
(03-26-2014, 04:48 PM)soroush talebi نوشته است: سلام دوستان من بازی castlevania lord of shadow 2 رو دانود کردم بعد این بصورت زیپ بود بعد extract کردم ولی فایل بصورت ISO هست این رو چطوری باید از ایزو در بیارم؟  ممنون

سلام باید درایو مجازی درست کنی ولی اگه بلد نیستی درایو مجازی بسازی با نرم افزار winrar روی فایل iso کلیک راست بکن و فایل iso رو مثل فایل فشرده خارج کن ولی درایو مجازی خیلی راحت تره
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(03-26-2014, 04:48 PM)'soroush talebi' نوشته است: سلام دوستان من بازی castlevania lord of shadow 2 رو دانود کردم بعد این بصورت زیپ بود بعد extract کردم ولی فایل بصورت ISO هست این رو چطوری باید از ایزو در بیارم؟  ممنون

درود ... باید از برنامه هایی که درایو مجازی میسازند استفاده کنید... یکی از ساده ترین هاش Clone Virtual Drive  هست . برنامه رو دانلود کنید و با استفاده از برنامه Clone Virtual Drive فال Iso رو باز کنید...

James P. Ark
پاسخ
سلام دوستان تو بازی castlevania lord of shadow 2 نوع 3 درجه سختی وجود داره که این سه تا هستند:twilight knight     creature of the night       lord of shadow البته 1 نوع دیگه هست که prince of darkness نام داره که اول بازی قفل هست کسی میدونه این 3 نوع درجه سختی به ترتیب سخت بودن به چه صورتی هست؟ 
پاسخ
(03-27-2014, 11:51 AM)'soroush talebi' نوشته است: سلام دوستان تو بازی castlevania lord of shadow 2 نوع 3 درجه سختی وجود داره که این سه تا هستند:twilight knight     creature of the night       lord of shadow البته 1 نوع دیگه هست که prince of darkness نام داره که اول بازی قفل هست کسی میدونه این 3 نوع درجه سختی به ترتیب سخت بودن به چه صورتی هست؟ 

سلام twilight knight درجه ی آسونه بازیه
creature of the nightدرجه ی نرمال بازی
lord of shadow درجه ی سخت بازی
prince of darkness درجه ی خیلی سخت بازی هست که باید بازی رو با یکی از سه حالت درجه ی بازی تموم کنی تا این درجه برات باز بشه

[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(03-27-2014, 11:51 AM)'soroush talebi' نوشته است: سلام دوستان تو بازی castlevania lord of shadow 2 نوع 3 درجه سختی وجود داره که این سه تا هستند:twilight knight     creature of the night       lord of shadow البته 1 نوع دیگه هست که prince of darkness نام داره که اول بازی قفل هست کسی میدونه این 3 نوع درجه سختی به ترتیب سخت بودن به چه صورتی هست؟ 

درود... ترتیبش به صورت زیر  ـه... 
Twilight Knight = Easy
Creature of the night = Medium
Lord of Shadow = Hard
Prince of Darkness = Verry Hard
James P. Ark
پاسخ
یک سوال دارم،میدونم کسی بلد نیست جواب بده ولی خب من شانسم رو امتحان میکنمConfused25:(همچنین برای اینکه تو این تاپیک یک ارسال داشته باشم تا ارسال های تازه اش رو توی کنترل پنلم متوجه بشم!Confused25:)

بازی dracula 2 برای کنسول ps1 و صد البته pc Confused25:

اوایل دیسک دوم (نسخه ی ps دو تا دیسک داشت)یک در وجود داره که یک مربع روی اون هست و هر گوشه ی اون مربع میشه یک عدد انتخاب کرد،اون عددها رو باید چی انتخاب کرد،کلا 10 هزار حالت پیدا میکنهConfused25:

من هرچی گشتم هیچ نشونی براش پیدا نکردمConfused43:(البته مدت ها قبلConfused43:)

[تصویر:  tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg]
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!
پاسخ
سلام دوستان تو بازی castlevania lord of shadow 2 رو درجه سختی lord of shadow که درجه سخت بازی هست یه گیمر معمولی میتونه راحت تمومش کنه یا رو حالت [font][bgcolor=#e7e7e7]creautre of the night که درجه نرمال بازی هست بزارم بهتره؟؟؟[/bgcolor][/font]
پاسخ
توی MGS V مگه نگفته بودن نسخه Xbox میشه با Raiden هم بازی کرد؟
پس کجاست؟
پاسخ
سلام دوستان تو بازی castlevania lord of shadow 2 رو درجه سختی lord of shadow که درجه سخت بازی هست یه گیمر معمولی میتونه راحت تمومش کنه یا رو حالت
creautre of the night که درجه نرمال بازی هست بزارم بهتره؟؟؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,854 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,728 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,424 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,749 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,510 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان