امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(04-03-2014, 04:26 PM)'daniyal-r' نوشته است: سلام. من تو farcry 3اون مرحله که دختره بهت به نوشیدنی میده بعد دچار توهم میشی بعد یه غول میاد گیر کردم. وقتی غول رو میکشم چند نفر از چپ و راست میریزن سرم . نه میشه با takedown بکشمشون نه با تیرکمون. تا میام یکی رو بکشم اون یکی دخلم رو میاره![تصویر:  s0%20%2866%29.gif]  حتی بم امون نمیدن q رو بزنم جونم پر شه. [تصویر:  s0%20%2843%29.gif]راهنمایی کنید لطفا

درود...

غول رو که میکشی مرحله تموم میشه... پس هنوز غوله رو نکشتی...
برو یک گوشه ( 3 نبشی دیوار ) کاور بگیر هرکی اومد بزنش... تو بازی های FPS این حرکت خیلی خیلی کاربردیه...

James P. Ark
پاسخ
(04-02-2014, 09:07 PM)'مجید نصر' نوشته است:
(04-02-2014, 04:00 PM)'Jigool.TR' نوشته است:
(04-02-2014, 01:04 AM)'hexer' نوشته است: من اول بازی mrtro last light گیر کردم
یه جا هست خودت و دوستت رو دستگیر میکنن بعد که فرار میکنین میری تو یه جا شبیه سیاه چال (زندان)
بعد یه جا میرین میگه باید یواشکی برین یه نفر رو خفه میکنی بعد یه اهرم پله رو میکشید میرید طبقه بالا بعد میرین همینطور بالا میرسین به یه کانالی که یهو خفه میشیم (به دلیل انتشار گاز در هوا) هر کاری میکنم نمیدونم چی کار کنم

من یادم نیست ولی حتما ماسک اکسیژن داری اونو  استفاده کن اگه هم نداری باید همونجاها باشه و برداریش !

اون قسمت وقتی که گاز انتشار پیدا میکنه باید از یه نردبان بری بالا وقتی اهرم رو کشیدی یه ذره جلو تر نردبان هست

از نرده بان میرم بالا بعد به یه تونل میرسم ولی نمیپره تو تونل
.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
پاسخ
سلام دوستان
در بازی کسلوانیا ورژن یک
یک جایی هست که  من و همکارم باید دو تا کلید به دست بیاریم که در باز بشه اولیش رو که به دست میاریم برای دومیش وارد محل کلید که میشیم سقف میریزه دوستم جلوی ریزش رو می گیره و به من میگه برو جلوی ریزش سقف جلویی رو بگیر منم میرم جلوتر دستم میره بالا و  بازی از من می خواد  اول دکمه j را مدام بزنم و بعد از اون u را بزنم منم این کار رو می کنم ولی سقف میریزه و کشته میشم باید اینجا چکار کنم ؟
[تصویر:  111.jpg]

[تصویر:  dmc.gif]
He is the second son of the demon

پاسخ
سلام من تو بازی thief وقتی بازی رواجرا میکنم صفحه سیاه همونجوری میمونه
مشکل از چیه؟؟؟؟
پاسخ
(04-04-2014, 12:43 AM)'juan mata' نوشته است: سلام من تو بازی thief وقتی بازی رواجرا میکنم صفحه سیاه همونجوری میمونه
مشکل از چیه؟؟؟؟

گرافیکتون رو آپدیت باید بکنین. با این حال، افت فریم زیادی داره نسخه PC. 

The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
(04-04-2014, 12:43 AM)'juan mata' نوشته است: سلام من تو بازی thief وقتی بازی رواجرا میکنم صفحه سیاه همونجوری میمونه
مشکل از چیه؟؟؟؟

خیلی طول میکشه تا بره تو بازی باید صبر کنی واسه منم این جوری بود

پاسخ
(04-03-2014, 07:50 PM)'aryou666' نوشته است: سلام دوستان
در بازی کسلوانیا ورژن یک
یک جایی هست که  من و همکارم باید دو تا کلید به دست بیاریم که در باز بشه اولیش رو که به دست میاریم برای دومیش وارد محل کلید که میشیم سقف میریزه دوستم جلوی ریزش رو می گیره و به من میگه برو جلوی ریزش سقف جلویی رو بگیر منم میرم جلوتر دستم میره بالا و  بازی از من می خواد  اول دکمه j را مدام بزنم و بعد از اون u را بزنم منم این کار رو می کنم ولی سقف میریزه و کشته میشم باید اینجا چکار کنم ؟
[تصویر:  111.jpg]

سلام اینجا باید دکمه L رو بزنی نسخه ی کامپیوتر این بازی یه کوچولو مشکل داره

(04-04-2014, 02:49 AM)'krazy_kow@' نوشته است:
مشکل از چیه؟؟؟؟

خیلی طول میکشه تا بره تو بازی باید صبر کنی واسه منم این جوری بود

برو و اپدیت جدید بازی رو هم بگیر چون این بازی تا دلت بخواد باگ داره و حتما کارت گرافیکتو اپدیت کن

[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
[font]سلام دوستان
من تازه بازی فیفا14 رو خریدم .بعد از نصب تمامی گزینه ها بسته است.فقط میشه بازی دوستانه انجام داد.مشکل کجاست؟[/font]
پاسخ
درود.....
مشکل از کرک بازیه. از سایت زیر کرک جدیدو دانلود کن.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

www.mobinigi.com

James P. Ark
پاسخ
ممنون از پاسخ شما.فقط میشه بگید این کرک مخصوص کدام نسخه است؟ریولند یا بقیه نسخه ها؟
بهترین نسخه کدام است؟

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,924 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,733 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,434 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,753 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,513 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان