07-20-2014, 10:40 AM
(آخرین ویرایش: 07-20-2014, 10:49 AM، توسط My Pc = nasl 8.)
آقا یک سوال داشتم برای اینکه بازی های جدید مثل the divison و اساسین کرید یونیتی حالت co-op که اینترنتی هست برای پی سی چه سرعت اینترنتی زیاد هست من سرعتم 1 مگ پارس آنلاین (تا خود یک مگ هم میره ها)
دوست من مشکل شما کرک شماست شما اول باید هردو بازی رو کرک کنی بعد اجرا کنی
شمام مشکلت کرک هست باید کرکش کنی چون اینجور مشکل ها مثل بیرون پریدن و سیاه سفید شدن بازی مال کرک هست اگه نشد بازی رو دوباره نصب کن و آپدیتش کن
(07-17-2014, 02:40 PM)'aaaaz' نوشته است: سلام دوستان من دو بازی Child of Light و Valiant Hearts The Great War رو دانلود و نصب کردم اما نمیدونم چرا هرچقدر روشون کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه
خواهش میکنم کمک کنید
دوست من مشکل شما کرک شماست شما اول باید هردو بازی رو کرک کنی بعد اجرا کنی
(07-20-2014, 06:11 AM)'jason123' نوشته است: سلام دوستان من توی بازی Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate HD به مشکل خورم لطفاً راهنمایی کنید.
act 2 که شروع میشه و کنترل شخصیت آلوکارد رو به دست میگیریم زمانی که میخوام ضربه بزنم صفحه سیاه میشه حدود 8-9 ثانیه سیاه میمونه و کاری هم نمیشه انجام داد تا دوباره خودش برگرده. این موضوع در مبارزات خیلی اذیت میکنه چون زمانی که صفحه سیاه میشه من نمیتونم ضربه ای بزنم ولی دشمنا به من ضربه میزنن. وقتی هم که صفحه سیاه میشه و دوباره میاد رنگ بازی به صورت سیاه و سفید میشه و برای حل این مشکل باید یک بار از بازی بیام بیرون دوباره برم تو بازی.
بازی رو هم روی pc اجرا کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
شمام مشکلت کرک هست باید کرکش کنی چون اینجور مشکل ها مثل بیرون پریدن و سیاه سفید شدن بازی مال کرک هست اگه نشد بازی رو دوباره نصب کن و آپدیتش کن