موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
ببین محمد منم اون مشکل 000007 رو هم داشتم و موقع اجرای هر بازی یا برنامه ای که روی ویندوز قبلیم (7 بود) به راحتی اجرا میشد روی ویندوز جدیدم (8.1) این خطا رو میداد. بعد از کلی تحقیق فهمیدم که اکثرا دلیل به وجود اومدن این مشکل اجرای برنامه ها رو ویندوز 64 بیتیه و من چون تمام بازی هام رو سیستم قبلیم که 32 بود اجرا میشد دیگه رو 64 جواب نمیداد. کلی گشنم دیدم راه حل هاش خیلی زیادن ولی عموما دانلود نسخه های مورد نیاز Vcredist و DirectX بود. منم از خود وبسایت مایکروسافت نسخه ی SDK DIRECTX رو دانلود کردم. این برنامه بعد از اجرا شروع کرد به دانلود محتوی های مورد نیاز که حدودا نود مگ بود و بعد از اتمام دانلود و نصب دیدم که مشکلم برطرف شده. حالا لینک اون وبسایتی که راه حل ها رو گذاشته بود پیدا میکنم میزارم.
موضوعها: 0
سلام دوستان وقتتون بخیر.میدونم اینجا جاش نیست ولی اگه میشه کمکم کنین.من زمان بچگیا یه بازی داشتم که خیلی هم بازی میکردم ولی اسمش یادم نیست.
[align=right][align=right]یه بازی بود که 20 تا اینا شخصیت داشت که البته خیلیاش قفل بودن.جریانش هم این بود که باید یکی رو انتخاب میکردی و همه شخصیت ها رو یک دور مبارزه میکردیو میکشتی تا امتیاز بگیری.
[align=right][align=right]بازی یه نموره حالت استراتژیک داشت از بالا نشون میداد.شخصیت هاش هم یه پسر بچه بود یکیشون که دسته بیس بال داشت یکی یه مرد قصاب بود یکی یه یارو بود سرش کدو مانند بود یکیشون یه
[align=right][align=right]پیر زن بود عصا دشت یه زن هم بود مثل روح یکیشون بود یه پسر جوون بود مشت میزد و تیپ بگ داشت یکی یه زنه بود شلاق داشت و بقیشم یادم نیس.
[align=right][align=right]ببخشید اگه سرتونو درد اوردم ولی خواهش میکنم تورو خدا اگه میتونین کمک کنین اگه اسمشو میدونین بهم بگین لطفا.بازم ببخشد اگه اینجا نوشتم من تازه واردم نمیدونستم چیکار کنم
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
ی سوال خیلی تخصصی من Plants vs. Zombies از Origin دانلود کردم که کار نمیکرد درست شد . ولی بازی توی درایو C هست . راهی هست بشه بازی به جای دیگه انتقال داد ؟