موضوعها: 0
04-06-2014, 04:23 PM
(آخرین ویرایش: 04-06-2014, 04:25 PM، توسط soroush talebi.)
سلام دوستان من تو بازی need for speed rivals یه مشکل دارم اینکه هر صدایی تو بازی یا کلا داخل منو هم که هستم چند بار شنیده میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ مثلا یه کلمه سلام رو اینطوری میگه: سسسللللااااااممممم هر صدایی تو بازی چند بار شنیده میشه. کسی میدونه مشکل چیه خیلی اعصاب خورد کنه.
(04-06-2014, 04:23 PM)'soroush talebi' نوشته است: سلام دوستان من تو بازی need for speed rivals یه مشکل دارم اینکه هر صدایی تو بازی یا کلا داخل منو هم که هستم چند بار شنیده میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ مثلا یه کلمه سلام رو اینطوری میگه: سسسللللااااااممممم هر صدایی تو بازی چند بار شنیده میشه. کسی میدونه مشکل چیه خیلی اعصاب خورد کنه.
مشکل کارت گرافیک خواهدبود هنگام بازی گیر که نمی کنه ؟؟؟؟ یعنی مشکل فریم که نداره ؟؟
04-06-2014, 06:28 PM
(آخرین ویرایش: 04-06-2014, 06:38 PM، توسط soroush talebi.)
(04-06-2014, 05:39 PM)'mahdimoras' نوشته است: (04-06-2014, 04:23 PM)'soroush talebi' نوشته است: سلام دوستان من تو بازی need for speed rivals یه مشکل دارم اینکه هر صدایی تو بازی یا کلا داخل منو هم که هستم چند بار شنیده میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ مثلا یه کلمه سلام رو اینطوری میگه: سسسللللااااااممممم هر صدایی تو بازی چند بار شنیده میشه. کسی میدونه مشکل چیه خیلی اعصاب خورد کنه.
مشکل کارت گرافیک خواهدبود هنگام بازی گیر که نمی کنه ؟؟؟؟ یعنی مشکل فریم که نداره ؟؟
گیر نه به اون صورت نداره فقط این مشکل صداش اعصاب خورد کنه
سلام دوستان من تو بازی need for speed rivals یه مشکل دارم اینکه هر صدایی تو بازی یا کلا داخل منو هم که هستم چند بار شنیده میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ مثلا یه کلمه سلام رو اینطوری میگه: سسسللللااااااممممم هر صدایی تو بازی چند بار شنیده میشه. کسی میدونه مشکل چیه خیلی اعصاب خورد کنه. اگه اپدیتی چیزی داره که باید بریزم بگید کدوم نسخشو؟
من کرک جدید فیفا14 رو نصب کردم ولی بازهم فقط میشه بازی دوستانه انجام داد.وارد هیچ قسمتی نمیشه
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
یه سوال:
این آپدیت DirectX11 به نام wonder diver نیومده؟
اگه اومده لینک دانلود لدفا؟
سلام دوستان من تو بازی need for speed rivals یه مشکل دارم اینکه هر صدایی تو بازی یا کلا داخل منو هم که هستم چند بار شنیده میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ مثلا یه کلمه سلام رو اینطوری میگه: سسسللللااااااممممم هر صدایی تو بازی چند بار شنیده میشه. کسی میدونه مشکل چیه خیلی اعصاب خورد کنه. حتی اپدیت 1.4 رو هم ریختم فایده نداشت گرافیک هم رو پایین ترین حالت هست ولی بازم صداش همون طوریه کسی میدونه چکار باید کرد؟؟؟
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]