موضوعها: 3
(06-01-2014, 09:35 PM)'aryangamer2014' نوشته است: (06-01-2014, 09:31 PM)'aminhd' نوشته است: سلام دوستان
ببخشید من دو تا سوال در مورد fifa 14 داشتم
1. چرا بازی بعد از چند دقیقه به لرزه در میاد و همه چی عین زلزله داره می لرزه ؟
2.موقع پنالتی ها دروازه بان خودش به سمت چپ میپره و اصلا من نمیتونم کنترلش کنم ؟
چطوریه ؟
1:ی پچ دانلود و نصب کن حل میشه
2:نمیدونم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ببخشید من تا حالا خیلی پچ نصب کردم ولی جواب نداده میشه یکی خوب معرفی کنید .
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
در جواب دوست عزیز بازی خور.ممنون بابت راهنمایی.ولی اشتباهه.داخل هر شهری ی تمپل یا معبد یا آرامگاه هست اونجا بری ی الماس عست اونو اکتیو کنی همه بیماری ها ک با رنگ قرمز داخل منوی active effects داخل مجیک هست رو شفا میده.
وقتی خونه رو خریدی اولین بار خودش بهت علامت میده ک کجاست بعد دیگه باید مکانش رو ب خاطر بسپری
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
سلام [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
من تو نصب بازی watch dogs مشکل دارم بعد از انتخاب محل نصب بازی نکست رو که میزنم stopped working میده آنتی ویروس هم خاموشه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
من Plants vs. Zombies از Origin دانلود کردم همون موقع که مجانی بود . به کلی بدبختی ی اکانت برای EA ساختم . حالا کد فعال سازی می خواد .
باید چیکار کنم ؟
موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
درود بر تمامی دوستان....
ما به امید خدا سیستم رو ارتقا دادیم. یک گرافیک 7790 ایسوس برداشتم با GT630 عوضش کردم... حالا یک مشکلی دارم...
وقتی داخل بازی در حال بازی کردنم ، بازی رو که میخوام مینیمایز کنم سیستم هنگ میکنه... مثلا داخل بایوشاک بودم وقتی بازی رو مینیمایز کردم سیستم هنگ کرد ولی موسیقی بازی پخش میشد... سیستم هم که هنگ میکرد دیگه به غیر از ریستارت کاری نمیشه کرد... تسک منیجر هم باز نمیشه.... مشخصات سیستم هم به شرح زیره:
AMD Phnome 2 X4 965 Black
ASUS Radeon 7790 DC II OC
3*2Gig Ram King max Bus 1333 (6GB)
Power Green 430
اگه بازی رو سیو کنم بیام بیرون مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه بخوام یک دفعه بیام بیرون هنگ میکنه... دمای پردازنده و کارت هم در حد استاندارد ـه...
اگه کسی میدونه خواهشا سریع کمک کنه... دارم میمیرم از نگرانی...[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببخشید می خواستم بدونم تو بازی bound by flame همان اول بازی باید کجا بری و چیکار کنی
[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]