موضوعها: 46
پلتفرم های شما:
الو[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
من چند ماه هستش که سوالم رو پرسیدم هیچ کسی هم جواب نداده چیزی نگفتم
بعد تو یک روز می گزره شاکی می شی ؟
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
05-16-2014, 04:51 PM
(آخرین ویرایش: 05-16-2014, 05:06 PM، توسط mammad78.)
دوستان سلام
اقا من مشکلی تو بازی dark souls 2 دارم.
اول اینکه کلید های بازی واسه ایکس باکسه یعنی موقعی که کلیدی رو نشون میده به شکل دسته ایک باکسه.مشکل دوم اینکه بازی سیو نمیشه یعنی وقتی به جایی که سیو میکنه میرسم و میشینم سیو نمیشه بازی. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 0
دوستان من NFS Rivals رو نصب کردم ولی این مشکلو داشت : Origin is not installed که مانع اجراش میشه.. گفتن که باید کرک نصب کنی ، یه کرک دانلود و کپی کردم ولی اینبار مشکلات دیگه ای داشت! اولش میگفت یه فایل با پسوند dll تو سیستم وجود نداره. اون فایل رو آوردم ریختم بعد یه مشکل دیگه بوجود اومد ! اینبار میگفت : 0xc000007b !! که مطمئنم مشکل از رجیستری ویندوزه . حالام اومدم کرکی که تو خود dvd بازی بود رو ریختم تو محل نصب بازی، اینبارم دوباره میگه که origin is not installed and requiered to play... !
حالا سوال من از شما اینه که چه خاکی تو سرم بریزم ؟!! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
سلام
توبازی sleeping dogs کدوم کلید رو باید برای استفاده از تلفن و ارسال اس ام اس بزنی.تو اولین مرحله پلیس گیر کردم میگه text ming ولی هر کلیدی رو فشار میدم موبایلشو بیرون نمیاره؟
سلام
یه سوال ...... بازی خلیج عدن پخش شده ؟؟؟
سایتی هست که لینک دانلودشو گذاشته باشه ؟[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]